Tepamąją varškę sudėti į indą, suberti ikrus, dumblius, sudėti grietinę ir išmaišyti. Užtepėlę galima valgyti su taleriais ar traškučiais.
Skanaus!
Varškės užtepėlė su ikrais
Porcijų skaičius:
1
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
1 pakelis | varškė (tepama (su agurkais)) |
1 valgomasis šaukštas | grietinė |
1 valgomasis šaukštas | jūros dumblių lapai |
šiek tiek | ikrai (juodieji) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Avinielis su sviestuotu krienu
- Baravykų padažas
- Konservuota adžika
- Baltasis padažas
- Žuvies padažas su krienais
- Aitriųjų paprikų CHIPOTLE majonezas
- Krienų užpilas
- Džiūvėsėlių padažas
- Krienų padažas prie mėsos
- Ananasų ir JALAPENO aitriųjų paprikų padažas
- Aštriai saldi salsa
- Vanilinis padažas
- Žaliasis padažas bulvėms
- Kari padažas
- Pomidorų padažas picai
- Varškės padažas
- Česnakinis padažas
- Grietinės padažas
- Mirkomasis sūrio padažas
- Česnakinis padažas
Varškės užtepėlė su ikrais
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 1
-
Varškė, tepama (su agurkais),
1 pakelis -
Grietinė,
1 valgomasis šaukštas -
Jūros dumblių lapai,
1 valgomasis šaukštas - Ikrai, juodieji
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Tepamąją varškę sudėti į indą, suberti ikrus, dumblius, sudėti grietinę ir išmaišyti. Užtepėlę galima valgyti su taleriais ar traškučiais.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...