1 vienetas | svogūnai |
3 skiltelės | česnakas |
15 mililitrų | aliejaus |
250 gramų | pomidorai |
150 gramų | pomidorų padažas |
1 arbatinis šaukštelis | druska |
0.5 arbatinio šaukštelio | cukrus |
0.5 arbatinio šaukštelio | džiovintas raudonėlis |
0.5 arbatinio šaukštelio | kmynai |
1 valgomasis šaukštas | bazilikas |
0.5 vieneto | paprika |
Pomidorų odeles nulupti ir pomidorų minkštimą supjaustyti kubeliais.
Kubeliais susmulkinti ir papriką.
Keptuvėje pakepinti svogūnus ir česnakus ant įkaitinto aliejaus.
Pakepintus svogūnus ir česnakus sudėti į puodelį. Į tą patį puodelį sudėti papriką, pomidorus, žalumynus ir prieskonius.
Nuolatos maišant kaitinti ant silpnos ugnies apie 5-8 minutes. Po to įmaišykite pomidorų padažą.
Labai skanus padažas picoms. :)
Populiariausi receptai šią savaitę
- Obuolinis padažas prie mėsos
- Baklažanų-česnakų pasta
- Aštri salsa
- Grybų padažas
- Graikiškas pomidorų padažas
- Padažas su voveraitėmis
- Traški pitos užkandėlė su sūrio padažu
- Pikantiškas padažas su majonezu
- Sojų padažo dažinys
- Savas pomidorų padažas
- Voveraičių padažas
- Saldžiaaštris padažas
- Sojų paštetas
- Krienų užpilas
- Kari padažas
- Avokadų padažas su citrina
- Mango padažas
- Vinaigrette užpilas su žolelėmis
- Dietinis padažas
- Padažas lietiniams blynams su mėsa
Picos padažas
- Paruošimo laikas:
-
Svogūnai,
1 vienetas -
Česnakas,
3 skiltelės -
Aliejus,
15 mililitrų -
Pomidorai,
250 gramų -
Pomidorų padažas,
150 gramų -
Druska,
1 arbatinis šaukštelis -
Cukrus,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Džiovintas raudonėlis,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Kmynai,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Bazilikas,
1 valgomasis šaukštas -
Paprika,
0.5 vieneto - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Sukapoti svogūną ir česnaką.
Pomidorų odeles nulupti ir pomidorų minkštimą supjaustyti kubeliais.
Kubeliais susmulkinti ir papriką.
Keptuvėje pakepinti svogūnus ir česnakus ant įkaitinto aliejaus.
Pakepintus svogūnus ir česnakus sudėti į puodelį. Į tą patį puodelį sudėti papriką, pomidorus, žalumynus ir prieskonius.
Nuolatos maišant kaitinti ant silpnos ugnies apie 5-8 minutes. Po to įmaišykite pomidorų padažą.
Labai skanus padažas picoms. :)
Komentarai (4)
-
Aidas
2014-10-14 20:21
puikus receptas tik as dar puse valgomo sauksto vorcesterio padazo ypyliau :)
-
Justas
2014-08-24 19:42
Labai skanu, tik aš mažiau pačio pomidorų padažo dedu ir viska gale sumalu su blenderiu. Awesome. :)