Žuvis nuvalom, išdarinėjam. Supjaustom didesniais gabalais ir sudedam į puodą. Užpilame 4 litrais vandens ir verdame apie 30 min.
Morkas, salierą, svogūnus supjaustom ir sudedam į puodą. Kiaušinius gerai nuplaunam ir taip pat dedam į sriubą. Po 10 min. kiaušinius išimame ir nulupame. Perpjaunam ir sudedam į sriubą. Viską verdam dar apie 30-40 min.
Kai jau sriuba baigia virti, sudedam kapotas petražoles. Tinka svogūnų laiškai ir krapai. SKANAUS
Žuvienė, virta ant laužo
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
500 gramų | ešerio |
2 saujos | petražolės |
1 vienetas | salierai |
2 vienetai | svogūnai |
3 vienetai | morkos |
3 vienetai | kiaušiniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Mamos žirnių sriuba
- Kamų sriuba
- Porų trinta sriuba
- Prancūziška svogūnų sriuba
- Pupelių sriuba
- Pupelių sriuba
- Daržovių sriuba su dešrelėmis
- Žuvienė kitaip
- Burokėlių sriuba
- Aštri bolonezo sriuba su sūriu
- Sriuba su kukuliais
- Vištienos sriuba
- Sriuba su paparčio ūgliais
- Rūgščiai aštri kinietiška sriuba
- Rūgštynių sriuba su kietai virtais kiaušiniais
- Kiaulienos troškinys-sriuba
- Gardi moliūgų sriuba
- Sriuba su skumbre
- Sidabražolės sriuba
- Suomiška žuvienė
Žuvienė, virta ant laužo
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Ešerys,
500 gramų -
Petražolės,
2 saujos -
Salierai,
1 vienetas -
Svogūnai,
2 vienetai -
Morkos,
3 vienetai -
Kiaušiniai,
3 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Žuvis nuvalom, išdarinėjam. Supjaustom didesniais gabalais ir sudedam į puodą. Užpilame 4 litrais vandens ir verdame apie 30 min.
Morkas, salierą, svogūnus supjaustom ir sudedam į puodą. Kiaušinius gerai nuplaunam ir taip pat dedam į sriubą. Po 10 min. kiaušinius išimame ir nulupame. Perpjaunam ir sudedam į sriubą. Viską verdam dar apie 30-40 min.
Kai jau sriuba baigia virti, sudedam kapotas petražoles. Tinka svogūnų laiškai ir krapai. SKANAUS
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...