Kmynus užplikyti verdančiu vandeniu, 10 min. pakaitinti ir perkošti.
Miltus pakepinti svieste, praskiesti kmynų nuoviru, supilti grietinę, cukrų, druską, pakaitinti, bet neužvirinti.
Kmynų padažas
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
| 20 gramų | sviestas |
| 20 gramų | kvietiniai miltai |
| 1 stiklinė | sultinys |
| 1 stiklinė | grietinė |
| 30 gramų | kmynai |
| šiek tiek | kvapieji pipirai |
| šiek tiek | muskatas |
| šiek tiek | cukrus |
| šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kavos padažas
-
Kmynų padažas žuvies patiekalams
-
Marinuotų agurkėlių česnakų ir padažas
-
Česnako padažas
-
Padažas "Uncle Ben's"
-
Čilietiškas padažas
-
Konservuota adžika
-
Marinatas vištienai
-
Saldžiaaštris padažas
-
Riešutų padažas
-
Graikiškas pomidorų padažas
-
Pomidorų padažas
-
Arvydo aromatingas kečupas
-
Džiūvėsėlių padažas
-
Aviečių padažas desertams
-
Sūrio padažas
-
Padažas – marinatas
-
Grybų padažas
-
Šviežių grybų padažas
-
Labai greitai paruošiamas padažas
Kmynų padažas
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Sviestas,
20 gramų -
Kvietiniai miltai,
20 gramų -
Sultinys,
1 stiklinė -
Grietinė,
1 stiklinė -
Kmynai,
30 gramų - Kvapieji pipirai
- Muskatas
- Cukrus
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kmynus užplikyti verdančiu vandeniu, 10 min. pakaitinti ir perkošti.
Miltus pakepinti svieste, praskiesti kmynų nuoviru, supilti grietinę, cukrų, druską, pakaitinti, bet neužvirinti.
Reklama:
Komentarai (2)
-
nesupratau
2017-03-29 13:32
o kam tada sultinys????
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
