Florentietiška špinatų sriuba
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
500 gramų špinatai
1 vienetas svogūnai
1 litras sultinys (mėsos)
0.5 stiklinės pienas
1 valgomasis šaukštas krakmolas
1 arbatinis šaukštelis sviestas
1 vienetas kiaušiniai (trynys)
šiek tiek druska
šiek tiek juodieji pipirai
šiek tiek muskatas
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Ropiniai svogūnai arba porai truputį pakaitinami į juos supilamas mėsos sultinys, piene arba grietinėlėje išplaktas krakmolas, suberiami smulkiai supjaustyti špinatai. Sriuba verdama 5 min., po to perkošiama per sietą, pagardinama sviestu arba tryniu ir prieskoniais.

Populiariausi receptai šią savaitę

Florentietiška špinatų sriuba

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Ropiniai svogūnai arba porai truputį pakaitinami į juos supilamas mėsos sultinys, piene arba grietinėlėje išplaktas krakmolas, suberiami smulkiai supjaustyti špinatai. Sriuba verdama 5 min., po to perkošiama per sietą, pagardinama sviestu arba tryniu ir prieskoniais.

Reklama:

Komentarai (1)


Daugiau receptų