
Rytietiškas pipirų padažas
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
500 gramų | paprika |
3 vienetai | svogūnai |
2 vienetai | česnakas (skiltelės) |
2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
1 valgomasis šaukštas | cukrus |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
1 valgomasis šaukštas | acto |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Pipirų ankštys, išėmus sėklalizdžius, perpjaunamos ir kartu su svogūnais bei česnaku sumalamos mėsamale, po to su aliejumi 15 min. patroškinamos ant nedidelės ugnies, pagardinamos prieskoniais ir gerai išmaišomos. Šis padažas labai tinka prie keptos mėsos, ypač avienos. Be to, jį galima patiekti su balta duona.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pomidorų, krienų ir česnakų padažas
-
Olandiškas padažas
-
Baltasis padažas
-
Sūrio padažas
-
Užtepėlė
-
Jogurtinis padažas
-
Pomidorų padažas su grybais
-
Kmynų padažas
-
Žaliasis padažas bulvėms
-
Grybų padažas
-
Labai greitai paruošiamas padažas
-
Krienų užpilas
-
Krienų padažas prie mėsos
-
Sojų paštetas
-
Žuvies padažas
-
Salotų padažas
-
Spanguolių ir obuolių padažas
-
Baltas grietinėlės padažas
-
Raudonas grietinės padažas
-
Dietinis padažas
Rytietiškas pipirų padažas
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Paprika,
500 gramų -
Svogūnai,
3 vienetai -
Česnakas, skiltelės,
2 vienetai -
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Cukrus,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Juodieji pipirai
-
Actas,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pipirų ankštys, išėmus sėklalizdžius, perpjaunamos ir kartu su svogūnais bei česnaku sumalamos mėsamale, po to su aliejumi 15 min. patroškinamos ant nedidelės ugnies, pagardinamos prieskoniais ir gerai išmaišomos. Šis padažas labai tinka prie keptos mėsos, ypač avienos. Be to, jį galima patiekti su balta duona.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...