
Padažas bulvėms
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
1 valgomasis šaukštas | svogūnai (laiškai) |
1 valgomasis šaukštas | petražolės |
1 valgomasis šaukštas | krapai |
1 valgomasis šaukštas | pelerūnas (kietis) |
200 mililitrų | jogurtas |
šiek tiek | majonezas |
šiek tiek | cukrus |
šiek tiek | pipirai (juodieji) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | garstyčios (padažas) |
6 vienetai | kiaušiniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Visi prieskoniniai žalumynai smulkiai supjaustomi ir užpilami jogurtu, sumaišytu su grietine ar majonezu. Kietai virti kiaušiniai (kiekvienai porcijai po 1—2) pertrinami per sietą, sumaišomi su padažu, pagardinami cukrum, pipirais, druska ir garstyčiomis. Prieš patiekiant, padažas palaikomas šaltai, po to paduodamas prie karštų virtų bulvių (bulvės į jį dažomos). Be kiaušinių paruoštas žaliasis padažas paduodamas ir prie virtos mėsos ar žuvies.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Saldžiaaštris padažas
-
Graikiškas pomidorų padažas
-
Avokadų padažas su citrina
-
Gvakamolė
-
Spanguolių ir obuolių padažas
-
Brokolių padažas
-
Varškės užtepėlė su ikrais
-
Pomidorų padažas
-
Nektarinų salsa kepsniams
-
Padažas "Čili"
-
Marinatas vištienai
-
Padažas keptai mėsai
-
Sojų paštetas
-
Traški pitos užkandėlė su sūrio padažu
-
Spanguolių padažas
-
Česnakų padažas keptai vištienai
-
Obuolinis padažas prie mėsos
-
Konservuota adžika
-
Sojų padažo dažinys
-
Padažas lietiniams blynams su mėsa
Padažas bulvėms
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Svogūnai, laiškai,
1 valgomasis šaukštas -
Petražolės,
1 valgomasis šaukštas -
Krapai,
1 valgomasis šaukštas -
Pelerūnas (kietis),
1 valgomasis šaukštas -
Jogurtas,
200 mililitrų - Majonezas
- Cukrus
- Pipirai, juodieji
- Druska
- Garstyčios, padažas
-
Kiaušiniai,
6 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Visi prieskoniniai žalumynai smulkiai supjaustomi ir užpilami jogurtu, sumaišytu su grietine ar majonezu. Kietai virti kiaušiniai (kiekvienai porcijai po 1—2) pertrinami per sietą, sumaišomi su padažu, pagardinami cukrum, pipirais, druska ir garstyčiomis. Prieš patiekiant, padažas palaikomas šaltai, po to paduodamas prie karštų virtų bulvių (bulvės į jį dažomos). Be kiaušinių paruoštas žaliasis padažas paduodamas ir prie virtos mėsos ar žuvies.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...