
Žirnių sriuba lenkiškai
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
500 gramų | bulvių (nedidelės) |
2 vienetai | morkos |
4 vienetai | dešrelės (rūkytos) |
1 stiklinė | žirniai (išbrinkytų) |
1 valgomasis šaukštas | krapai |
4 vienetai | kiaušiniai (kietai virti) |
4 valgomieji šaukštai | grietinė |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Nuskustas bulves supjaustome, morkas sutarkuojame burokine tarka. Į verdantį vandenį sudedame bulves ir morkas, pavirus 5 minutėms, suberiame išbrinkytus žirnius ir krapus. Verdame 10 - 15 min. Dešreles supjaustome riekelėmis, kiaušinius supjaustome į 4 dalis ir sudedame į puodą. Sriubą pagardiname druska ir juodaisiais pipirais. Prieš tiekiant įdedame po šaukštelį grietinės.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Jogurto sriuba
-
Raugintų kopūstų sriuba su džiovintais grybais
-
Grybų sriuba su duona
-
Lauko čili sriuba
-
Burokėlių sriuba
-
Saldi agrastų sriuba
-
Sūrio ir duonos sriuba
-
Daržovių sriuba su šonine
-
Vištienos sultinys
-
Tofu sriuba su daržovėmis
-
Svogūnų trinta sriuba
-
Trinta moliūgų sriuba
-
Pieniška sriuba su aguonomis
-
Paprasta makaronų sriuba "Jaunystė"
-
Arvydo barščiai su aviena
-
Kreminė krevečių sriuba
-
Trinta porų ir bulvių sriuba
-
Sriuba su konservuotais žirneliais
-
Čili sriuba
-
Pupelių ir kukurūzų sriuba
Žirnių sriuba lenkiškai
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Bulvės, nedidelės,
500 gramų -
Morkos,
2 vienetai -
Dešrelės, rūkytos,
4 vienetai -
Žirniai, išbrinkytų,
1 stiklinė -
Krapai,
1 valgomasis šaukštas -
Kiaušiniai, kietai virti,
4 vienetai -
Grietinė,
4 valgomieji šaukštai - Juodieji pipirai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuskustas bulves supjaustome, morkas sutarkuojame burokine tarka. Į verdantį vandenį sudedame bulves ir morkas, pavirus 5 minutėms, suberiame išbrinkytus žirnius ir krapus. Verdame 10 - 15 min. Dešreles supjaustome riekelėmis, kiaušinius supjaustome į 4 dalis ir sudedame į puodą. Sriubą pagardiname druska ir juodaisiais pipirais. Prieš tiekiant įdedame po šaukštelį grietinės.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...