250 gramų | svogūnai |
250 gramų | paprika |
100 gramų | slyvos (džiovintos) |
300 gramų | pomidorų padažas |
šiek tiek | juodieji pipirai |
Keptuvėje kepame svogūnus tol, kol suminkštės, bet neapskrus. Sudedame paprikas ir slyvas, kepiname kol viskas suminkštės, bet neapskrus! Galiausiai supilame pomidorų padažą, įdedame pipirus ir druską pagal skonį.
Aš pavyzdžiui naudoju 3-jų rūšių pipirus: kvepiančiuosius, juoduosius ir čili pipirus.
šis slyvų padažas ypatyngas tuo, kad jame susipina 3 skoniai - saldumas, sūrumas ir aštrumas. Visi kurie ragavo liko labai patenkinti. Tikiuosi patiks ir jums! Skanaus! ;)
Populiariausi receptai šią savaitę
- Baklažanų-česnakų pasta
- Varškės padažas
- Česnakinis padažas
- Česnakų padažas keptai vištienai
- Padažas bulvėms
- Pomidorų padažas picai
- Spanguolių ir obuolių padažas
- Picos padažas
- Kelmučių - marinatas
- Dietinis padažas
- Varškės užtepėlė su ikrais
- Krienų padažas prie mėsos
- Aštrus padažas
- Krienų padažas
- Tikra Guacamole
- Kavos padažas
- Aštriai saldi salsa
- Pomidorų padažas
- Česnakinis pesto padažas
- Rytietiškas pipirų padažas
Slyvų padažas silkei
- Paruošimo laikas:
-
Svogūnai,
250 gramų -
Paprika,
250 gramų -
Slyvos, džiovintos,
100 gramų -
Pomidorų padažas,
300 gramų - Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Supjaustome visus ingredientus - paprika ir slyvas šiaudeliais, svogūnus susmulkiname.
Keptuvėje kepame svogūnus tol, kol suminkštės, bet neapskrus. Sudedame paprikas ir slyvas, kepiname kol viskas suminkštės, bet neapskrus! Galiausiai supilame pomidorų padažą, įdedame pipirus ir druską pagal skonį.
Aš pavyzdžiui naudoju 3-jų rūšių pipirus: kvepiančiuosius, juoduosius ir čili pipirus.
šis slyvų padažas ypatyngas tuo, kad jame susipina 3 skoniai - saldumas, sūrumas ir aštrumas. Visi kurie ragavo liko labai patenkinti. Tikiuosi patiks ir jums! Skanaus! ;)