Kriaušes nulupame, perpjauname pusiau ir išimame jų sėklalizdžius.
Kriaušių puseles dedame ant kepimo skardos ir gausiai apibarstome sūriu.
Kepame apie 6 min. 180 laipsnių temperatūroje.
Iškeptas kriaušes apšlakstome pašildytu medumi.
Dedame kriaušes į lėkštę ir apibarstome cukraus pudra.

Kriaušės su ožkos pieno sūriu ir medumi
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
2 vienetai | kriaušės |
30 gramų | sūris (ožkos pieno) |
4 valgomieji šaukštai | medus |
2 valgomieji šaukštai | cukraus pudra |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kriaušių desertas
-
Šokoladiniai pyragaičiai
-
Apelsinų desertas
-
Kepti bananai su ledais ir karamele
-
Mielinės spurgos su obuoliais
-
Karamelizuotos kriaušės su rikotos sūrio padažu
-
Creme brulee
-
Mielinės tešlos pyragėliai su obuoliais
-
Vafliai su graikiniais riešutais
-
Karštas šokoladas "Skanumėlis"
-
Obuolių vyniotinis
-
Rabarbarų kisielius su bananais
-
Konjako desertas
-
Karštas bananų desertas
-
Spurgos iš varškės
-
Bananų sufle
-
Vafliai su bananais
-
Šokoladinė suflė mamai
-
Obuolių ir moliūgų pudingas
-
Spurgytės su kremu
Kriaušės su ožkos pieno sūriu ir medumi
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kriaušės,
2 vienetai -
Sūris, ožkos pieno,
30 gramų -
Medus,
4 valgomieji šaukštai -
Cukraus pudra,
2 valgomieji šaukštai
Gaminimo eiga:
Kriaušes nulupame, perpjauname pusiau ir išimame jų sėklalizdžius.
Kriaušių puseles dedame ant kepimo skardos ir gausiai apibarstome sūriu.
Kepame apie 6 min. 180 laipsnių temperatūroje.
Iškeptas kriaušes apšlakstome pašildytu medumi.
Dedame kriaušes į lėkštę ir apibarstome cukraus pudra.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...