Vasaros varškės spurgos
AUTORIUS:
Aliona
Porcijų skaičius: 40
Paruošimo laikas: Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 40
600 gramų varškė
200 gramų miltai
3 vienetai kiaušiniai
125 gramai cukrus
1 arbatinis šaukštelis kepimo milteliai
1 arbatinis šaukštelis cukraus pudra
1 žiupsnelis druska
Kepimui:
200 mililitrų aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir druska.
2.
Varškę ištrinti su kiaušiniais ir cukrumi.
3.
Tada įsijoti miltus į varškės masę ir išmaišyti.
4.
Iš masės dviem šaukštais formuoti nedidelės spurgas.
5.
Į įkaitintą keptuvę su aliejumi dedame suformuotas spurgas. Kepame.
6.
Iškeptas spurgas dėti ant lėkštės, ištiestos virtuviniu popieriumi, kad riebalai nuvarvėtų.
7.
Apibarstyti cukraus pudra. Skanaus!

Populiariausi receptai šią savaitę

Vasaros varškės spurgos

Komentarai: 2
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 40
Ingredientai: Kepimui:
Gaminimo eiga:
  1. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir druska.

  2. Varškę ištrinti su kiaušiniais ir cukrumi.

  3. Tada įsijoti miltus į varškės masę ir išmaišyti.

  4. Iš masės dviem šaukštais formuoti nedidelės spurgas.

  5. Į įkaitintą keptuvę su aliejumi dedame suformuotas spurgas. Kepame.

  6. Iškeptas spurgas dėti ant lėkštės, ištiestos virtuviniu popieriumi, kad riebalai nuvarvėtų.

  7. Apibarstyti cukraus pudra. Skanaus!

Receptą atsiuntė Aliona
Reklama:

Komentarai (2)


  • Ona 2016-09-04 15:56

    Purumas neapsakomas ;} kepsiu dar karta.


  • Vaiva 2016-09-02 21:25

    skanios spurgos


Daugiau receptų