Žuvienė, virta ant laužo
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
INGREDIENTAI:
500 gramų ešerio
2 saujos petražolės
1 vienetas salierai
2 vienetai svogūnai
3 vienetai morkos
3 vienetai kiaušiniai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Žuvis nuvalom, išdarinėjam. Supjaustom didesniais gabalais ir sudedam į puodą. Užpilame 4 litrais vandens ir verdame apie 30 min.

Morkas, salierą, svogūnus supjaustom ir sudedam į puodą. Kiaušinius gerai nuplaunam ir taip pat dedam į sriubą. Po 10 min. kiaušinius išimame ir nulupame. Perpjaunam ir sudedam į sriubą. Viską verdam dar apie 30-40 min.

Kai jau sriuba baigia virti, sudedam kapotas petražoles. Tinka svogūnų laiškai ir krapai. SKANAUS

Populiariausi receptai šią savaitę

Žuvienė, virta ant laužo

Komentarai: 2
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Žuvis nuvalom, išdarinėjam. Supjaustom didesniais gabalais ir sudedam į puodą. Užpilame 4 litrais vandens ir verdame apie 30 min.

Morkas, salierą, svogūnus supjaustom ir sudedam į puodą. Kiaušinius gerai nuplaunam ir taip pat dedam į sriubą. Po 10 min. kiaušinius išimame ir nulupame. Perpjaunam ir sudedam į sriubą. Viską verdam dar apie 30-40 min.

Kai jau sriuba baigia virti, sudedam kapotas petražoles. Tinka svogūnų laiškai ir krapai. SKANAUS

Reklama:

Komentarai (2)


Daugiau receptų