Sutrinkite česnako skilteles. Išmaišykite su majonezu, aliejumi, šviežiai maltais pipirais ir tabasko padažu.
Tinka prie žuvies ir jūros gėrybių.
Aštrus padažas
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
| šiek tiek | juodieji pipirai |
| 4 valgomieji šaukštai | sezamų aliejus |
| 3 valgomieji šaukštai | tabasko padažas |
| 120 gramų | majonezas |
| 4 skiltelės | česnakas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Padažas bulvėms
-
Varškės padažas
-
Kmynų padažas
-
Guacamole
-
Aviečių padažas desertams
-
Sūrio padažas
-
Morkų ir svogūnu padažas
-
Imbiero sirupas
-
Pomidorų čatni
-
Marinatas vištienai
-
Šviežių grybų padažas
-
Padažas "Čili"
-
Olandiškas padažas
-
Picos padažas
-
Pievagrybių padažas
-
Baltas grietinėlės padažas
-
Sojų paštetas
-
Padažas su avokadu
-
Salotų padažas
-
Pikantiškas padažas
Aštrus padažas
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Juodieji pipirai
-
Sezamų aliejus,
4 valgomieji šaukštai -
Tabasko padažas,
3 valgomieji šaukštai -
Majonezas,
120 gramų -
Česnakas,
4 skiltelės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sutrinkite česnako skilteles. Išmaišykite su majonezu, aliejumi, šviežiai maltais pipirais ir tabasko padažu.
Tinka prie žuvies ir jūros gėrybių.
Reklama:
Komentarai (2)
-
romena
2015-02-07 17:41
GALETU BUTI DAUGIAU REPSEPTU
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
