Sutrinkite česnako skilteles. Išmaišykite su majonezu, aliejumi, šviežiai maltais pipirais ir tabasko padažu.
Tinka prie žuvies ir jūros gėrybių.

Aštrus padažas
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | juodieji pipirai |
4 valgomieji šaukštai | sezamų aliejus |
3 valgomieji šaukštai | tabasko padažas |
120 gramų | majonezas |
4 skiltelės | česnakas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Padažas – marinatas
-
Spanguolių ir obuolių padažas
-
Kari padažas
-
Pieno padažas
-
Riešutų padažas
-
Citrinų sirupas
-
Aštri salsa
-
Ananasų ir JALAPENO aitriųjų paprikų padažas
-
Avinielis su sviestuotu krienu
-
Viskio karamelė
-
Pikantiškas padažas su majonezu
-
Aštriai saldi salsa
-
Padažas keptai mėsai
-
Žuvies padažas
-
Spanguolių padažas
-
Šokolado padažas
-
Vištienos kukuliai su aitriųjų paprikų mirkomuoju padažu
-
Sojų padažo dažinys
-
Aviečių padažas desertams
-
Padažas su avokadu
Aštrus padažas
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Juodieji pipirai
-
Sezamų aliejus,
4 valgomieji šaukštai -
Tabasko padažas,
3 valgomieji šaukštai -
Majonezas,
120 gramų -
Česnakas,
4 skiltelės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sutrinkite česnako skilteles. Išmaišykite su majonezu, aliejumi, šviežiai maltais pipirais ir tabasko padažu.
Tinka prie žuvies ir jūros gėrybių.
Reklama:
Komentarai (2)
-
romena
2015-02-07 17:41
GALETU BUTI DAUGIAU REPSEPTU
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...