Žuvis išskroskite, nupjaukite galvas, išimkite kaulus, nulupkite odeles. Pakepinkite supjaustytą svogūną. Žuvų galvas ir odeles sudėkite į puodą, užpilkite 1,5 l vandens. Suberkite kepintus svogūnus, lauro lapelį, kvepiančiuosius pipirus, pasūdykite. Virkite apie 20 min. ant mažos ugnies. Sultinį perkoškite. Nulupkite porą, supjaustykite skridinėliais. Nulupkite ir supjaustykite gabalėliais bulves. Daržoves suberkite į žuvų sultinį ir virkite apie 15 min. Supjaustykite žuvį gabalėliais ir sumeskite į sriubą, virkite dar 10-15 min. Pieną išmaišykite su miltais, supilkite į sriubą, užvirkite.
Tada suberkite krapus ir svogūnus.

Suomiška žuvienė
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | žuvis (šviežia) |
1 vienetas | svogūnai (laiškiniai, smulkinti) |
1 vienetas | poras |
4 vienetai | bulvių |
1 valgomasis šaukštas | kvietiniai miltai |
1 stiklinė | pienas |
1 vienetas | lauro lapų |
3 vienetai | kvapieji pipirai |
2 valgomieji šaukštai | krapai (smulkinti) |
2 valgomieji šaukštai | svogūnai (laiškiniai, smulkinti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Žirnių sriuba su rūkyta mėsa ir skrudinta duona
-
Sriuba „Minestrone“
-
Grybų sriuba su sūriu
-
Vengriška žuvienė
-
Meksikietiška čili sriuba
-
Pievagrybių sriuba su anakardžiais
-
Alaus sriuba
-
Sriuba "Čili"
-
Trinta pievagrybių sriuba
-
Sriuba (Sopa criolla)
-
Pupelių sriuba su miško grybais
-
Moliūgų sriuba
-
Paprasta kopūstų sriuba
-
Pieniška moliūgų sriuba su makaronais
-
Voveraičių sriuba
-
Trinta moliūgų sriuba
-
Jogurto sriuba
-
Rūgštynių kremas
-
Žirnių sriuba
-
Pieniška žuvienė
Suomiška žuvienė
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Žuvis, šviežia,
1 kilogramas -
Svogūnai, laiškiniai, smulkinti,
1 vienetas -
Poras,
1 vienetas -
Bulvės,
4 vienetai -
Kvietiniai miltai,
1 valgomasis šaukštas -
Pienas,
1 stiklinė -
Lauro lapai,
1 vienetas -
Kvapieji pipirai,
3 vienetai -
Krapai, smulkinti,
2 valgomieji šaukštai -
Svogūnai, laiškiniai, smulkinti,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Žuvis išskroskite, nupjaukite galvas, išimkite kaulus, nulupkite odeles. Pakepinkite supjaustytą svogūną. Žuvų galvas ir odeles sudėkite į puodą, užpilkite 1,5 l vandens. Suberkite kepintus svogūnus, lauro lapelį, kvepiančiuosius pipirus, pasūdykite. Virkite apie 20 min. ant mažos ugnies. Sultinį perkoškite. Nulupkite porą, supjaustykite skridinėliais. Nulupkite ir supjaustykite gabalėliais bulves. Daržoves suberkite į žuvų sultinį ir virkite apie 15 min. Supjaustykite žuvį gabalėliais ir sumeskite į sriubą, virkite dar 10-15 min. Pieną išmaišykite su miltais, supilkite į sriubą, užvirkite.
Tada suberkite krapus ir svogūnus.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...