
5 vienetai | morkos |
2 vienetai | petražolės |
1 vienetas | vištiena (jauna) |
5 vienetai | juodieji pipirai |
1 vienetas | sviestas (tirpintas) |
1 vienetas | salierai |
1 vienetas | poras |
1 stiklinė | sultinys |
2 vienetai | lauro lapų (lapeliai) |
3 vienetai | citrinos (žievelė) |
1 valgomasis šaukštas | grietinė |
4 vienetai | obuoliai |
šiek tiek | druska |
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Salotos su vištiena ir pupelėmis
-
Vištienos kepsniukai
-
Raudonasis vištienos ir imbiero karis su žaliaisiais žirneliais
-
Aštri vištiena su alyvuogėmis ir rausvaisiais svogūnais
-
Kalakutienos guliašas
-
Troškinta vištiena kinietiškai
-
Šventiniai drebučiai
-
Įdarytos paprikos
-
Vištienos apkepas
-
Višta, įdaryta vaisiais
-
Vištienos kotletukai su sūrio įdaru
-
Daniškai paruošta vištiena
-
Kepsneliai su slyvomis
-
Kalakutienos krūtinėlė šokolado padaže "Mole Poblano"
-
Malta mėsa įdaryti obuoliai
-
Vištienos filė suktinukai su įdaru
-
Kepta vištiena su daržovėmis
-
Kalakutienos pyragas
-
Troškinta vištiena
-
Vištiena su sojų daigais
Kepta višta su obuoliais

- Paruošimo laikas:
-
Morkos,
5 vienetai -
Petražolės,
2 vienetai -
Vištiena, jauna,
1 vienetas -
Juodieji pipirai,
5 vienetai -
Sviestas, tirpintas,
1 vienetas -
Salierai,
1 vienetas -
Poras,
1 vienetas -
Sultinys,
1 stiklinė -
Lauro lapai, lapeliai,
2 vienetai -
Citrinos, žievelė,
3 vienetai -
Grietinė,
1 valgomasis šaukštas -
Obuoliai,
4 vienetai - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Išdarinėta višta iš vidaus ir išorės įtrinama druska su maltais pipirais ir sutrintais lauro lapeliais. Į vidų pridedama apelsino ar citrinos žievelių. Į keptuvą dedama višta, įpilama truputį sultinio ar karšto vandens, suberiamos susmulkintos prieskoninės daržovės ir kepama orkaitėje. Kartkartėmis mėsa aptepama sviestu, grietine, palaistoma atsiradusiu skysčiu. Kai mėsa paminkštėja, sudedami kepti obuoliai ir bulvės. Iškepusi supjaustyta višta tiekiama pašildytame pusdubenyje, aplink apdėliojama keptais obuoliais ir bulvėmis. Padažas iškošiamas, pagardinamas grietine ir supilamas ant vištos arba tiekiamas padažinėje.
Komentarai (7)
-
onute
2015-02-27 21:53
oj oj kiek fajanso,ogalima daug paprasciau
-
Mindaugas
2009-08-30 15:07
Tai kokia temperatura orkaiteje??? Kiek laiko kepti??? Sudeti keptus obuolius ir bulves???
Paaiskinkite normaliau.