Sausame puode pakepiname sausus miltus iki 2 minučių.
Įdedame gabaliuką sviesto ir ištirpiname.
Pakepiname 5 minutes sukapotą svogūną.
Įmaišome prieskonius ir pomidorų pastą.
Supilame grietinėlę (10-15 proc. riebumo) ir verdame, kol grietinėlė pradeda kunkuliuoti.
Pomidorų padažas
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
300 mililitrų | grietinėlės, 35% |
3 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
45 gramai | sviestas |
4 valgomieji šaukštai | pomidorų pasta |
1 vienetas | svogūnai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Česnakų padažas keptai vištienai
- Obuolinis padažas prie mėsos
- Dietinis padažas
- Jogurto padažas
- Baklažanų-česnakų pasta
- Picos padažas
- Imbiero sirupas
- Pomidorų, krienų ir česnakų padažas
- Krienų-majonezo padažas
- Mirkomasis sūrio padažas
- Brokolių padažas
- Savas pomidorų padažas
- Arvydo greipfrutų-alyvuogių padažas
- Itališkas pomidorų padažas
- Agurkų padažas
- Viskio karamelė
- Pomidorų padažas su grybais
- Avinielis su sviestuotu krienu
- Arvydo kepintų pomidorų kečupas
- Pikantiškas padažas
Pomidorų padažas
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Grietinėlė, 35%,
300 mililitrų -
Kvietiniai miltai,
3 valgomieji šaukštai -
Sviestas,
45 gramai -
Pomidorų pasta,
4 valgomieji šaukštai -
Svogūnai,
1 vienetas - Druska
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sausame puode pakepiname sausus miltus iki 2 minučių.
Įdedame gabaliuką sviesto ir ištirpiname.
Pakepiname 5 minutes sukapotą svogūną.
Įmaišome prieskonius ir pomidorų pastą.
Supilame grietinėlę (10-15 proc. riebumo) ir verdame, kol grietinėlė pradeda kunkuliuoti.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...