5 vienetai | vištiena (blauzdelės) |
2 vienetai | morkos |
1 vienetas | svogūnai |
2 vienetai | kukurūzai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
Skanaus
Populiariausi receptai šią savaitę
- Vištienos kepsneliai
- Kepta višta su ryžių ir obuolių įdaru
- Citrininė višta
- Grilyje kepti vištienos kepsneliai su šviežiomis salotomis
- Kepta višta su apelsinais ir razinomis
- Keptas kalakutas įdarytas bulvių koše
- Keptos bulvės ir vištiena
- Įdarytos vištienos šlaunelės
- Salotos su vištiena ir pupelėmis
- Vištienos gabaliukai su baziliku ir medumi
- Vištienos sparneliai su medumi
- Vištos ketvirčiai, troškinti aluje
- Vištiena medaus garstyčių marinate
- Kepta višta garstyčių marinate
- Gyvatukai iš vištienos ir varškės
- Keptas tetervinas
- Vištienos pyragas
- Bajoriška antis su slyvomis ir obuolių sultimis
- Vištienos užkepėlė
- Troškinta vištiena
Farširuotos blauzdelės
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Vištiena, blauzdelės,
5 vienetai -
Morkos,
2 vienetai -
Svogūnai,
1 vienetas -
Kukurūzai,
2 vienetai - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Nuo blauzdelių atsargiai nuimti odą. Prie pat sąnario perpjauti, kad liktu oda ir sąnarys. Nuo kaulų nuimti mėsą.
Mėsą supjaustyti smulkiai. Išvirti morkas bei kukurūzus. Morkas smulkiai supjaustyti, kukurūzus nupjauti nuo kotelio. Svogūną smulkiai supjaustyti ir pakepinti. Sumaišyti mėsą su visais daržovėmis. Gardinti druska, pipirais
Odą prikimšti paruoštu faršu ir gerai arba surišti, arba su smeigtuku užtvirtinti.
Dėti į kepimo formą. patepti aliejumi ir kepti 180 °C temp. įkaitintoje orkaitėje apie 50 min.
Skanaus