Svogūnų sriuba
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek juodieji pipirai (malti)
šiek tiek druska
50 gramų duona (balta)
50 gramų sūris (fermentinis)
3 vienetai svogūnai (dideli)
20 gramų sviestas
1 valgomasis šaukštas kvietiniai miltai
0.5 litro sultinys (jautienos)
1 vienetas lauro lapų (lapai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Svogūnus smulkiai supjaustykite.
Keptuvėje ištirpinkite sviestą. Į keptuvę suberkite svogūnus ir pakepinkite, kol pagelsta.
Įmaišykite miltus.
Užvirinkite jautienos sultinį ir sudėkite svogūnus. Į sriubą įberkite druskos, pipirų, įmeskite lauro lapelį.
Virkite ant silpnos ugnies apie 20-30 minučių.
Paskrudinkite duoną. Ant karštos duonos viršaus užberkite sutarkuoto sūrio. Duona patiekite šalia arba sudėkite į sriubos dubenėlį.
Skanaus

Populiariausi receptai šią savaitę

Svogūnų sriuba

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Svogūnus smulkiai supjaustykite.
Keptuvėje ištirpinkite sviestą. Į keptuvę suberkite svogūnus ir pakepinkite, kol pagelsta.
Įmaišykite miltus.
Užvirinkite jautienos sultinį ir sudėkite svogūnus. Į sriubą įberkite druskos, pipirų, įmeskite lauro lapelį.
Virkite ant silpnos ugnies apie 20-30 minučių.
Paskrudinkite duoną. Ant karštos duonos viršaus užberkite sutarkuoto sūrio. Duona patiekite šalia arba sudėkite į sriubos dubenėlį.
Skanaus

Reklama:

Komentarai (1)


Daugiau receptų