Svogūnus smulkiai supjaustykite.
Keptuvėje ištirpinkite sviestą. Į keptuvę suberkite svogūnus ir pakepinkite, kol pagelsta.
Įmaišykite miltus.
Užvirinkite jautienos sultinį ir sudėkite svogūnus. Į sriubą įberkite druskos, pipirų, įmeskite lauro lapelį.
Virkite ant silpnos ugnies apie 20-30 minučių.
Paskrudinkite duoną. Ant karštos duonos viršaus užberkite sutarkuoto sūrio. Duona patiekite šalia arba sudėkite į sriubos dubenėlį.
Skanaus

Svogūnų sriuba
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
šiek tiek | druska |
50 gramų | duona (balta) |
50 gramų | sūris (fermentinis) |
3 vienetai | svogūnai (dideli) |
20 gramų | sviestas |
1 valgomasis šaukštas | kvietiniai miltai |
0.5 litro | sultinys (jautienos) |
1 vienetas | lauro lapų (lapai) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Koldūnų sriuba
-
Trinta moliūgų sriuba
-
Tiršta kopūstų sriuba
-
Dilgėlių sriubytė
-
Moliūgų sriuba „Tau, mano meile“
-
Grybų sriuba su duona
-
Pupelių sriuba su miško grybais
-
Pupelių sriuba
-
Grybų sriuba su sūriu
-
Obuolių sriuba "Svorio netektis"
-
Vengriška žuvienė
-
Sriuba su brokoliais
-
Brokolių sriuba su pupomis
-
Suomiška žuvienė
-
Žirnių sriuba
-
Brokolių sriuba
-
Sriuba su konservuotais žirneliais
-
Šiuolaikiška blėkų sriuba
-
Pieniška moliūgų sriuba su makaronais
-
Pomidorinė kopūstų sriuba
Svogūnų sriuba
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Juodieji pipirai, malti
- Druska
-
Duona, balta,
50 gramų -
Sūris, fermentinis,
50 gramų -
Svogūnai, dideli,
3 vienetai -
Sviestas,
20 gramų -
Kvietiniai miltai,
1 valgomasis šaukštas -
Sultinys, jautienos,
0.5 litro -
Lauro lapai, lapai,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Svogūnus smulkiai supjaustykite.
Keptuvėje ištirpinkite sviestą. Į keptuvę suberkite svogūnus ir pakepinkite, kol pagelsta.
Įmaišykite miltus.
Užvirinkite jautienos sultinį ir sudėkite svogūnus. Į sriubą įberkite druskos, pipirų, įmeskite lauro lapelį.
Virkite ant silpnos ugnies apie 20-30 minučių.
Paskrudinkite duoną. Ant karštos duonos viršaus užberkite sutarkuoto sūrio. Duona patiekite šalia arba sudėkite į sriubos dubenėlį.
Skanaus
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...