Aštriai saldi salsa
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
INGREDIENTAI:
2 vienetai persikai (geltoni, nepernokę)
šiek tiek pomidorai (slyviniai, Romano, 2/3 pipirų tūrio)
1 vienetas žalioji citrina
šiek tiek druska
4 valgomieji šaukštai sojos padažas (Teriyaki su imbieru)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Papildomai reikės po 2 vnt pipirų ankščių (Anaheim - lengvai aštrūs, tamsiai raudoni; Pepperoncini - švelnūs, gelsvi; Poblano - nedaug aštrūs, tamsiai žali, Itališkų saldžiųjų - skaisčiai raudoni; Jalapeno - vidutinio aštrumo tamsiai žali arba Serano - aštrūs tamsiai žali; Vengriski vaškiniai - gelsvi, vidutinio aštrumo);

Visi pipirai smulkiai supjaustomi (kuo aštresni - tuo smulkiau), supjaustomi pomidorai 1cm3 kubeliais, įdedama druskos, laimo sulčių, trinti persikų mikštimai, užpilamas padažas ir viskas gerai išmaišoma. Palaikoma ~1 val šaldytuve.

Patiekiama prie šašlykų ar kt. keptų mėsų.

Mėgėjai gali įsidėti Rocoto - labai aštrių arba Habanero - labai labai (!!!) aštrių pipirų.

Skanaus!

DĖMESIO! Jei netyčiom aštrumu persistengėte, valgydami turėkite šviežių mėtos lapelių - išsigelbėjimas nuo gleivinės išdeginimo.

Populiariausi receptai šią savaitę

Aštriai saldi salsa

Komentarai: 3
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Papildomai reikės po 2 vnt pipirų ankščių (Anaheim - lengvai aštrūs, tamsiai raudoni; Pepperoncini - švelnūs, gelsvi; Poblano - nedaug aštrūs, tamsiai žali, Itališkų saldžiųjų - skaisčiai raudoni; Jalapeno - vidutinio aštrumo tamsiai žali arba Serano - aštrūs tamsiai žali; Vengriski vaškiniai - gelsvi, vidutinio aštrumo);

Visi pipirai smulkiai supjaustomi (kuo aštresni - tuo smulkiau), supjaustomi pomidorai 1cm3 kubeliais, įdedama druskos, laimo sulčių, trinti persikų mikštimai, užpilamas padažas ir viskas gerai išmaišoma. Palaikoma ~1 val šaldytuve.

Patiekiama prie šašlykų ar kt. keptų mėsų.

Mėgėjai gali įsidėti Rocoto - labai aštrių arba Habanero - labai labai (!!!) aštrių pipirų.

Skanaus!

DĖMESIO! Jei netyčiom aštrumu persistengėte, valgydami turėkite šviežių mėtos lapelių - išsigelbėjimas nuo gleivinės išdeginimo.

Reklama:

Komentarai (3)


  • Ieva 2010-10-20 19:21

    Skanus patiekalas :super:


  • Arvydas Z 2009-08-17 19:16

    anonimui

    o as ir nesakiau, kad jie patys astriausi pasauly.


  • (anonimas) 2009-08-17 15:09

    O Habanero nėra patys aštriausi pipirai pasaulyje :-)


Daugiau receptų