1. Vidutiniame inde sumaišykite vandenį ir cukrų. Užvirkite, maišydami iki cukrus ištirps. Virkite ant didelės ugnies 5 minutes. Sudėkite spanguoles ir obuolius. Užvirkite vėl.
2. Sumažinkite ugnį; virkite retkarčiais maišydami 3-4 minutes arba kol spanguolių odelės suskilinės. Nuimkite nuo ugnies; ataušinkite. Uždenkite ir padėkite į šaldytuvą bent 3 valandoms.
Patiekite atšaldytą su jautiena, kiauliena arba paukštiena.
Išeiga; 2 puodeliai
Jei gaminate iš anksto: galite pagaminti prieš penkias dienas ir saugoti šaldytuve.

Spanguolių ir obuolių padažas
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
1 stiklinė | vanduo |
0.5 stiklinės | cukrus |
230 gramų | spanguolės |
1 stiklinė | obuoliai (supjaustyti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištienos kukuliai su aitriųjų paprikų mirkomuoju padažu
-
Pikantiškas padažas
-
Mango padažas
-
Kmynų padažas
-
Imbiero sirupas
-
Raudonas grietinės padažas
-
Arvydo kepintų pomidorų kečupas
-
Graikiškas pomidorų padažas
-
Konservuota adžika
-
Guacamole
-
Brokolių padažas
-
Krienų-majonezo padažas
-
Krienų užpilas
-
Obuolinis padažas prie mėsos
-
Padažas virtoms bulvėms
-
Pomidorų, krienų ir česnakų padažas
-
Avokado padažas
-
Riešutų padažas
-
Arvydo greipfrutų-alyvuogių padažas
-
Ananasų ir JALAPENO aitriųjų paprikų padažas
Spanguolių ir obuolių padažas
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Vanduo,
1 stiklinė -
Cukrus,
0.5 stiklinės -
Spanguolės,
230 gramų -
Obuoliai, supjaustyti,
1 stiklinė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
1. Vidutiniame inde sumaišykite vandenį ir cukrų. Užvirkite, maišydami iki cukrus ištirps. Virkite ant didelės ugnies 5 minutes. Sudėkite spanguoles ir obuolius. Užvirkite vėl.
2. Sumažinkite ugnį; virkite retkarčiais maišydami 3-4 minutes arba kol spanguolių odelės suskilinės. Nuimkite nuo ugnies; ataušinkite. Uždenkite ir padėkite į šaldytuvą bent 3 valandoms.
Patiekite atšaldytą su jautiena, kiauliena arba paukštiena.
Išeiga; 2 puodeliai
Jei gaminate iš anksto: galite pagaminti prieš penkias dienas ir saugoti šaldytuve.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...