Ridikėlių traškučiai
AUTORIUS:
Vija
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
10 vienetų ridikėliai
1 arbatinis šaukštelis aliejaus
1 arbatinis šaukštelis medus
0.5 arbatinio šaukštelio cinamonas
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Ridikėlius supjaustyti.
Nusausinti servetėle.
2.
Pasidaryti padažiuką:
medų šiek tiek pašildyti, kad jis ištirptų, įpilti aliejaus, įberti cinamono, gerai išmaišyti.
Užpilti ant ridikėlių.
Leisti jiems pasimarinuoti kelias minutes.
3.
Tada ridikėlius išdėlioti ant kepimo popieriaus ir iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje kepti 15 minučių.
Tada juos apversti ir dar kiek palaikyti įkaitintoje orkaitėje.
Pažiūrėti ar ridikėliai jau kietoki.
Tada – maždaug po 10 - 15 minučių orkaitę išjungti.
Skanaus.

Populiariausi receptai šią savaitę

Ridikėlių traškučiai

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 2
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Ridikėlius supjaustyti.
    Nusausinti servetėle.

  2. Pasidaryti padažiuką:
    medų šiek tiek pašildyti, kad jis ištirptų, įpilti aliejaus, įberti cinamono, gerai išmaišyti.
    Užpilti ant ridikėlių.
    Leisti jiems pasimarinuoti kelias minutes.

  3. Tada ridikėlius išdėlioti ant kepimo popieriaus ir iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje kepti 15 minučių.
    Tada juos apversti ir dar kiek palaikyti įkaitintoje orkaitėje.
    Pažiūrėti ar ridikėliai jau kietoki.
    Tada – maždaug po 10 - 15 minučių orkaitę išjungti.
    Skanaus.

Receptą atsiuntė Vija
Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų