Tepamąją varškę sudėti į indą, suberti ikrus, dumblius, sudėti grietinę ir išmaišyti. Užtepėlę galima valgyti su taleriais ar traškučiais.
Skanaus!

Varškės užtepėlė su ikrais
Porcijų skaičius:
1
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
1 pakelis | varškė (tepama (su agurkais)) |
1 valgomasis šaukštas | grietinė |
1 valgomasis šaukštas | jūros dumblių lapai |
šiek tiek | ikrai (juodieji) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištienos kukuliai su aitriųjų paprikų mirkomuoju padažu
-
Dietinis padažas
-
Pietų Prancūzijos česnakų padažas
-
Avinielis su sviestuotu krienu
-
Baltasis padažas
-
Arvydo aromatingas kečupas
-
Viskio karamelė
-
Itališkas pomidorų padažas
-
Marinatas vištienai
-
Medaus padažas
-
Žuvies padažas
-
Aštriai saldi salsa
-
Jogurtinis padažas
-
Salotų padažas
-
Sojų paštetas
-
Blynelių padažas
-
Baravykų padažas
-
Lenkiškas padažas prie virtos žuvies
-
Aviečių padažas desertams
-
Raudonasis padažas
Varškės užtepėlė su ikrais
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 1
-
Varškė, tepama (su agurkais),
1 pakelis -
Grietinė,
1 valgomasis šaukštas -
Jūros dumblių lapai,
1 valgomasis šaukštas - Ikrai, juodieji
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Tepamąją varškę sudėti į indą, suberti ikrus, dumblius, sudėti grietinę ir išmaišyti. Užtepėlę galima valgyti su taleriais ar traškučiais.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...