Rytietiškas pipirų padažas
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
500 gramų | paprika |
3 vienetai | svogūnai |
2 vienetai | česnakas (skiltelės) |
2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
1 valgomasis šaukštas | cukrus |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
1 valgomasis šaukštas | acto |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Pipirų ankštys, išėmus sėklalizdžius, perpjaunamos ir kartu su svogūnais bei česnaku sumalamos mėsamale, po to su aliejumi 15 min. patroškinamos ant nedidelės ugnies, pagardinamos prieskoniais ir gerai išmaišomos. Šis padažas labai tinka prie keptos mėsos, ypač avienos. Be to, jį galima patiekti su balta duona.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Aštriai saldi salsa
- Cukinijų ir jūros gėrybių padažas
- Kmynų padažas žuvies patiekalams
- Padažas lietiniams blynams su mėsa
- Mirkomasis sūrio padažas
- Padažas "Uncle Ben's"
- Pomidorų, krienų ir česnakų padažas
- Medaus padažas
- Aitriųjų paprikų CHIPOTLE majonezas
- Grietinės padažas
- Padažas prie kugelio
- Spanguolių ir obuolių padažas
- Sūrio padažas
- Aštrus padažas
- Imbiero sirupas
- Spanguolių padažas
- Baltasis padažas
- Varškės užtepėlė su ikrais
- Pomidorų padažas
- Grybų padažas
Rytietiškas pipirų padažas
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Paprika,
500 gramų -
Svogūnai,
3 vienetai -
Česnakas, skiltelės,
2 vienetai -
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Cukrus,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Juodieji pipirai
-
Actas,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pipirų ankštys, išėmus sėklalizdžius, perpjaunamos ir kartu su svogūnais bei česnaku sumalamos mėsamale, po to su aliejumi 15 min. patroškinamos ant nedidelės ugnies, pagardinamos prieskoniais ir gerai išmaišomos. Šis padažas labai tinka prie keptos mėsos, ypač avienos. Be to, jį galima patiekti su balta duona.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...