Kriaušes nulupame, perpjauname pusiau ir išimame jų sėklalizdžius.
Kriaušių puseles dedame ant kepimo skardos ir gausiai apibarstome sūriu.
Kepame apie 6 min. 180 laipsnių temperatūroje.
Iškeptas kriaušes apšlakstome pašildytu medumi.
Dedame kriaušes į lėkštę ir apibarstome cukraus pudra.

Kriaušės su ožkos pieno sūriu ir medumi
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
2 vienetai | kriaušės |
30 gramų | sūris (ožkos pieno) |
4 valgomieji šaukštai | medus |
2 valgomieji šaukštai | cukraus pudra |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kriaušių aukštynkojai su migdolais, imbieru ir čiobreliais
-
Saldus vyšnių patiekalas
-
Kalėdiniai grybukai
-
Ryžių pudingas su braškėmis
-
Daniški pyragaičiai
-
Obuoliai su varške
-
Vafliai su graikiniais riešutais
-
Obuolių ir moliūgų pudingas
-
Konjako desertas
-
Imbieriniai blyneliai
-
Kepti įdaryti obuoliai
-
Bananai tešloje
-
Vasaros varškės spurgos
-
Spurgos iš varškės
-
Obuolių ir ryžių pudingas
-
Krepšelis su kriaušių ir feta įdaru
-
Bruknėmis įdarytos kriaušės
-
Vaisiųi ir varškės spurgos
-
Sausainių krepšeliai su šokolado įdaru
-
Citrinų pudingas
Kriaušės su ožkos pieno sūriu ir medumi
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kriaušės,
2 vienetai -
Sūris, ožkos pieno,
30 gramų -
Medus,
4 valgomieji šaukštai -
Cukraus pudra,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kriaušes nulupame, perpjauname pusiau ir išimame jų sėklalizdžius.
Kriaušių puseles dedame ant kepimo skardos ir gausiai apibarstome sūriu.
Kepame apie 6 min. 180 laipsnių temperatūroje.
Iškeptas kriaušes apšlakstome pašildytu medumi.
Dedame kriaušes į lėkštę ir apibarstome cukraus pudra.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...