Tepamąją varškę sudėti į indą, suberti ikrus, dumblius, sudėti grietinę ir išmaišyti. Užtepėlę galima valgyti su taleriais ar traškučiais.
Skanaus!

Varškės užtepėlė su ikrais
Porcijų skaičius:
1
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
1 pakelis | varškė (tepama (su agurkais)) |
1 valgomasis šaukštas | grietinė |
1 valgomasis šaukštas | jūros dumblių lapai |
šiek tiek | ikrai (juodieji) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Viskio karamelė
-
Savas pomidorų padažas
-
Pomidorų čatni
-
Gvakamolė
-
Pikantiškas padažas su majonezu
-
Džiūvėsėlių padažas
-
Kelmučių - marinatas
-
Krienų padažas
-
Padažas virtoms bulvėms
-
Obuolinis padažas prie mėsos
-
Jogurto ir agurkų padažiukas
-
Jogurtinis padažas
-
Grybų padažas
-
Spanguolių ir obuolių padažas
-
Česnako padažas
-
Užtepėlė
-
Kmynų padažas žuvies patiekalams
-
Varškės padažas
-
Šviežių grybų padažas
-
Spanguolių padažas
Varškės užtepėlė su ikrais
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 1
-
Varškė, tepama (su agurkais),
1 pakelis -
Grietinė,
1 valgomasis šaukštas -
Jūros dumblių lapai,
1 valgomasis šaukštas - Ikrai, juodieji
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Tepamąją varškę sudėti į indą, suberti ikrus, dumblius, sudėti grietinę ir išmaišyti. Užtepėlę galima valgyti su taleriais ar traškučiais.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...