Sausame puode pakepiname sausus miltus iki 2 minučių.
Įdedame gabaliuką sviesto ir ištirpiname.
Pakepiname 5 minutes sukapotą svogūną.
Įmaišome prieskonius ir pomidorų pastą.
Supilame grietinėlę (10-15 proc. riebumo) ir verdame, kol grietinėlė pradeda kunkuliuoti.
Pomidorų padažas
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
| 300 mililitrų | grietinėlės, 35% |
| 3 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
| 45 gramai | sviestas |
| 4 valgomieji šaukštai | pomidorų pasta |
| 1 vienetas | svogūnai |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Nektarinų salsa kepsniams
-
Savas pomidorų padažas
-
Blynelių padažas
-
Kavos padažas
-
Česnakinis pesto padažas
-
Sūrio padažas
-
Konservuota adžika
-
Obuolinis padažas prie mėsos
-
Baravykų padažas
-
Padažas virtoms bulvėms
-
Šokolado padažas
-
Brokolių padažas
-
Gvakamolė
-
Padažas su voveraitėmis
-
Padažas "Čili"
-
Žuvies padažas
-
Pomidorų čatni
-
Padažas "Uncle Ben's"
-
Pomidorų padažas
-
Ananasų ir JALAPENO aitriųjų paprikų padažas
Pomidorų padažas
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Grietinėlė, 35%,
300 mililitrų -
Kvietiniai miltai,
3 valgomieji šaukštai -
Sviestas,
45 gramai -
Pomidorų pasta,
4 valgomieji šaukštai -
Svogūnai,
1 vienetas - Druska
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sausame puode pakepiname sausus miltus iki 2 minučių.
Įdedame gabaliuką sviesto ir ištirpiname.
Pakepiname 5 minutes sukapotą svogūną.
Įmaišome prieskonius ir pomidorų pastą.
Supilame grietinėlę (10-15 proc. riebumo) ir verdame, kol grietinėlė pradeda kunkuliuoti.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
