Imbierą, česnaką, sojų padažą, medų bei augalinį aliejų sumaišyti.
Filė dėti į kepimo indą, ant viršaus paskirstyti marinatą.
Kepti 40 minučių 200 °C temperatūros orkaitėje.
Vištienos filė su imbieru
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
500 gramų | vištiena (file) |
15 gramų | imbieras (tarkuotas) |
1 valgomasis šaukštas | sojos padažas |
6 skiltelės | česnakas (tarkuotas) |
2 valgomieji šaukštai | medus |
1 valgomasis šaukštas | aliejaus |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kepintos vištų širdelės su svogūnais
- Vištiena su apelsinais
- Kepta višta su obuoliais
- Kepta kurapka
- Vištiena iš garų su rozmarinu
- Troškinta antis su svogūnais
- Skanioji vištytė
- Naminės mini tortilijos
- Kepta vištiena su daržovėmis
- Vištiena grybų padaže
- Troškintos vištų šlaunelės su moliūgais
- Vištiena su 40 skiltelių česnako
- Vištiena su džiovintais pomidorais
- Maltos vištienos kebabas
- Vištiena su daržovėmis
- Traškios vištienos juostelės
- Aštrios vištų kepenėlės
- Vištienos kepsneliai su šonine
- Fetos, moliūgo ir vištienos laiveliai
- Vištienos kepsneliai
Vištienos filė su imbieru
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Vištiena, file,
500 gramų -
Imbieras, tarkuotas,
15 gramų -
Sojos padažas,
1 valgomasis šaukštas -
Česnakas, tarkuotas,
6 skiltelės -
Medus,
2 valgomieji šaukštai -
Aliejus,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Imbierą, česnaką, sojų padažą, medų bei augalinį aliejų sumaišyti.
Filė dėti į kepimo indą, ant viršaus paskirstyti marinatą.
Kepti 40 minučių 200 °C temperatūros orkaitėje.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...