Trinta aguročių sriuba
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
| 6 stiklinės | sultinys (mėsos) |
| 1 stiklinė | pienas |
| 200 gramų | aguročio |
| 1 vienetas | morkos |
| 1 vienetas | svogūnai |
| 1 vienetas | petražolės (šaknis) |
| 1 arbatinis šaukštelis | kvietiniai miltai |
| 2 valgomieji šaukštai | sviestas |
| 1 vienetas | kiaušiniai (trynys) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Supjaustyti aguročiai išverdami sultinyje, išgriebiami, ištrinami pro sietelį ir vėl sudedami į sultinį. Svogūnas, morka, petražolės šaknis smulkiai supjaustomi, pridėjus sviesto, iššutinama, sutrinama ir sukrečiama į sriubą. Miltai pakepinami, kol parusvės, atskiedžiami sultiniu ir supilami į sriubą. Užvirinama ir supilamas pienas, sumaišytas su kiaušinio tryniu.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištienos sriuba su makaronais
-
Sriuba "Čili"
-
Žirnių sriuba su rūkyta mėsa ir skrudinta duona
-
Ukrainietiška selianka
-
Pomidorų sriuba su mėsa
-
Kreminė bulvių sriubytė
-
Voveraičių sriuba su džiovintais šaltalankiais ir kmynais
-
Trinta morkų sriuba su baltos duonos skrebučiais
-
Šviežių žirnių sriuba
-
Vasariška sriuba
-
Žalumynų ir sūrio sriuba
-
Morkų sriuba su pelėsiniu sūriu
-
Vištienos sriuba
-
Trinta burokelių sriuba
-
Trinta brokolių sriuba
-
Trinta moliūgų sriuba
-
Baravykų sriuba su cukinija
-
Suomiška žuvienė
-
Daržovių sriuba
-
Pieniška briuselinių kopūstų sriuba
Trinta aguročių sriuba
Komentarai:
10
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Sultinys, mėsos,
6 stiklinės -
Pienas,
1 stiklinė -
Agurotis,
200 gramų -
Morkos,
1 vienetas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Petražolės, šaknis,
1 vienetas -
Kvietiniai miltai,
1 arbatinis šaukštelis -
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai, trynys,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Supjaustyti aguročiai išverdami sultinyje, išgriebiami, ištrinami pro sietelį ir vėl sudedami į sultinį. Svogūnas, morka, petražolės šaknis smulkiai supjaustomi, pridėjus sviesto, iššutinama, sutrinama ir sukrečiama į sriubą. Miltai pakepinami, kol parusvės, atskiedžiami sultiniu ir supilami į sriubą. Užvirinama ir supilamas pienas, sumaišytas su kiaušinio tryniu.
Reklama:
Komentarai (10)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
