
Mėlynių pyragas
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
200 gramų | miltai |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
115 gramų | sviestas |
200 gramų | cukrus |
3 vienetai | kiaušiniai |
240 mililitrų | jogurtas |
1 stiklinė | mėlynės (šviežios) |
40 gramų | rudasis cukrus |
šiek tiek | vanilinis cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Miltus sumaišyti kartu su kepimo milteliais. Sviestą išsukti su cukrumi iki purios masės, vis maišant įmušti po vieną kiaušinį. Supilti jogurtą ir vanilės ekstraktą, vėl gerai išmaišyti. Suberti miltus ir atsargiai išmaišyti.
2.
Pusę tešlos dėti į kepimo formą, suberti pusę mėlynių, tada vėl tešlą, mėlynes ir viršų pabarstyti ruduoju cukrumi.
3.
Kepti 180°C įkaitintoje orkaitėje valandą laiko.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pyragas "Kiaušinienė"
-
Paprastas pyragas su aguonomis
-
Tinginių - tinginys
-
Sūrūs riestainiai
-
Varškės apkepas su žemuogėm
-
Pavlova
-
Ryžių pyragas su silke
-
Šventinis vyniotinis su maskarpone ir romu
-
Rabarbarų pyragas
-
Pyragas su varškės įdaru
-
Rudeniškas moliūgų skanumynas
-
Slyvų pyragas
-
Aguonų vyniotinukai
-
Bananų keksas
-
Pyragas su šaldytomis braškėmis
-
Pyragas su kondensuotu pienu
-
Šviesus trupininis pyragas su varške ir uogiene
-
Šokoladiniai keksiukai
-
Ingos pyragas
-
Pyragas su obuoliais ir juodaisiais serbentais
Mėlynių pyragas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Miltai,
200 gramų -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis -
Sviestas,
115 gramų -
Cukrus,
200 gramų -
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Jogurtas,
240 mililitrų -
Mėlynės, šviežios,
1 stiklinė -
Rudasis cukrus,
40 gramų - Vanilinis cukrus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Miltus sumaišyti kartu su kepimo milteliais. Sviestą išsukti su cukrumi iki purios masės, vis maišant įmušti po vieną kiaušinį. Supilti jogurtą ir vanilės ekstraktą, vėl gerai išmaišyti. Suberti miltus ir atsargiai išmaišyti.
Pusę tešlos dėti į kepimo formą, suberti pusę mėlynių, tada vėl tešlą, mėlynes ir viršų pabarstyti ruduoju cukrumi.
Kepti 180°C įkaitintoje orkaitėje valandą laiko.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...