Keptų obuolių desertas su varške
AUTORIUS:
Regina
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Autorius apie receptą: Greitas, sveikas, nebrangus ir labai skanus desertukas. Puošti patariu pagal savo išmonę. Kitą kartą užtarkuosiu baltu šokoladu iškepusius. Greitas, sveikas, nebrangus ir labai skanus desertukas. Puošti patariu pagal savo išmonę. Kitą kartą užtarkuosiu baltu šokoladu iškepusius. Regina
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
10 vienetų obuoliai
200 gramų varškė
1 vienetas kiaušiniai
2 valgomieji šaukštai kokoso drožlės
1 valgomasis šaukštas grietinė
1 valgomasis šaukštas cukraus pudra
1 arbatinis šaukštelis vanilinis cukrus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Obuolius perpjauti ir išskobti.
2.
Varškę sumaišyti su vaniline pudra, kiaušiniu, grietine ir kokosų drožlėmis, dėti ant obuolių puselių ir kepti apie 20 minučių.

Populiariausi receptai šią savaitę

Keptų obuolių desertas su varške

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 10
Ingredientai:
Autoriaus žodis: Greitas, sveikas, nebrangus ir labai skanus desertukas. Puošti patariu pagal savo išmonę. Kitą kartą užtarkuosiu baltu šokoladu iškepusius. Regina
Gaminimo eiga:
  1. Obuolius perpjauti ir išskobti.

  2. Varškę sumaišyti su vaniline pudra, kiaušiniu, grietine ir kokosų drožlėmis, dėti ant obuolių puselių ir kepti apie 20 minučių.

Receptą atsiuntė Regina
Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų