50 gramų | sviestas |
1 arbatinis šaukštelis | vanilinis cukrus |
0.5 litro | pienas |
25 gramai | mielės |
300 gramų | obuoliai |
100 gramų | cukrus |
2 vienetai | kiaušiniai |
0.5 kilogramo | kvietiniai miltai |
0.5 litro | aliejaus |
šiek tiek | druska |
Išminkius pastatoma šiltai, kad pakiltų.
Į įkaitintus riebalus dedami tešlos rutuliukai.
Išverdame iš abiejų pusių.
Išgriebtas spurgas pabarstome cukrumi.
Skanaus :)
Populiariausi receptai šią savaitę
- Virtiniai su vyšniomis - "Vyšnaitė"
- Creme brulee
- Konjako desertas
- Kepti bananai su ledais ir karamele
- Ridikėlių traškučiai
- Varškės spurgos
- Karštas bananų desertas
- Kriaušės su ožkos pieno sūriu ir medumi
- Bananų desertas
- Keptų obuolių desertas su varške
- Kremalizuoti obuoliai
- Aronijų pudingas
- Kriaušių aukštynkojai su migdolais, imbieru ir čiobreliais
- Kepti obuoliai
- Vasaros varškės spurgos
- Keptas obuolys su “POÉMA Creme” (pagal Darių Dabrovolską)
- Bananų sufle
- Ryžių desertas
- Baltijos pyragėliai
- Karamelizuotos kriaušės su rikotos sūrio padažu
Mielinės spurgos su obuoliais
- Paruošimo laikas:
-
Sviestas,
50 gramų -
Vanilinis cukrus,
1 arbatinis šaukštelis -
Pienas,
0.5 litro -
Mielės,
25 gramai -
Obuoliai,
300 gramų -
Cukrus,
100 gramų -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Kvietiniai miltai,
0.5 kilogramo -
Aliejus,
0.5 litro - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Mieles ištriname su šaukšteliu cukraus, sumaišome su pašildytu pienu, supilami su cukrumi išplakti kiaušiniai, druska, prieskoniai ir stambiai sutarkuoti obuoliai.
Išminkius pastatoma šiltai, kad pakiltų.
Į įkaitintus riebalus dedami tešlos rutuliukai.
Išverdame iš abiejų pusių.
Išgriebtas spurgas pabarstome cukrumi.
Skanaus :)
Komentarai (3)
-
Gintarė
2011-07-29 16:26
Kepiau, gavosi skaniai, tik dėjau truputį daugiau miltų nei parasyta, nes gavosi labai skysta mase. Siaip siulyciau pabandyti, tikrai geras receptas :)