
Žirnių sriuba lenkiškai
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
500 gramų | bulvių (nedidelės) |
2 vienetai | morkos |
4 vienetai | dešrelės (rūkytos) |
1 stiklinė | žirniai (išbrinkytų) |
1 valgomasis šaukštas | krapai |
4 vienetai | kiaušiniai (kietai virti) |
4 valgomieji šaukštai | grietinė |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Nuskustas bulves supjaustome, morkas sutarkuojame burokine tarka. Į verdantį vandenį sudedame bulves ir morkas, pavirus 5 minutėms, suberiame išbrinkytus žirnius ir krapus. Verdame 10 - 15 min. Dešreles supjaustome riekelėmis, kiaušinius supjaustome į 4 dalis ir sudedame į puodą. Sriubą pagardiname druska ir juodaisiais pipirais. Prieš tiekiant įdedame po šaukštelį grietinės.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Jogurtinė sriuba
-
Svogūnų trinta sriuba
-
Raugintų burokėlių barščiai
-
Šiuolaikiška blėkų sriuba
-
Žirnių su perlinėmis kruopomis sriuba
-
Vištienos sriuba su makaronais
-
Cukinijų sriuba su kariu
-
Tofu sriuba su daržovėmis
-
Trinta pievagrybių sriuba
-
Sriuba "Charčio"
-
Moliūgų sriuba su maskarponės sūriu
-
Suomiška žuvienė
-
Čili sriuba
-
Pievagrybių sriuba
-
Šviežių žirnių sriuba
-
Pomidorinė kopūstų sriuba
-
Agurkų sriuba
-
Miško grybų ir burokėlių sriuba
-
Baltųjų pupelių sriuba su daržovėmis
-
Lauros šaltibarščiai
Žirnių sriuba lenkiškai
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Bulvės, nedidelės,
500 gramų -
Morkos,
2 vienetai -
Dešrelės, rūkytos,
4 vienetai -
Žirniai, išbrinkytų,
1 stiklinė -
Krapai,
1 valgomasis šaukštas -
Kiaušiniai, kietai virti,
4 vienetai -
Grietinė,
4 valgomieji šaukštai - Juodieji pipirai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuskustas bulves supjaustome, morkas sutarkuojame burokine tarka. Į verdantį vandenį sudedame bulves ir morkas, pavirus 5 minutėms, suberiame išbrinkytus žirnius ir krapus. Verdame 10 - 15 min. Dešreles supjaustome riekelėmis, kiaušinius supjaustome į 4 dalis ir sudedame į puodą. Sriubą pagardiname druska ir juodaisiais pipirais. Prieš tiekiant įdedame po šaukštelį grietinės.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...