10 vienetų | ridikėliai |
1 arbatinis šaukštelis | aliejaus |
1 arbatinis šaukštelis | medus |
0.5 arbatinio šaukštelio | cinamonas |
Nusausinti servetėle.
medų šiek tiek pašildyti, kad jis ištirptų, įpilti aliejaus, įberti cinamono, gerai išmaišyti.
Užpilti ant ridikėlių.
Leisti jiems pasimarinuoti kelias minutes.
Tada juos apversti ir dar kiek palaikyti įkaitintoje orkaitėje.
Pažiūrėti ar ridikėliai jau kietoki.
Tada – maždaug po 10 - 15 minučių orkaitę išjungti.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Aguoninės formelės
- Obuoliai, įdaryti su razinomis, riešutais ir kiaušinio baltymo ''pagalvėle"
- Spurgytės su kremu
- Pyragėliai "ausytės" su aguonomis
- Rabarbarų kisielius su bananais
- Vafliai su bananais
- Spurgos su įdaru ir glaistu
- Mielinės spurgos su obuoliais
- Spurgos pavakariams
- Sūrio pyragėliai
- Obuoliai su varške
- Kriaušių desertai
- Obuolių vyniotinis
- Aronijų pudingas
- Šokoladiniai pyragaičiai
- Keptų obuolių desertas su varške
- Vasaros varškės spurgos
- Karamelizuotos kriaušės su rikotos sūrio padažu
- Kriaušės su riešutais
- Bananų desertas
Ridikėlių traškučiai
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Ridikėliai,
10 vienetų -
Aliejus,
1 arbatinis šaukštelis -
Medus,
1 arbatinis šaukštelis -
Cinamonas,
0.5 arbatinio šaukštelio - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Ridikėlius supjaustyti.
Nusausinti servetėle.Pasidaryti padažiuką:
medų šiek tiek pašildyti, kad jis ištirptų, įpilti aliejaus, įberti cinamono, gerai išmaišyti.
Užpilti ant ridikėlių.
Leisti jiems pasimarinuoti kelias minutes.Tada ridikėlius išdėlioti ant kepimo popieriaus ir iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje kepti 15 minučių.
Tada juos apversti ir dar kiek palaikyti įkaitintoje orkaitėje.
Pažiūrėti ar ridikėliai jau kietoki.
Tada – maždaug po 10 - 15 minučių orkaitę išjungti.
Skanaus.