Vasaros varškės spurgos
Porcijų skaičius:
40
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 40
| 600 gramų | varškė | |
| 200 gramų | miltai | |
| 3 vienetai | kiaušiniai | |
| 125 gramai | cukrus | |
| 1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai | |
| 1 arbatinis šaukštelis | cukraus pudra | |
| 1 žiupsnelis | druska | |
| Kepimui: | ||
| 200 mililitrų | aliejaus | |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir druska.
2.
Varškę ištrinti su kiaušiniais ir cukrumi.
3.
Tada įsijoti miltus į varškės masę ir išmaišyti.
4.
Iš masės dviem šaukštais formuoti nedidelės spurgas.
5.
Į įkaitintą keptuvę su aliejumi dedame suformuotas spurgas. Kepame.
6.
Iškeptas spurgas dėti ant lėkštės, ištiestos virtuviniu popieriumi, kad riebalai nuvarvėtų.
7.
Apibarstyti cukraus pudra. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Keptas obuolys su “POÉMA Creme” (pagal Darių Dabrovolską)
-
Keptas bananas
-
Spurgos su vyšniomis
-
Virtiniai su vyšniomis - "Vyšnaitė"
-
Avižų ir kokosų juostelės
-
Obuolių ir moliūgų pudingas
-
Skrebučiai su kiaušiniu ir cinamonu
-
Karštas šokoladas
-
Mielinės spurgos su obuoliais
-
Ryžių pudingas su braškėmis
-
Varškės spurgos
-
Bananų sufle
-
Moliūgų pyragas su grietinėlės glaistu
-
Rabarbarų kisielius su bananais
-
Žagarėliai vakarui prie židinio
-
Šokoladinė suflė
-
Baltijos pyragėliai
-
Vafliai su graikiniais riešutais
-
Obuoliai su varške
-
Prancūziški skrebučiai su obuolių užtepėle
Vasaros varškės spurgos
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 40
-
Varškė,
600 gramų -
Miltai,
200 gramų -
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Cukrus,
125 gramai -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis -
Cukraus pudra,
1 arbatinis šaukštelis -
Druska,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Aliejus,
200 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir druska.
Varškę ištrinti su kiaušiniais ir cukrumi.
Tada įsijoti miltus į varškės masę ir išmaišyti.
Iš masės dviem šaukštais formuoti nedidelės spurgas.
Į įkaitintą keptuvę su aliejumi dedame suformuotas spurgas. Kepame.
Iškeptas spurgas dėti ant lėkštės, ištiestos virtuviniu popieriumi, kad riebalai nuvarvėtų.
Apibarstyti cukraus pudra. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (3)
-
Ona
2016-09-04 15:56
Purumas neapsakomas ;} kepsiu dar karta.
-
Vaiva
2016-09-02 21:25
skanios spurgos
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
