| 5 vienetai | morkos |
| 2 vienetai | petražolės |
| 1 vienetas | vištiena (jauna) |
| 5 vienetai | juodieji pipirai |
| 1 vienetas | sviestas (tirpintas) |
| 1 vienetas | salierai |
| 1 vienetas | poras |
| 1 stiklinė | sultinys |
| 2 vienetai | lauro lapų (lapeliai) |
| 3 vienetai | citrinos (žievelė) |
| 1 valgomasis šaukštas | grietinė |
| 4 vienetai | obuoliai |
| šiek tiek | druska |
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištos ketvirčiai, troškinti aluje
-
Keptos antienos blauzdelių tulpės
-
Skani vakarienė "Vištiena su bulvėmis"
-
„Šypsena“
-
Vištienos sparneliai su medumi
-
Kepsneliai su slyvomis
-
Grilyje kapta vištienos filė
-
Šlaunelių mėsos kepsniukai marinuoti vyne
-
Vištos vyniotinis su džiovintomis slyvomis
-
Pyragėliai su vištienos įdaru
-
Vištienos filė šašlykai
-
Lietiniai blynai su vištiena
-
Vištienos šlaunelės su petražolėmis
-
Kiniški sparneliai
-
Vištienos kotletai su sūriu
-
Vištų sparneliai su majonezu ir garstyčiomis
-
Vištienos ir daržovių šašlykas jogurto marinate
-
Vištiena ant druskos
-
Vištiena su aštriu padažu
-
Kepta antis su obuoliais
Kepta višta su obuoliais
akcijas
- Paruošimo laikas:
-
Morkos,
5 vienetai -
Petražolės,
2 vienetai -
Vištiena, jauna,
1 vienetas -
Juodieji pipirai,
5 vienetai -
Sviestas, tirpintas,
1 vienetas -
Salierai,
1 vienetas -
Poras,
1 vienetas -
Sultinys,
1 stiklinė -
Lauro lapai, lapeliai,
2 vienetai -
Citrinos, žievelė,
3 vienetai -
Grietinė,
1 valgomasis šaukštas -
Obuoliai,
4 vienetai - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Išdarinėta višta iš vidaus ir išorės įtrinama druska su maltais pipirais ir sutrintais lauro lapeliais. Į vidų pridedama apelsino ar citrinos žievelių. Į keptuvą dedama višta, įpilama truputį sultinio ar karšto vandens, suberiamos susmulkintos prieskoninės daržovės ir kepama orkaitėje. Kartkartėmis mėsa aptepama sviestu, grietine, palaistoma atsiradusiu skysčiu. Kai mėsa paminkštėja, sudedami kepti obuoliai ir bulvės. Iškepusi supjaustyta višta tiekiama pašildytame pusdubenyje, aplink apdėliojama keptais obuoliais ir bulvėmis. Padažas iškošiamas, pagardinamas grietine ir supilamas ant vištos arba tiekiamas padažinėje.
Komentarai (7)
-
onute
2015-02-27 21:53
oj oj kiek fajanso,ogalima daug paprasciau
-
Mindaugas
2009-08-30 15:07
Tai kokia temperatura orkaiteje??? Kiek laiko kepti??? Sudeti keptus obuolius ir bulves???
Paaiskinkite normaliau.
