Troškintos vištų šlaunelės su moliūgais
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
| 800 gramų | vištiena ( šlaunelės) |
| šiek tiek | druska |
| 650 gramų | moliūgai |
| 4 valgomieji šaukštai | alyvuogių aliejaus |
| 10 skiltelių | česnakas |
| 1 arbatinis šaukštelis | paprikos milteliai |
| 400 mililitrų | vynas |
| 200 mililitrų | sula (daržovių) |
| 2 valgomieji šaukštai | medus |
| 1 valgomasis šaukštas | džiovintas raudonėlis |
| šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Kulšeles nuplaukite, nusausinkite, apibarstykite druska ir pipirais. Moliūgą nuplaukite, perpjaukite pusiau, išimkite sėklas ir supjaustykite kvadratėliais.
2.
2–3 šaukštus aliejaus įkaitinkite troškintuvėje ir iš abiejų pusių apkepkite šlauneles. Išimkite. Česnaką nulupkite. Moliūgo kvadratėlius, česnako skilteles ir saldžiąsias paprikas sudėkite į troškintuvą ir pakepinkite.
3.
Supilkite vyną, daržovių sultinį, įmaišykite medų, vėl sudėkite šlauneles ir uždengę troškinkite ant vidutinio stiprumo ugnies 45 minutes. Paskutines 15 minučių troškinkite atidengę.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Traški vištiena
-
Kalakutienos guliašas
-
Vištiena citrininiame marinate su ryžiais (vienos keptuvės patiekalas)
-
Vištienos sparneliai su medumi
-
Mėtinės vištų blauzdelės
-
Vištienos kepsniukai
-
Vištienos ir baklažanų apkepas
-
Vištienos šašlykiukas česnakinio padažo marinate
-
Kepta antis su apelsinais
-
„Šypsena“
-
Vištienos apkepas
-
Vištų šlaunelės, marinuotos su medumi ir garstyčiomis
-
Ant grotelių kepta višta
-
Kepsniukai iš vištienos gabaliukų
-
Bajoriška antis su slyvomis ir obuolių sultimis
-
Vištiena jogurto marinate
-
Pyragėliai su vištienos įdaru
-
Raudonasis vištienos ir imbiero karis su žaliaisiais žirneliais
-
Vištienos sparneliai su kariu ir kmynais
-
Vištienos kotletai su paprika ir sūriu
Troškintos vištų šlaunelės su moliūgais
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Vištiena, šlaunelės,
800 gramų - Druska
-
Moliūgai,
650 gramų -
Alyvuogių aliejus,
4 valgomieji šaukštai -
Česnakas,
10 skiltelių -
Paprikos milteliai,
1 arbatinis šaukštelis -
Vynas,
400 mililitrų -
Sula, daržovių,
200 mililitrų -
Medus,
2 valgomieji šaukštai -
Džiovintas raudonėlis,
1 valgomasis šaukštas - Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kulšeles nuplaukite, nusausinkite, apibarstykite druska ir pipirais. Moliūgą nuplaukite, perpjaukite pusiau, išimkite sėklas ir supjaustykite kvadratėliais.
2–3 šaukštus aliejaus įkaitinkite troškintuvėje ir iš abiejų pusių apkepkite šlauneles. Išimkite. Česnaką nulupkite. Moliūgo kvadratėlius, česnako skilteles ir saldžiąsias paprikas sudėkite į troškintuvą ir pakepinkite.
Supilkite vyną, daržovių sultinį, įmaišykite medų, vėl sudėkite šlauneles ir uždengę troškinkite ant vidutinio stiprumo ugnies 45 minutes. Paskutines 15 minučių troškinkite atidengę.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...

Komentarai