Kremalizuoti obuoliai
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
INGREDIENTAI:
120 gramų sviestas (tešlai)
5 valgomieji šaukštai cukrus
1 vienetas kiaušiniai
1 valgomasis šaukštas grietinė
5 valgomieji šaukštai kvietiniai miltai
2 vienetai obuoliai (Įdarui)
0.5 arbatinio šaukštelio cinamonas
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Į miltus dedam tarkuotą sviestą, cukrų, grietinę ir mušam kiaušinį. Išminkom. Jei tešla minkšta, dedam pusvalandžiui į šaldytuvą. Tešla išklojam kepimo formeles, į vidų dedam įdarą. Jį darom taip: nulupam ir supjaustom smulkiais gabaliukais obuolius, juos sumaišom su cukrum ir cinamonu.
Kepam 20 - 25 min 180 laipsnių orkaitėje. Valgom atvėsusius.

Populiariausi receptai šią savaitę

Kremalizuoti obuoliai

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Į miltus dedam tarkuotą sviestą, cukrų, grietinę ir mušam kiaušinį. Išminkom. Jei tešla minkšta, dedam pusvalandžiui į šaldytuvą. Tešla išklojam kepimo formeles, į vidų dedam įdarą. Jį darom taip: nulupam ir supjaustom smulkiais gabaliukais obuolius, juos sumaišom su cukrum ir cinamonu.
Kepam 20 - 25 min 180 laipsnių orkaitėje. Valgom atvėsusius.

Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų