Sutrinkite česnako skilteles. Išmaišykite su majonezu, aliejumi, šviežiai maltais pipirais ir tabasko padažu.
Tinka prie žuvies ir jūros gėrybių.
Aštrus padažas
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
| šiek tiek | juodieji pipirai |
| 4 valgomieji šaukštai | sezamų aliejus |
| 3 valgomieji šaukštai | tabasko padažas |
| 120 gramų | majonezas |
| 4 skiltelės | česnakas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Viskio karamelė
-
Sūrio padažas
-
Krienų padažas
-
Ananasų ir JALAPENO aitriųjų paprikų padažas
-
Pievagrybių padažas
-
Arvydo aromatingas kečupas
-
Konservuota adžika
-
Jogurto ir agurkų padažiukas
-
Sojų padažo dažinys
-
Šokolado padažas
-
Jogurtinis padažas
-
Vinaigrette užpilas su žolelėmis
-
Žaliasis padažas bulvėms
-
Tikra Guacamole
-
Savas pomidorų padažas
-
Padažas – marinatas
-
Avokadų padažas su citrina
-
Medaus padažas
-
Padažas lietiniams blynams su mėsa
-
Cukinijų ir jūros gėrybių padažas
Aštrus padažas
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Juodieji pipirai
-
Sezamų aliejus,
4 valgomieji šaukštai -
Tabasko padažas,
3 valgomieji šaukštai -
Majonezas,
120 gramų -
Česnakas,
4 skiltelės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sutrinkite česnako skilteles. Išmaišykite su majonezu, aliejumi, šviežiai maltais pipirais ir tabasko padažu.
Tinka prie žuvies ir jūros gėrybių.
Reklama:
Komentarai (2)
-
romena
2015-02-07 17:41
GALETU BUTI DAUGIAU REPSEPTU
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
