Sutrinkite česnako skilteles. Išmaišykite su majonezu, aliejumi, šviežiai maltais pipirais ir tabasko padažu.
Tinka prie žuvies ir jūros gėrybių.

Aštrus padažas
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | juodieji pipirai |
4 valgomieji šaukštai | sezamų aliejus |
3 valgomieji šaukštai | tabasko padažas |
120 gramų | majonezas |
4 skiltelės | česnakas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Jogurtinis padažas
-
Česnakinis padažas
-
Raudonasis padažas
-
Varškės padažas
-
Padažas virtoms bulvėms
-
Užtepėlė
-
Brokolių padažas
-
Kelmučių - marinatas
-
Padažas "Uncle Ben's"
-
Grietinės padažas
-
Citrinų sirupas
-
Krienų padažas
-
Žuvies padažas su krienais
-
Aštriai saldi salsa
-
Sojų paštetas
-
Moliūgų kečupas
-
Baltas grietinėlės padažas
-
Varškės užtepėlė su ikrais
-
Čilietiškas padažas
-
Vanilinis padažas
Aštrus padažas
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Juodieji pipirai
-
Sezamų aliejus,
4 valgomieji šaukštai -
Tabasko padažas,
3 valgomieji šaukštai -
Majonezas,
120 gramų -
Česnakas,
4 skiltelės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sutrinkite česnako skilteles. Išmaišykite su majonezu, aliejumi, šviežiai maltais pipirais ir tabasko padažu.
Tinka prie žuvies ir jūros gėrybių.
Reklama:
Komentarai (2)
-
romena
2015-02-07 17:41
GALETU BUTI DAUGIAU REPSEPTU
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...