Ridikėlius supjaustyti.
Nusausinti servetėle.
Ridikėlių traškučiai
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
| 10 vienetų | ridikėliai |
| 1 arbatinis šaukštelis | aliejaus |
| 1 arbatinis šaukštelis | medus |
| 0.5 arbatinio šaukštelio | cinamonas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
2.
Pasidaryti padažiuką:
medų šiek tiek pašildyti, kad jis ištirptų, įpilti aliejaus, įberti cinamono, gerai išmaišyti.
Užpilti ant ridikėlių.
Leisti jiems pasimarinuoti kelias minutes.
medų šiek tiek pašildyti, kad jis ištirptų, įpilti aliejaus, įberti cinamono, gerai išmaišyti.
Užpilti ant ridikėlių.
Leisti jiems pasimarinuoti kelias minutes.
3.
Tada ridikėlius išdėlioti ant kepimo popieriaus ir iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje kepti 15 minučių.
Tada juos apversti ir dar kiek palaikyti įkaitintoje orkaitėje.
Pažiūrėti ar ridikėliai jau kietoki.
Tada – maždaug po 10 - 15 minučių orkaitę išjungti.
Skanaus.
Tada juos apversti ir dar kiek palaikyti įkaitintoje orkaitėje.
Pažiūrėti ar ridikėliai jau kietoki.
Tada – maždaug po 10 - 15 minučių orkaitę išjungti.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Ryžių pudingas su braškėmis
-
Spurgytės su kremu
-
Moliūgų pyragas su grietinėlės glaistu
-
Sūrio pyragėliai
-
Kepti bananai su ledais ir karamele
-
Šokoladiniai fondantai
-
Bananai tešloje
-
Skrebučiai su kiaušiniu ir cinamonu
-
Konjako desertas
-
Vaisiųi ir varškės spurgos
-
Kriaušių desertai
-
Šokoladinė suflė
-
Prancūziški skrebučiai su obuolių užtepėle
-
Creme brulee
-
Bananinis desertas
-
Obuoliai, įdaryti su razinomis, riešutais ir kiaušinio baltymo ''pagalvėle"
-
Kepti obuoliai su įdaru
-
Karštas bananų desertas
-
Obuolių gėrimas
-
Prancūziškų skrebučių gaminimas
Ridikėlių traškučiai
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Ridikėliai,
10 vienetų -
Aliejus,
1 arbatinis šaukštelis -
Medus,
1 arbatinis šaukštelis -
Cinamonas,
0.5 arbatinio šaukštelio - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Ridikėlius supjaustyti.
Nusausinti servetėle.Pasidaryti padažiuką:
medų šiek tiek pašildyti, kad jis ištirptų, įpilti aliejaus, įberti cinamono, gerai išmaišyti.
Užpilti ant ridikėlių.
Leisti jiems pasimarinuoti kelias minutes.Tada ridikėlius išdėlioti ant kepimo popieriaus ir iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje kepti 15 minučių.
Tada juos apversti ir dar kiek palaikyti įkaitintoje orkaitėje.
Pažiūrėti ar ridikėliai jau kietoki.
Tada – maždaug po 10 - 15 minučių orkaitę išjungti.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
