
Kelmučių - marinatas
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | kelmučiai |
1 litras | vanduo (marinatui) |
100 gramų | acto |
2 valgomieji šaukštai | cukrus |
1 valgomasis šaukštas | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | kvapieji pipirai |
3 skiltelės | česnakas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Kelmučiams supjaustome, nuplauname. Verdame dviejuose vandenyje, pirmą kartą palaikome kol užvirs, nupilame su putomis ir praplauname. Antrą kartą verdame 30 minučių po užvirimo. Paruošiame marinadą. Išvirtus kelmučius ir česnako skilteles sudedame į verdantį marinatą 3 minutėms. Išpilstome į iškaitintus stiklainius ir užsukame iškaitintais dangteliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šokolado padažas
-
Jogurtinis padažas
-
Padažas lietiniams blynams su mėsa
-
Raudonasis padažas
-
Vištienos kukuliai su aitriųjų paprikų mirkomuoju padažu
-
Česnakinis padažas
-
Krienų-majonezo padažas
-
Cukinijų ir jūros gėrybių padažas
-
Grybų padažas
-
Česnakų padažas keptai vištienai
-
Baltas grietinėlės padažas
-
Arvydo kepintų pomidorų kečupas
-
Uogų padažas blynams
-
Krienų užpilas
-
Padažas "Čili"
-
Saldžiarūgštis padažas žiemai
-
Raudonas grietinės padažas
-
Avokado padažas
-
Jogurto padažas
-
Pomidorų padažas
Kelmučių - marinatas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Kelmučiai
-
Vanduo, marinatui,
1 litras -
Actas,
100 gramų -
Cukrus,
2 valgomieji šaukštai -
Druska,
1 valgomasis šaukštas - Juodieji pipirai
- Kvapieji pipirai
-
Česnakas,
3 skiltelės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kelmučiams supjaustome, nuplauname. Verdame dviejuose vandenyje, pirmą kartą palaikome kol užvirs, nupilame su putomis ir praplauname. Antrą kartą verdame 30 minučių po užvirimo. Paruošiame marinadą. Išvirtus kelmučius ir česnako skilteles sudedame į verdantį marinatą 3 minutėms. Išpilstome į iškaitintus stiklainius ir užsukame iškaitintais dangteliais.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...