
2 vienetai | burokėliai |
2 vienetai | bulvių |
1 vienetas | sultinys (kubelis) |
1 vienetas | morkos |
0.5 vieneto | svogūnai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
1.5 litro | vanduo |
Į sriubą galima įpilti 50g grietinėlės, ji taip bus švelnesnio skonio. Valgoma su duona.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Voveraičių sriuba
-
Daržovių sriuba su kumpiu
-
Žirnių sriuba
-
Sočioji sriuba su kalakutienos kukuliais ir šviežiomis bulvytėmis
-
Lietuviška kopūstienė
-
Aštri pomidorų sriuba su pupelėmis
-
Žirnių su perlinėmis kruopomis sriuba
-
Šviežių daržovių sriuba su vištiena
-
Makaronų sriuba su daržovėmis
-
Šamų sriuba
-
Jautienos sriuba
-
Trinta morkų sriuba su baltos duonos skrebučiais
-
Trinta morkų ir moliūgų sriuba
-
Amerikietiška špinatų sriuba
-
Brokolių sriuba
-
Pomidorų sriuba su mocarelos sūriu
-
Avižinių dribsnių sriuba su vištiena
-
Aštri čili sriuba
-
Moliūgų sriuba
-
Džiovintų grybų sriuba su rūkytą šoninę
Burokėlių sriuba

- Paruošimo laikas:
-
Burokėliai,
2 vienetai -
Bulvės,
2 vienetai -
Sultinys, kubelis,
1 vienetas -
Morkos,
1 vienetas -
Svogūnai,
0.5 vieneto - Druska
- Juodieji pipirai
-
Vanduo,
1.5 litro - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Užvirinkite vandenį, sudėkite pjaustytas bulves, sultinį, kiek pavirkite. Po to sudėkite sutarkuotus burokėlius ir morką, pjaustytą svogūną. Pavirkite 15 min, pasūdykite, įberkite pipirų.
Į sriubą galima įpilti 50g grietinėlės, ji taip bus švelnesnio skonio. Valgoma su duona.
Komentarai (36)
-
Genute
2016-11-12 12:59
Na jau ir rasyti cia nera ko.Tai pati paprasciausia sriuba kokia gali isvirti kiekviena.Ir cia daug ko truksta.As tai pirma bulves sudedu i vandeni ir verdu,tada kepinu liesos rukytos sonines kubeliais.Atskirai pakepinu morka ir paprika,tada sudedu sutarkuotus burokelius(geriausia zalius),atskirai pakepinu svoguna ir supilu ant viso turinio keptuveje,tada sukratau svoguna ir viska patroskinu pries tai ipylus pomidoru tyres.Turini sukratau i verdanti buljona,idedu sultinio kubeli,verdu ant lengvo
-
Anonimas
2015-07-28 17:45
Man atrodo pirma dedasi tas kas ilgiu verda, o ne kas trumpiau, bet aisku cia kiekvieno skonio reikalas..
-
evelina
2014-08-14 15:56
burokas visada dedamas gale,jei ka,kad darzoves nenusidazytu,kad bulves butu kuo baltesnes
-
Aivaras
2013-02-20 20:02
Kaskas cia sake kad paprasta atsirado ziniuone mat. Va sitokio recepto as ir ieskojau :) pats tas bus turetu but pasaka lekiu prie puodu :) :super:
-
Reda
2011-07-15 22:31
Na va, labai skani sriubyte, as vat rytoj gaminsiu sita gardesi. Nori..? :taip:
-
(anonimas)
2011-03-24 13:15
o acto jus nededat, tai kas cia per buroku sriuba
-
vitalija
2011-02-21 13:16
ziauru sitas patiekalas
-
.................... .............
2010-08-12 09:52
NIAM NIAM... :-p ;-) :-p
-
Daivute
2010-08-11 18:22
Labai skanus nezinau ka mano kiti bet niam niam..... :super: ;-)
-
Daina
2010-08-11 15:35
manau, kad labai skani %-) :-) ;-)