
Creme brulee
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
400 mililitrų | pienas |
400 mililitrų | grietinėlės, 35% |
8 vienetai | kiaušiniai (tryniai) |
100 gramų | cukrus |
1 gabalas | pupelės (tonko) |
1 stiklinė | vanilė (lazdelė, šviežia) |
30 gramų | cukrus (rudas) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Įkaitinkite orkaitę iki 100°C temperatūros. Sutarkuokite Tonka pupeles.
2.
Puode pašildykite riebų pieną su grietinėle ir tarkuotomis pupelėmis.
3.
Dubenėlyje suplakite kiaušinių trynius su cukrumi, o tada plakinį, po truputį, supilti į verdantį pieną. Pieno mišinį išpilstykite į kepimo formeles ir pašaukite į orkaitę 30 - 40 minučių (desertą lengvai pakratykite ir jei kremas nedreba, vadinasi jau yra iškepę).
4.
Iškepus desertui, atvėsinkite ir padėkite kelioms valandoms į šaldytuvą.
Kiekvieno deserto viršų karamelizuokite ruduoju cukrumi, naudojant specialų degiklį.
Skanaus!
Kiekvieno deserto viršų karamelizuokite ruduoju cukrumi, naudojant specialų degiklį.
Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kriaušės su riešutais
-
Imbieriniai blyneliai
-
Virtiniai su vyšniomis - "Vyšnaitė"
-
Šokoladinė suflė mamai
-
Mielinės tešlos pyragėliai su obuoliais
-
Paukščių pienas arba Panna Cotta lietuviškai
-
Kriaušės su ožkos pieno sūriu ir medumi
-
Virtų kriaušių desertas
-
Obuoliai su varške
-
Mielinės spurgos su obuoliais
-
Kepti obuoliai su įdaru
-
Obuolių ir moliūgų pudingas
-
Sūrio pyragėliai
-
Kepti įdaryti obuoliai
-
Spurgos iš varškės
-
Obuolių gėrimas
-
Bananų sufle
-
Sausainių krepšeliai su šokolado įdaru
-
Žagarėliai vakarui prie židinio
-
Spurgos su įdaru ir glaistu
Creme brulee
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Pienas,
400 mililitrų -
Grietinėlė, 35%,
400 mililitrų -
Kiaušiniai, tryniai,
8 vienetai -
Cukrus,
100 gramų -
Pupelės, tonko,
1 gabalas -
Vanilė, lazdelė, šviežia,
1 stiklinė -
Cukrus, rudas,
30 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Įkaitinkite orkaitę iki 100°C temperatūros. Sutarkuokite Tonka pupeles.
Puode pašildykite riebų pieną su grietinėle ir tarkuotomis pupelėmis.
Dubenėlyje suplakite kiaušinių trynius su cukrumi, o tada plakinį, po truputį, supilti į verdantį pieną. Pieno mišinį išpilstykite į kepimo formeles ir pašaukite į orkaitę 30 - 40 minučių (desertą lengvai pakratykite ir jei kremas nedreba, vadinasi jau yra iškepę).
Iškepus desertui, atvėsinkite ir padėkite kelioms valandoms į šaldytuvą.
Kiekvieno deserto viršų karamelizuokite ruduoju cukrumi, naudojant specialų degiklį.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...