1 kilogramas | žuvis (šviežia) |
1 vienetas | svogūnai (laiškiniai, smulkinti) |
1 vienetas | poras |
4 vienetai | bulvių |
1 valgomasis šaukštas | kvietiniai miltai |
1 stiklinė | pienas |
1 vienetas | lauro lapų |
3 vienetai | kvapieji pipirai |
2 valgomieji šaukštai | krapai (smulkinti) |
2 valgomieji šaukštai | svogūnai (laiškiniai, smulkinti) |
Tada suberkite krapus ir svogūnus.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Itališka svogūnų sriuba
- Pieniška moliūgų sriuba su makaronais
- Toskanos pupelių sriuba
- Tiršta daržovių sriuba
- Grybų sriuba su slyvomis
- Alaus sriuba
- Lauko čili sriuba
- Lašišos ir lešių sriuba
- Pieniška sriuba su aguonomis
- Itališka manų kruopų sriuba
- Vengriški barščiai
- Žirnių su perlinėmis kruopomis sriuba
- Vengriška žuvienė
- Bulbienė
- Gardi moliūgų sriuba
- Saldi vyšnių sriuba su makaronais
- Suomiška žuvienė
- Pupelių ir kukurūzų sriuba
- Burokėlių sriuba
- Aštri meksikietiška sriuba
Suomiška žuvienė
- Paruošimo laikas:
-
Žuvis, šviežia,
1 kilogramas -
Svogūnai, laiškiniai, smulkinti,
1 vienetas -
Poras,
1 vienetas -
Bulvės,
4 vienetai -
Kvietiniai miltai,
1 valgomasis šaukštas -
Pienas,
1 stiklinė -
Lauro lapai,
1 vienetas -
Kvapieji pipirai,
3 vienetai -
Krapai, smulkinti,
2 valgomieji šaukštai -
Svogūnai, laiškiniai, smulkinti,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Žuvis išskroskite, nupjaukite galvas, išimkite kaulus, nulupkite odeles. Pakepinkite supjaustytą svogūną. Žuvų galvas ir odeles sudėkite į puodą, užpilkite 1,5 l vandens. Suberkite kepintus svogūnus, lauro lapelį, kvepiančiuosius pipirus, pasūdykite. Virkite apie 20 min. ant mažos ugnies. Sultinį perkoškite. Nulupkite porą, supjaustykite skridinėliais. Nulupkite ir supjaustykite gabalėliais bulves. Daržoves suberkite į žuvų sultinį ir virkite apie 15 min. Supjaustykite žuvį gabalėliais ir sumeskite į sriubą, virkite dar 10-15 min. Pieną išmaišykite su miltais, supilkite į sriubą, užvirkite.
Tada suberkite krapus ir svogūnus.