Išdarinėtos, nuplautos ir nusausintos kurapkos įtrinamos prieskoniais su druska (kmynai sugrūdami). Įvyniojamos į plonai supjaustytus lašiniukus, aprišamos siūlais, sudedamos į keptuvą, įpilama riebalų ir kepama, palaistant esamu skysčiu, apie 50 min.
Tiekiamos karštos arba šaltos. Karštos užpilamos iškoštu padažu, kuriame kepė. Prie jų duodama riebaluose keptų bulvyčių, marinuotų vaisių.
Užkandžiams tiekiamos kurapkos perpjaunamos pusiau, sudedamos į pusdubenį, puošiamos žalumynais, citrinos ar apelsino griežinėliais, galima ir kurapkas po truputį apibarstyti tarkuotomis citrinos ar apelsino žievelėmis.
Kepta kurapka
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
| 2 vienetai | kurapka |
| 100 gramų | kiaulienos lašiniai |
| 20 gramų | sviestas |
| 1 vienetas | morkos |
| 1 vienetas | svogūnai |
| 1 vienetas | petražolės |
| 1 vienetas | salierai (šakelė) |
| šiek tiek | kmynai |
| šiek tiek | juodieji pipirai |
| šiek tiek | lauro lapų |
| šiek tiek | kadagio uogos |
| šiek tiek | citrinos (žievelė) |
| šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištienos apkepas su obuoliais
-
Pikantiškas troškinys
-
Naminis šnicelis
-
Vištiena su paprika po garų
-
Naminės mini tortilijos
-
Traškus viščiukas broileris su majonezo marinatu
-
Keptas kalakutas įdarytas bulvių koše
-
Įdarytos vištienos šlaunelės
-
Vištiena su ryžiais
-
Vištienos kukulaičiai su pomidorų padažu
-
Kepintos vištų širdelės su svogūnais
-
Kepta vištiena
-
Bajoriškai įdarytos putpelės
-
Keptas viščiukas
-
Vištienos plovas
-
Vištiena su baltuoju padažu
-
Vištienos apkepėlė
-
Vištienos keksiukai
-
Kalakutienos guliašas
-
Kiaulienos kepsneliai su majonezu
Kepta kurapka
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kurapka,
2 vienetai -
Kiaulienos lašiniai,
100 gramų -
Sviestas,
20 gramų -
Morkos,
1 vienetas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Petražolės,
1 vienetas -
Salierai, šakelė,
1 vienetas - Kmynai
- Juodieji pipirai
- Lauro lapai
- Kadagio uogos
- Citrinos, žievelė
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išdarinėtos, nuplautos ir nusausintos kurapkos įtrinamos prieskoniais su druska (kmynai sugrūdami). Įvyniojamos į plonai supjaustytus lašiniukus, aprišamos siūlais, sudedamos į keptuvą, įpilama riebalų ir kepama, palaistant esamu skysčiu, apie 50 min.
Tiekiamos karštos arba šaltos. Karštos užpilamos iškoštu padažu, kuriame kepė. Prie jų duodama riebaluose keptų bulvyčių, marinuotų vaisių.
Užkandžiams tiekiamos kurapkos perpjaunamos pusiau, sudedamos į pusdubenį, puošiamos žalumynais, citrinos ar apelsino griežinėliais, galima ir kurapkas po truputį apibarstyti tarkuotomis citrinos ar apelsino žievelėmis.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
