1. Vidutiniame inde sumaišykite vandenį ir cukrų. Užvirkite, maišydami iki cukrus ištirps. Virkite ant didelės ugnies 5 minutes. Sudėkite spanguoles ir obuolius. Užvirkite vėl.
2. Sumažinkite ugnį; virkite retkarčiais maišydami 3-4 minutes arba kol spanguolių odelės suskilinės. Nuimkite nuo ugnies; ataušinkite. Uždenkite ir padėkite į šaldytuvą bent 3 valandoms.
Patiekite atšaldytą su jautiena, kiauliena arba paukštiena.
Išeiga; 2 puodeliai
Jei gaminate iš anksto: galite pagaminti prieš penkias dienas ir saugoti šaldytuve.
Spanguolių ir obuolių padažas
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
| 1 stiklinė | vanduo |
| 0.5 stiklinės | cukrus |
| 230 gramų | spanguolės |
| 1 stiklinė | obuoliai (supjaustyti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Blynelių padažas
-
Žuvies padažas
-
Česnakinis padažas
-
Krienų padažas
-
Medaus padažas
-
Krienų-majonezo padažas
-
Čilietiškas padažas
-
Česnakų padažas keptai vištienai
-
Savas pomidorų padažas
-
Padažas keptai mėsai
-
Sojų paštetas
-
Žuvies padažas su krienais
-
Padažas lietiniams blynams su mėsa
-
Uogų padažas blynams
-
Lenkiškas padažas prie virtos žuvies
-
Spanguolių padažas
-
Padažas su voveraitėmis
-
Pomidorų padažas picai
-
Pomidorų, krienų ir česnakų padažas
-
Pietų Prancūzijos česnakų padažas
Spanguolių ir obuolių padažas
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Vanduo,
1 stiklinė -
Cukrus,
0.5 stiklinės -
Spanguolės,
230 gramų -
Obuoliai, supjaustyti,
1 stiklinė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
1. Vidutiniame inde sumaišykite vandenį ir cukrų. Užvirkite, maišydami iki cukrus ištirps. Virkite ant didelės ugnies 5 minutes. Sudėkite spanguoles ir obuolius. Užvirkite vėl.
2. Sumažinkite ugnį; virkite retkarčiais maišydami 3-4 minutes arba kol spanguolių odelės suskilinės. Nuimkite nuo ugnies; ataušinkite. Uždenkite ir padėkite į šaldytuvą bent 3 valandoms.
Patiekite atšaldytą su jautiena, kiauliena arba paukštiena.
Išeiga; 2 puodeliai
Jei gaminate iš anksto: galite pagaminti prieš penkias dienas ir saugoti šaldytuve.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
