Kriaušes nuplauti ir nulupti,supjaustyti skiltelėmis.
50 g cukraus suberti į puodą ir virti, kol pasidarys karamelė. Tada įdėti 2 šaukštus sviesto, suberti kriaušes ir riešutus bei viską užvirinti ir nukelti nuo viryklės.
Sūrį sumaišyti su grietinėle, paskaninti cukrumi, galima įspausti truputį citrinos sulčių.
Karamelizuotas kriaušes patiekti su sūrio kremu - padažu.
Karamelizuotos kriaušės su rikotos sūrio padažu
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
| 2 valgomieji šaukštai | sviestas |
| 50 gramų | cukrus |
| 2 vienetai | kriaušės |
| 50 gramų | riešutai (smulkinti, žemės arba graikiniai) |
| 150 gramų | sūris (rikota) |
| 4 valgomieji šaukštai | grietinėlės, 35% |
| šiek tiek | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Ridikėlių traškučiai
-
Varškės spurgos
-
Spurgos iš varškės
-
Žagarėliai vakarui prie židinio
-
Baltijos pyragėliai
-
Apelsinų desertas
-
Kalėdinis šokolado ir cinamono vainikas
-
Makaronai su džiovintais vaisiais ir jogurtu
-
Pyragėliai "ausytės" su aguonomis
-
Paskaninti kepti obuoliai
-
Virtų kriaušių desertas
-
Keptas obuolys su “POÉMA Creme” (pagal Darių Dabrovolską)
-
Obuoliai su varške
-
Kepti bananai su ledais ir karamele
-
Saldus vyšnių patiekalas
-
Vaisiųi ir varškės spurgos
-
Kriaušių desertas
-
Kepti įdaryti obuoliai
-
Aronijų pudingas
-
Daniški pyragaičiai
Karamelizuotos kriaušės su rikotos sūrio padažu
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai -
Cukrus,
50 gramų -
Kriaušės,
2 vienetai -
Riešutai, smulkinti, žemės arba graikiniai,
50 gramų -
Sūris, rikota,
150 gramų -
Grietinėlė, 35%,
4 valgomieji šaukštai - Cukrus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kriaušes nuplauti ir nulupti,supjaustyti skiltelėmis.
50 g cukraus suberti į puodą ir virti, kol pasidarys karamelė. Tada įdėti 2 šaukštus sviesto, suberti kriaušes ir riešutus bei viską užvirinti ir nukelti nuo viryklės.
Sūrį sumaišyti su grietinėle, paskaninti cukrumi, galima įspausti truputį citrinos sulčių.
Karamelizuotas kriaušes patiekti su sūrio kremu - padažu.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...

Komentarai