Svogūnus smulkiai supjaustykite.
Keptuvėje ištirpinkite sviestą. Į keptuvę suberkite svogūnus ir pakepinkite, kol pagelsta.
Įmaišykite miltus.
Užvirinkite jautienos sultinį ir sudėkite svogūnus. Į sriubą įberkite druskos, pipirų, įmeskite lauro lapelį.
Virkite ant silpnos ugnies apie 20-30 minučių.
Paskrudinkite duoną. Ant karštos duonos viršaus užberkite sutarkuoto sūrio. Duona patiekite šalia arba sudėkite į sriubos dubenėlį.
Skanaus
Svogūnų sriuba
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
šiek tiek | druska |
50 gramų | duona (balta) |
50 gramų | sūris (fermentinis) |
3 vienetai | svogūnai (dideli) |
20 gramų | sviestas |
1 valgomasis šaukštas | kvietiniai miltai |
0.5 litro | sultinys (jautienos) |
1 vienetas | lauro lapų (lapai) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kreminė krevečių sriuba
- Jogurto sriuba
- Rūgštynių kremas
- Pieniška moliūgų sriuba su makaronais
- Raugintų kopūstų sriuba
- Aštri pomidorų sriuba su pupelėmis
- Čili sriuba
- Burokėlių-grybų sriuba
- Greitoji sriubukė
- Sriuba su makaronais
- Vasariška sriuba
- Lašišos ir lešių sriuba
- Mamos žirnių sriuba
- Linos sriuba
- Paprasta kopūstų sriuba
- Vengriška žuvienė
- Pupelių sriuba
- Svogūnų trinta sriuba
- Arvydo barščiai su aviena
- Pievagrybių sriuba su anakardžiais
Svogūnų sriuba
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Juodieji pipirai, malti
- Druska
-
Duona, balta,
50 gramų -
Sūris, fermentinis,
50 gramų -
Svogūnai, dideli,
3 vienetai -
Sviestas,
20 gramų -
Kvietiniai miltai,
1 valgomasis šaukštas -
Sultinys, jautienos,
0.5 litro -
Lauro lapai, lapai,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Svogūnus smulkiai supjaustykite.
Keptuvėje ištirpinkite sviestą. Į keptuvę suberkite svogūnus ir pakepinkite, kol pagelsta.
Įmaišykite miltus.
Užvirinkite jautienos sultinį ir sudėkite svogūnus. Į sriubą įberkite druskos, pipirų, įmeskite lauro lapelį.
Virkite ant silpnos ugnies apie 20-30 minučių.
Paskrudinkite duoną. Ant karštos duonos viršaus užberkite sutarkuoto sūrio. Duona patiekite šalia arba sudėkite į sriubos dubenėlį.
Skanaus
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...