
Keptų obuolių desertas su varške
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
10 vienetų | obuoliai |
200 gramų | varškė |
1 vienetas | kiaušiniai |
2 valgomieji šaukštai | kokoso drožlės |
1 valgomasis šaukštas | grietinė |
1 valgomasis šaukštas | cukraus pudra |
1 arbatinis šaukštelis | vanilinis cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Obuolius perpjauti ir išskobti.
2.
Varškę sumaišyti su vaniline pudra, kiaušiniu, grietine ir kokosų drožlėmis, dėti ant obuolių puselių ir kepti apie 20 minučių.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Spurgos su įdaru ir glaistu
-
Ridikėlių traškučiai
-
Imbieriniai blyneliai
-
Kalėdinis šokolado ir cinamono vainikas
-
Karštas šokoladas
-
Kriaušės su ožkos pieno sūriu ir medumi
-
Prancūziški skrebučiai su obuolių užtepėle
-
"Apsnigtos avietės"
-
Aguoninės formelės
-
Bruknėmis įdarytos kriaušės
-
Vafliai su mėlynėmis
-
Sūrio pyragėliai
-
Bananai tešloje
-
Šokoladinė suflė mamai
-
Apelsinai obuoliuose
-
Šokoladiniai pyragaičiai
-
Konjako desertas
-
Prancūziškų skrebučių gaminimas
-
Obuolių gėrimas
-
Aronijų pudingas
Keptų obuolių desertas su varške
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Obuoliai,
10 vienetų -
Varškė,
200 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Kokoso drožlės,
2 valgomieji šaukštai -
Grietinė,
1 valgomasis šaukštas -
Cukraus pudra,
1 valgomasis šaukštas -
Vanilinis cukrus,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Regina
Gaminimo eiga:
Obuolius perpjauti ir išskobti.
Varškę sumaišyti su vaniline pudra, kiaušiniu, grietine ir kokosų drožlėmis, dėti ant obuolių puselių ir kepti apie 20 minučių.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...