Kriaušes nulupame, perpjauname pusiau ir išimame jų sėklalizdžius.
Kriaušių puseles dedame ant kepimo skardos ir gausiai apibarstome sūriu.
Kepame apie 6 min. 180 laipsnių temperatūroje.
Iškeptas kriaušes apšlakstome pašildytu medumi.
Dedame kriaušes į lėkštę ir apibarstome cukraus pudra.

Kriaušės su ožkos pieno sūriu ir medumi
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
2 vienetai | kriaušės |
30 gramų | sūris (ožkos pieno) |
4 valgomieji šaukštai | medus |
2 valgomieji šaukštai | cukraus pudra |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kepti įdaryti obuoliai
-
Apelsinų skonio manų pudingas
-
Šokoladiniai pyragaičiai
-
Varškės spurgos
-
Vafliai su bananais
-
Karštas šokoladas
-
Vasaros varškės spurgos
-
Kriaušių desertas
-
Sausainių krepšeliai su šokolado įdaru
-
Obuoliai su varške
-
Obuoliai, įdaryti su razinomis, riešutais ir kiaušinio baltymo ''pagalvėle"
-
Virtų kriaušių desertas
-
Pudingas
-
Moliūgų pyragas su grietinėlės glaistu
-
Avižų ir kokosų juostelės
-
Keptas obuolys su “POÉMA Creme” (pagal Darių Dabrovolską)
-
Bruknėmis įdarytos kriaušės
-
Kriaušių aukštynkojai su migdolais, imbieru ir čiobreliais
-
Kepti obuoliai su įdaru
-
Bananų desertas
Kriaušės su ožkos pieno sūriu ir medumi
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kriaušės,
2 vienetai -
Sūris, ožkos pieno,
30 gramų -
Medus,
4 valgomieji šaukštai -
Cukraus pudra,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kriaušes nulupame, perpjauname pusiau ir išimame jų sėklalizdžius.
Kriaušių puseles dedame ant kepimo skardos ir gausiai apibarstome sūriu.
Kepame apie 6 min. 180 laipsnių temperatūroje.
Iškeptas kriaušes apšlakstome pašildytu medumi.
Dedame kriaušes į lėkštę ir apibarstome cukraus pudra.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...