Florentietiška špinatų sriuba
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
| 500 gramų | špinatai |
| 1 vienetas | svogūnai |
| 1 litras | sultinys (mėsos) |
| 0.5 stiklinės | pienas |
| 1 valgomasis šaukštas | krakmolas |
| 1 arbatinis šaukštelis | sviestas |
| 1 vienetas | kiaušiniai (trynys) |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | juodieji pipirai |
| šiek tiek | muskatas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Ropiniai svogūnai arba porai truputį pakaitinami į juos supilamas mėsos sultinys, piene arba grietinėlėje išplaktas krakmolas, suberiami smulkiai supjaustyti špinatai. Sriuba verdama 5 min., po to perkošiama per sietą, pagardinama sviestu arba tryniu ir prieskoniais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Trinta morkų sriuba su baltos duonos skrebučiais
-
Gardi moliūgų sriuba
-
Tiršta sūrio sriuba
-
Koldūnų sriuba
-
Svogūnų trinta sriuba
-
Grybų sriuba su slyvomis
-
Pomidorų sriuba su mocarelos sūriu
-
Juka
-
Vengriški barščiai
-
Pupelių sriuba su miško grybais
-
Obuolių sriuba "Svorio netektis"
-
Mėlynių sriuba
-
Sriuba "Tom Yum Kung"
-
Pieniška sriuba su cukinija
-
Burokėlių lapkočių sriuba
-
Toskanos pupelių sriuba
-
Pieniška sriuba su aguonomis
-
Vištienos sriuba su koldūnais
-
Voveraičių sriuba
-
Tiršta bulvienė su mėsa
Florentietiška špinatų sriuba
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Špinatai,
500 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Sultinys, mėsos,
1 litras -
Pienas,
0.5 stiklinės -
Krakmolas,
1 valgomasis šaukštas -
Sviestas,
1 arbatinis šaukštelis -
Kiaušiniai, trynys,
1 vienetas - Druska
- Juodieji pipirai
- Muskatas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Ropiniai svogūnai arba porai truputį pakaitinami į juos supilamas mėsos sultinys, piene arba grietinėlėje išplaktas krakmolas, suberiami smulkiai supjaustyti špinatai. Sriuba verdama 5 min., po to perkošiama per sietą, pagardinama sviestu arba tryniu ir prieskoniais.
Reklama:
Komentarai (4)
-
братано
2010-09-07 13:08
%-) %-) %-) :-@ :-@ братано
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
