800 gramų | vištiena ( šlaunelės) |
šiek tiek | druska |
650 gramų | moliūgai |
4 valgomieji šaukštai | alyvuogių aliejaus |
10 skiltelių | česnakas |
1 arbatinis šaukštelis | paprikos milteliai |
400 mililitrų | vynas |
200 mililitrų | sula (daržovių) |
2 valgomieji šaukštai | medus |
1 valgomasis šaukštas | džiovintas raudonėlis |
šiek tiek | pipirai |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Sparneliai po morkų ir pievagrybių patalu
- Vištiena kepta su daržovėmis
- Kepta kurapka
- Citrininė višta
- Grilyje kapta vištienos filė
- Kepta višta su ryžių ir obuolių įdaru
- Vištienos filė suktinukai
- Kalakutienos pyragas
- Vištienos gabaliukai aluje
- Vištienos krūtinėlės japoniškai
- Vištienos apkepas
- Kalakutienos guliašas
- Saldžiarūgštė vištiena su morkom ir puria bulvių koše
- Sparneliai su spanguolėmis
- Vištienos šašlykai jogurtiniame marinate
- Kebabas
- Vištienos kotletai su paprika ir sūriu
- Antis, įdaryta džiovintomis slyvomis, razinomis ir obuoliais
- Maltos vištienos kebabas
- Vištienos sparneliai su kariu ir kmynais
Troškintos vištų šlaunelės su moliūgais
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Vištiena, šlaunelės,
800 gramų - Druska
-
Moliūgai,
650 gramų -
Alyvuogių aliejus,
4 valgomieji šaukštai -
Česnakas,
10 skiltelių -
Paprikos milteliai,
1 arbatinis šaukštelis -
Vynas,
400 mililitrų -
Sula, daržovių,
200 mililitrų -
Medus,
2 valgomieji šaukštai -
Džiovintas raudonėlis,
1 valgomasis šaukštas - Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Kulšeles nuplaukite, nusausinkite, apibarstykite druska ir pipirais. Moliūgą nuplaukite, perpjaukite pusiau, išimkite sėklas ir supjaustykite kvadratėliais.
2–3 šaukštus aliejaus įkaitinkite troškintuvėje ir iš abiejų pusių apkepkite šlauneles. Išimkite. Česnaką nulupkite. Moliūgo kvadratėlius, česnako skilteles ir saldžiąsias paprikas sudėkite į troškintuvą ir pakepinkite.
Supilkite vyną, daržovių sultinį, įmaišykite medų, vėl sudėkite šlauneles ir uždengę troškinkite ant vidutinio stiprumo ugnies 45 minutes. Paskutines 15 minučių troškinkite atidengę.
Komentarai