Sūrio sriuba
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
INGREDIENTAI:
400 gramų lydytas sūris
1 vienetas svogūnai
100 gramų pievagrybiai
500 gramų kiaulienos faršas
1 vienetas poras
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Porų baltą dalį ir svogūną supjaustyti žiedeliais.
Į puodą įpilti apie 1/4 l vandens (jei norima skystesnės sriubos, galima įpilti daugiau vandens) ir įdėti 1 šaukštą sultinio iš kubelių. Gautą sultinį užvirti, sudėti supjaustytus svogūną ir porus. Virti ant mažos ugnies, kol suminkštės.
Faršą be riebalų pakepinti keptuvėje iki rudos spalvos. Į verdamus svogūnus sudėti pakepintą faršą ir supjaustytus grybus. Pavirti 5-10 min.
Sudėti lydytą sūrį ir virti, kol jis išsilydys.
Patiekti su su pakepinta balta duona.

Populiariausi receptai šią savaitę

Sūrio sriuba

Komentarai: 23
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Porų baltą dalį ir svogūną supjaustyti žiedeliais.
Į puodą įpilti apie 1/4 l vandens (jei norima skystesnės sriubos, galima įpilti daugiau vandens) ir įdėti 1 šaukštą sultinio iš kubelių. Gautą sultinį užvirti, sudėti supjaustytus svogūną ir porus. Virti ant mažos ugnies, kol suminkštės.
Faršą be riebalų pakepinti keptuvėje iki rudos spalvos. Į verdamus svogūnus sudėti pakepintą faršą ir supjaustytus grybus. Pavirti 5-10 min.
Sudėti lydytą sūrį ir virti, kol jis išsilydys.
Patiekti su su pakepinta balta duona.

Reklama:

Komentarai (23)


  • Donata 2017-07-15 11:16

    O druska, pipirai kur? Atsiprašau už išsireiškimą, bet tada geriau aplamai nerašyti nieko, jei neparašai iki galo... + tie žalumynai foto... Sunku parašyti, kad uždėti galima kokių petražolių, krapų, svogūnų laišku. Asmeniškai aš neinprovizuosiu, trūksta info...


  • . 2015-11-18 00:40

    Kazkokia ji man neapetitina, nei foto, nei receptas


  • saule 2011-09-29 20:31

    o as kitaip darau. farsa imu maisyta kiauliena su jautiena 500 gr, druska, pipirai,padarau apvalius rutuliukus, juos apkepu keptuveje, uzdedu vandens kokia 2 litrus, kol apkepineja mesa, uzverda vanduo, supjaustau pora griezineliais, bet nenaudoju svoguno, nes poras yra prancuziskas svogunas. Kai apkepa mesyte sudedu i verdanti vandeni , 25 min paverdu ant mazos ugnies, po to dedu pora, pora verdu 5 min ir tik pabaigoje suri, nezinau ar LT yra, as naudoju "Kräuterkässe", ten pavaizduota zali prieskoniai. bet nededu grybu. Skanaus :super:


  • Jurate 2011-01-19 11:02

    Sveikutess, skani sriubyte, tik suri patarciau naudot tepama ;)


  • joli 2010-08-24 18:43

    gal kas dar zinot lengvu surio sriubu? buciau dekinga ;-) :soku:


  • joli 2010-08-24 18:41

    skani sriuba iseinu niam niam ;-) :-D


  • Deimena 2010-07-29 14:23

    Skanu.Labai skanu. :super: ;-) :-)


  • Piliete 2010-05-08 17:48

    Sriuba kaikurie vadina troskini, delto tik tiek vandens :-)


  • Karolina 2010-04-01 20:36

    super skanu, tik sūris labai "susiguzavo", gal kas žinot kaip to išvengti ? :)


  • Ieva 2009-11-28 16:18

    neskanu :bloga:


Daugiau receptų