800 gramų | vištiena ( šlaunelės) |
šiek tiek | druska |
650 gramų | moliūgai |
4 valgomieji šaukštai | alyvuogių aliejaus |
10 skiltelių | česnakas |
1 arbatinis šaukštelis | paprikos milteliai |
400 mililitrų | vynas |
200 mililitrų | sula (daržovių) |
2 valgomieji šaukštai | medus |
1 valgomasis šaukštas | džiovintas raudonėlis |
šiek tiek | pipirai |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Vištienos kepsneliai "Pusnyse"
- Vištienos užkepėlė
- Vištiena su daržovemis
- Kepintos vištų širdelės su svogūnais
- Troškinta vištiena su paprika
- Makaronai su vištiena, brokoliais ir saulėje džiovintais pomidorais
- Skanus viščiukas
- Vištienos ir daržovių šašlykas jogurto marinate
- Troškintos vištų blauzdelės
- Vištos krūtinėlė su česnaku ir grybais
- Makaronai su vištiena
- Įdaryta vištienos krūtinėlė
- Vištienos užkepėlė
- Vištienos filė šašlykas
- Įdaryta velykinė antis
- Grikių maltinukai su vištiena
- Kalakukas ant iešmelių
- Vištienos apkepas su obuoliais
- Kepta kurapka
- Troškinta vištiena
Troškintos vištų šlaunelės su moliūgais
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Vištiena, šlaunelės,
800 gramų - Druska
-
Moliūgai,
650 gramų -
Alyvuogių aliejus,
4 valgomieji šaukštai -
Česnakas,
10 skiltelių -
Paprikos milteliai,
1 arbatinis šaukštelis -
Vynas,
400 mililitrų -
Sula, daržovių,
200 mililitrų -
Medus,
2 valgomieji šaukštai -
Džiovintas raudonėlis,
1 valgomasis šaukštas - Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Kulšeles nuplaukite, nusausinkite, apibarstykite druska ir pipirais. Moliūgą nuplaukite, perpjaukite pusiau, išimkite sėklas ir supjaustykite kvadratėliais.
2–3 šaukštus aliejaus įkaitinkite troškintuvėje ir iš abiejų pusių apkepkite šlauneles. Išimkite. Česnaką nulupkite. Moliūgo kvadratėlius, česnako skilteles ir saldžiąsias paprikas sudėkite į troškintuvą ir pakepinkite.
Supilkite vyną, daržovių sultinį, įmaišykite medų, vėl sudėkite šlauneles ir uždengę troškinkite ant vidutinio stiprumo ugnies 45 minutes. Paskutines 15 minučių troškinkite atidengę.
Komentarai