
Florentietiška špinatų sriuba
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
500 gramų | špinatai |
1 vienetas | svogūnai |
1 litras | sultinys (mėsos) |
0.5 stiklinės | pienas |
1 valgomasis šaukštas | krakmolas |
1 arbatinis šaukštelis | sviestas |
1 vienetas | kiaušiniai (trynys) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | muskatas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Ropiniai svogūnai arba porai truputį pakaitinami į juos supilamas mėsos sultinys, piene arba grietinėlėje išplaktas krakmolas, suberiami smulkiai supjaustyti špinatai. Sriuba verdama 5 min., po to perkošiama per sietą, pagardinama sviestu arba tryniu ir prieskoniais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Rūgštynių kremas
-
Raugintų burokėlių barščiai
-
Grybų sriuba
-
Moliūgų sriuba su kepinta mėsa ir porais
-
Baltarusiška grybų sriuba
-
Paprikų sriuba
-
Šalta ispaniška sriuba
-
Raugintų kopūstų sriuba su džiovintais grybais
-
Miško grybų ir burokėlių sriuba
-
Pertrinta burokėlių sriuba
-
Pieniška sriuba su cukinija
-
Tiršta daržovių sriuba
-
Sočioji sriuba su kalakutienos kukuliais ir šviežiomis bulvytėmis
-
Paprasta kopūstų sriuba
-
Rūgštynių ir špinatų sriuba
-
Vištienos sriuba su koldūnais
-
Pupelių sriuba su sūriu
-
Lauko čili sriuba
-
Vengriška žuvienė
-
Sriuba su brokoliais
Florentietiška špinatų sriuba
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Špinatai,
500 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Sultinys, mėsos,
1 litras -
Pienas,
0.5 stiklinės -
Krakmolas,
1 valgomasis šaukštas -
Sviestas,
1 arbatinis šaukštelis -
Kiaušiniai, trynys,
1 vienetas - Druska
- Juodieji pipirai
- Muskatas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Ropiniai svogūnai arba porai truputį pakaitinami į juos supilamas mėsos sultinys, piene arba grietinėlėje išplaktas krakmolas, suberiami smulkiai supjaustyti špinatai. Sriuba verdama 5 min., po to perkošiama per sietą, pagardinama sviestu arba tryniu ir prieskoniais.
Reklama:
Komentarai (4)
-
братано
2010-09-07 13:08
%-) %-) %-) :-@ :-@ братано
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...