Rytietiškas pipirų padažas
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
| 500 gramų | paprika |
| 3 vienetai | svogūnai |
| 2 vienetai | česnakas (skiltelės) |
| 2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
| 1 valgomasis šaukštas | cukrus |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | juodieji pipirai |
| 1 valgomasis šaukštas | acto |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Pipirų ankštys, išėmus sėklalizdžius, perpjaunamos ir kartu su svogūnais bei česnaku sumalamos mėsamale, po to su aliejumi 15 min. patroškinamos ant nedidelės ugnies, pagardinamos prieskoniais ir gerai išmaišomos. Šis padažas labai tinka prie keptos mėsos, ypač avienos. Be to, jį galima patiekti su balta duona.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pomidorų padažas
-
Jogurtinis padažas
-
Krienų padažas
-
Voveraičių padažas
-
Džiūvėsėlių padažas
-
Saldžiaaštris padažas
-
Marinatas vištienai
-
Šokolado padažas
-
Kmynų padažas
-
Česnakų padažas keptai vištienai
-
Padažas keptai mėsai
-
Žaliasis padažas bulvėms
-
Labai greitai paruošiamas padažas
-
Vinaigrette užpilas su žolelėmis
-
Aštrus padažas
-
Pievagrybių padažas
-
Jogurto padažas
-
Sojų padažo dažinys
-
Traški pitos užkandėlė su sūrio padažu
-
Uogų padažas blynams
Rytietiškas pipirų padažas
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Paprika,
500 gramų -
Svogūnai,
3 vienetai -
Česnakas, skiltelės,
2 vienetai -
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Cukrus,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Juodieji pipirai
-
Actas,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pipirų ankštys, išėmus sėklalizdžius, perpjaunamos ir kartu su svogūnais bei česnaku sumalamos mėsamale, po to su aliejumi 15 min. patroškinamos ant nedidelės ugnies, pagardinamos prieskoniais ir gerai išmaišomos. Šis padažas labai tinka prie keptos mėsos, ypač avienos. Be to, jį galima patiekti su balta duona.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
