
Kelmučių - marinatas
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | kelmučiai |
1 litras | vanduo (marinatui) |
100 gramų | acto |
2 valgomieji šaukštai | cukrus |
1 valgomasis šaukštas | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | kvapieji pipirai |
3 skiltelės | česnakas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Kelmučiams supjaustome, nuplauname. Verdame dviejuose vandenyje, pirmą kartą palaikome kol užvirs, nupilame su putomis ir praplauname. Antrą kartą verdame 30 minučių po užvirimo. Paruošiame marinadą. Išvirtus kelmučius ir česnako skilteles sudedame į verdantį marinatą 3 minutėms. Išpilstome į iškaitintus stiklainius ir užsukame iškaitintais dangteliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vinaigrette užpilas su žolelėmis
-
Marinuotų agurkėlių česnakų ir padažas
-
Picos padažas
-
Arvydo kepintų pomidorų kečupas
-
Avinielis su sviestuotu krienu
-
Saldžiarūgštis padažas žiemai
-
Česnako padažas
-
Krienų padažas
-
Grietinės padažas
-
Imbiero sirupas
-
Arvydo aromatingas kečupas
-
Labai greitai paruošiamas padažas
-
Blynelių padažas
-
Kavos padažas
-
Pomidorų padažas picai
-
Tikra Guacamole
-
Traški pitos užkandėlė su sūrio padažu
-
Uogų padažas blynams
-
Baltas grietinėlės padažas
-
Grybų padažas
Kelmučių - marinatas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Kelmučiai
-
Vanduo, marinatui,
1 litras -
Actas,
100 gramų -
Cukrus,
2 valgomieji šaukštai -
Druska,
1 valgomasis šaukštas - Juodieji pipirai
- Kvapieji pipirai
-
Česnakas,
3 skiltelės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kelmučiams supjaustome, nuplauname. Verdame dviejuose vandenyje, pirmą kartą palaikome kol užvirs, nupilame su putomis ir praplauname. Antrą kartą verdame 30 minučių po užvirimo. Paruošiame marinadą. Išvirtus kelmučius ir česnako skilteles sudedame į verdantį marinatą 3 minutėms. Išpilstome į iškaitintus stiklainius ir užsukame iškaitintais dangteliais.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...