Sutrinkite česnako skilteles. Išmaišykite su majonezu, aliejumi, šviežiai maltais pipirais ir tabasko padažu.
Tinka prie žuvies ir jūros gėrybių.

Aštrus padažas
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | juodieji pipirai |
4 valgomieji šaukštai | sezamų aliejus |
3 valgomieji šaukštai | tabasko padažas |
120 gramų | majonezas |
4 skiltelės | česnakas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pievagrybių padažas
-
Pomidorų čatni
-
Itališkas pomidorų padažas
-
Saldžiaaštris padažas
-
Pomidorų padažas picai
-
Obuolinis padažas prie mėsos
-
Mango padažas
-
Guacamole
-
Sūrio padažas
-
Pomidorų padažas
-
Marinuotų agurkėlių česnakų ir padažas
-
Aštriai saldi salsa
-
Aviečių padažas desertams
-
Padažas bulvėms
-
Voveraičių padažas
-
Padažas virtoms bulvėms
-
Šokolado padažas
-
Avokadų padažas su citrina
-
Savas pomidorų padažas
-
Gvakamolė
Aštrus padažas
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Juodieji pipirai
-
Sezamų aliejus,
4 valgomieji šaukštai -
Tabasko padažas,
3 valgomieji šaukštai -
Majonezas,
120 gramų -
Česnakas,
4 skiltelės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sutrinkite česnako skilteles. Išmaišykite su majonezu, aliejumi, šviežiai maltais pipirais ir tabasko padažu.
Tinka prie žuvies ir jūros gėrybių.
Reklama:
Komentarai (2)
-
romena
2015-02-07 17:41
GALETU BUTI DAUGIAU REPSEPTU
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...