Nuplautus ryžius suberiame į puodą su vandeniu. Įberiame druskos. Verdame apie pusvalandį, kol ryžiai tampa minkšti.
Į kitą indą suberiame miltus, jogurtą, įmušame kiaušinį. Mišinį pašildome ir supilame į puodą su ryžiais. Maišome kol sriuba užverda. Užvirus dar paverdame apie 10 min.
Tuo tarpu keptuvėje ištirpiname sviestą, suberiame mėtą ir šiek tiek pamaišius nuimame nuo ugnies. Šis padažas pilamas po nedaug į lėkštes, ant sriubos.

Jogurtinė sriuba
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
40 gramų | ryžiai |
2 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
1 vienetas | kiaušiniai |
250 gramų | jogurtas |
30 gramų | sviestas |
2 arbatiniai šaukšteliai | mėta |
0.6 litro | vanduo |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Trinta bulvienė
-
Lauko čili sriuba
-
Jogurtinė sriuba
-
Tiršta bulvienė su mėsa
-
Trinta morkų sriuba su baltos duonos skrebučiais
-
Tiršta pievagrybių sriuba
-
Vištienos sriuba
-
Pertrinta burokėlių sriuba
-
Persikais, muskatu, česnakais pagardinta kiaulienos sriuba
-
Sriuba su konservuotais žirneliais
-
Baltųjų pupelių sriuba su daržovėmis
-
Suomiška žuvienė
-
Grybų sriuba su duona
-
Sočioji sriuba su kalakutienos kukuliais ir šviežiomis bulvytėmis
-
Pievagrybių sriuba
-
Žirnienė su grybais
-
Sriuba su vištiena ir raudonaisiais lęšiais
-
Kopūstų sriuba su vištienos maltinukais
-
Moliūgų sriuba su kepinta mėsa ir porais
-
Margaritos šaltibarščiai
Jogurtinė sriuba
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Ryžiai,
40 gramų -
Kvietiniai miltai,
2 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Jogurtas,
250 gramų -
Sviestas,
30 gramų -
Mėta,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Vanduo,
3/5 litro - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuplautus ryžius suberiame į puodą su vandeniu. Įberiame druskos. Verdame apie pusvalandį, kol ryžiai tampa minkšti.
Į kitą indą suberiame miltus, jogurtą, įmušame kiaušinį. Mišinį pašildome ir supilame į puodą su ryžiais. Maišome kol sriuba užverda. Užvirus dar paverdame apie 10 min.
Tuo tarpu keptuvėje ištirpiname sviestą, suberiame mėtą ir šiek tiek pamaišius nuimame nuo ugnies. Šis padažas pilamas po nedaug į lėkštes, ant sriubos.
Reklama:
Komentarai (4)
-
Eastanbul Rytų skonis
2014-04-14 12:31
Visus šiuos maisto produktus galite rasti Ibrahim pasaže įsikūrusioje Eastanbul rytų skonio parduotuvėje.
-
Anise
2010-12-17 13:59
Tarp kitko tikrai skani sriuba,mano uosviene yra Turke.Kai ji pagamino buvo tikrai :super:
-
AMIGO
2010-09-07 13:25
tikrai daug ismones reikejo sukurt sita recepta %-)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...