![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Virtiniai su vyšniomis - "Vyšnaitė"
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
300 gramų | miltai |
250 mililitrų | vanduo (verdantis) |
2 valgomieji šaukštai | alyvuogių aliejaus |
1 arbatinis šaukštelis | druska |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
šiek tiek | vyšnios ( be kauliukų) |
šiek tiek | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Viename dubenėlyje sumaišome visus sausus produktus (miltai, druska, kepimo milteliai).
2.
Pilame į stiklinę aliejų, verdantį vandenį, greitai išmaišome ir supilame į miltus.
3.
Užminkoma tešlą. Iškočiojama plonai, įspaudžiama stikline apvalūs skritulėliai, į jų vidų dedama vyšnių be kauliukų ir cukraus (1/3-1/2 šaukštelio). Krašteliai suspaudžiami ir užraitomi.
4.
Dedami į verdantį pasūdytą vandenį, virtiniai pakils į paviršių ir virti 1 - 2 min. Prieš patiekiant uždedame sviesto.
Skanaus! :)
Skanaus! :)
5.
Iš nurodyto produktų kiekio gaunasi maždaug 35-37 virtiniai.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Bananų sufle
-
Bananai tešloje
-
Spurgos iš varškės
-
Konjako desertas
-
Obuolių ir moliūgų pudingas
-
Skrebučiai su kiaušiniu ir cinamonu
-
Makaronai su džiovintais vaisiais ir jogurtu
-
Kalėdinis šokolado ir cinamono vainikas
-
Vafliai su bananais
-
Apelsinų skonio manų pudingas
-
Keptų obuolių desertas su varške
-
Mielinės spurgos su obuoliais
-
Avižų ir kokosų juostelės
-
Karštas šokoladas
-
Ryžių desertas
-
Kriaušių desertai
-
Vaisiųi ir varškės spurgos
-
Kalėdiniai grybukai
-
Spurgytės su kremu
-
Moliūgų pyragas su grietinėlės glaistu
Virtiniai su vyšniomis - "Vyšnaitė"
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Miltai,
300 gramų -
Vanduo, verdantis,
250 mililitrų -
Alyvuogių aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Druska,
1 arbatinis šaukštelis -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis - Vyšnios, be kauliukų
- Cukrus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Viename dubenėlyje sumaišome visus sausus produktus (miltai, druska, kepimo milteliai).
Pilame į stiklinę aliejų, verdantį vandenį, greitai išmaišome ir supilame į miltus.
Užminkoma tešlą. Iškočiojama plonai, įspaudžiama stikline apvalūs skritulėliai, į jų vidų dedama vyšnių be kauliukų ir cukraus (1/3-1/2 šaukštelio). Krašteliai suspaudžiami ir užraitomi.
Dedami į verdantį pasūdytą vandenį, virtiniai pakils į paviršių ir virti 1 - 2 min. Prieš patiekiant uždedame sviesto.
Skanaus! :)Iš nurodyto produktų kiekio gaunasi maždaug 35-37 virtiniai.
Reklama:
Komentarai (4)
-
Giedrė
2018-07-14 13:54
Tobulai gera tešla!
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...