Virtiniai su vyšniomis - "Vyšnaitė"
AUTORIUS:
Margarita
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
300 gramų miltai
250 mililitrų vanduo (verdantis)
2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
1 arbatinis šaukštelis druska
1 arbatinis šaukštelis kepimo milteliai
šiek tiek vyšnios ( be kauliukų)
šiek tiek cukrus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Viename dubenėlyje sumaišome visus sausus produktus (miltai, druska, kepimo milteliai).
2.
Pilame į stiklinę aliejų, verdantį vandenį, greitai išmaišome ir supilame į miltus.
3.
Užminkoma tešlą. Iškočiojama plonai, įspaudžiama stikline apvalūs skritulėliai, į jų vidų dedama vyšnių be kauliukų ir cukraus (1/3-1/2 šaukštelio). Krašteliai suspaudžiami ir užraitomi.
4.
Dedami į verdantį pasūdytą vandenį, virtiniai pakils į paviršių ir virti 1 - 2 min. Prieš patiekiant uždedame sviesto.

Skanaus! :)
5.
Iš nurodyto produktų kiekio gaunasi maždaug 35-37 virtiniai.

Populiariausi receptai šią savaitę

Virtiniai su vyšniomis - "Vyšnaitė"

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Viename dubenėlyje sumaišome visus sausus produktus (miltai, druska, kepimo milteliai).

  2. Pilame į stiklinę aliejų, verdantį vandenį, greitai išmaišome ir supilame į miltus.

  3. Užminkoma tešlą. Iškočiojama plonai, įspaudžiama stikline apvalūs skritulėliai, į jų vidų dedama vyšnių be kauliukų ir cukraus (1/3-1/2 šaukštelio). Krašteliai suspaudžiami ir užraitomi.

  4. Dedami į verdantį pasūdytą vandenį, virtiniai pakils į paviršių ir virti 1 - 2 min. Prieš patiekiant uždedame sviesto.

    Skanaus! :)

  5. Iš nurodyto produktų kiekio gaunasi maždaug 35-37 virtiniai.

Receptą atsiuntė Margarita
Reklama:

Komentarai (1)


  • Giedrė 2018-07-14 13:54

    Tobulai gera tešla!


Daugiau receptų