Žuvis nuvalom, išdarinėjam. Supjaustom didesniais gabalais ir sudedam į puodą. Užpilame 4 litrais vandens ir verdame apie 30 min.
Morkas, salierą, svogūnus supjaustom ir sudedam į puodą. Kiaušinius gerai nuplaunam ir taip pat dedam į sriubą. Po 10 min. kiaušinius išimame ir nulupame. Perpjaunam ir sudedam į sriubą. Viską verdam dar apie 30-40 min.
Kai jau sriuba baigia virti, sudedam kapotas petražoles. Tinka svogūnų laiškai ir krapai. SKANAUS
Žuvienė, virta ant laužo
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
| 500 gramų | ešerio |
| 2 saujos | petražolės |
| 1 vienetas | salierai |
| 2 vienetai | svogūnai |
| 3 vienetai | morkos |
| 3 vienetai | kiaušiniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kaimiška sriubikė
-
Daržovių sriuba su šonine
-
Kinietiška grybų sriuba
-
Trinta pomidorų sriuba su sūriu
-
Sriuba "Charčio"
-
Žiedinių kopūstų tyrė
-
Vaistai nuo pachmelo
-
Varnalėšos sriuba
-
Kreminė vištienos sriuba
-
Vištienos sultinys
-
Žirnių sriuba su vištiena
-
Špinatų sriuba
-
Daržovių sultinys sriuboms
-
Toskanos pupelių sriuba
-
Prancūziška žirnienė
-
Daržovių sriuba su pupelėmis
-
Balinti baršteliai su grybais
-
Koldūnų sriuba
-
Sriuba su makaronais
-
Sušildanti daržovių sriuba
Žuvienė, virta ant laužo
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Ešerys,
500 gramų -
Petražolės,
2 saujos -
Salierai,
1 vienetas -
Svogūnai,
2 vienetai -
Morkos,
3 vienetai -
Kiaušiniai,
3 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Žuvis nuvalom, išdarinėjam. Supjaustom didesniais gabalais ir sudedam į puodą. Užpilame 4 litrais vandens ir verdame apie 30 min.
Morkas, salierą, svogūnus supjaustom ir sudedam į puodą. Kiaušinius gerai nuplaunam ir taip pat dedam į sriubą. Po 10 min. kiaušinius išimame ir nulupame. Perpjaunam ir sudedam į sriubą. Viską verdam dar apie 30-40 min.
Kai jau sriuba baigia virti, sudedam kapotas petražoles. Tinka svogūnų laiškai ir krapai. SKANAUS
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
