400 mililitrų | pienas |
400 mililitrų | grietinėlės, 35% |
8 vienetai | kiaušiniai (tryniai) |
100 gramų | cukrus |
1 gabalas | pupelės (tonko) |
1 stiklinė | vanilė (lazdelė, šviežia) |
30 gramų | cukrus (rudas) |
Kiekvieno deserto viršų karamelizuokite ruduoju cukrumi, naudojant specialų degiklį.
Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kriaušių aukštynkojai su migdolais, imbieru ir čiobreliais
- Imbieriniai blyneliai
- Kepti obuoliai su įdaru
- Karštas šokoladas
- Saldus vyšnių patiekalas
- Kepti bananai su ledais ir karamele
- Ryžių desertas
- Paukščių pienas arba Panna Cotta lietuviškai
- Kepti įdaryti obuoliai
- Keptas bananas
- Prancūziški skrebučiai su obuolių užtepėle
- Karamelizuotos kriaušės su rikotos sūrio padažu
- Mielinės tešlos pyragėliai su obuoliais
- Bananai tešloje
- Citrinų pudingas
- Pyragėliai "ausytės" su aguonomis
- Baltijos pyragėliai
- Spurgos su įdaru ir glaistu
- Obuoliai, įdaryti su razinomis, riešutais ir kiaušinio baltymo ''pagalvėle"
- Vasaros varškės spurgos
Creme brulee
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Pienas,
400 mililitrų -
Grietinėlė, 35%,
400 mililitrų -
Kiaušiniai, tryniai,
8 vienetai -
Cukrus,
100 gramų -
Pupelės, tonko,
1 gabalas -
Vanilė, lazdelė, šviežia,
1 stiklinė -
Cukrus, rudas,
30 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Įkaitinkite orkaitę iki 100°C temperatūros. Sutarkuokite Tonka pupeles.
Puode pašildykite riebų pieną su grietinėle ir tarkuotomis pupelėmis.
Dubenėlyje suplakite kiaušinių trynius su cukrumi, o tada plakinį, po truputį, supilti į verdantį pieną. Pieno mišinį išpilstykite į kepimo formeles ir pašaukite į orkaitę 30 - 40 minučių (desertą lengvai pakratykite ir jei kremas nedreba, vadinasi jau yra iškepę).
Iškepus desertui, atvėsinkite ir padėkite kelioms valandoms į šaldytuvą.
Kiekvieno deserto viršų karamelizuokite ruduoju cukrumi, naudojant specialų degiklį.
Skanaus!