~ 2 valandos
Pomidorus nuplikykite karštu vandeniu ir nulupkite nuo jų odelę. Pomidorus, čili pipirą, papriką ir česnako skilteles sumalkite. Jautienos faršą pakepinkite kartu su smulkiai supjaustytu svogūnu kol paruduos. Į puodą supilkite faršą, sumaltą daržovių masę, konservuotas pupeles ir pomidorų padažą. Jei manote, kad per sausa, pomidorų padažo įdėkite šiek tiek daugiau. Viską gerai išmaišykite, suberkite prieskonius ir druską. Troškinkite apie 15-20 minučių ant silpnos ugnies. Patiekdami supilstykite į lėkštes ir apibarstykite tarkuotu fermentiniu sūriu, sūris gražiai išsilydys. Skaniausia valgyti su paskrudintomis ir česnaku įtrintomis batono riekelėmis arba pašildytomis česnakinėmis bandelėmis (būna, berods, IKI parduotuvėse).

Sriuba "Čili"
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
500 gramų | jautienos faršas |
1 vienetas | aitriosios paprikos |
100 mililitrų | pomidorų padažas (aštrus) |
500 gramų | pomidorai |
2 skiltelės | česnakas |
400 gramų | pupelės (aštrios, raudonosios, konservuotos) |
1 vienetas | paprika |
šiek tiek | prieskoniai (jautienai) |
1 vienetas | svogūnai |
3 valgomieji šaukštai | aliejaus |
200 gramų | sūris (fermentinis) |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Žirnienė su grybais
-
Kaliaropių sriuba
-
Tiršta daržovių sriuba
-
Trinta morkų ir moliūgų sriuba
-
Trinta pievagrybių sriuba
-
Pomidorinė sriuba
-
Avokadų sriuba su imbieru
-
Sriuba su vištiena ir raudonaisiais lęšiais
-
Pertrinta pievagrybių sriuba
-
Tiršta daržovių sriuba
-
Grybų sriuba
-
Leipcigo daržovių šiupininė
-
Linos sriuba
-
Jogurto sriuba
-
Trinta porų ir bulvių sriuba
-
Saldi agrastų sriuba
-
Šalta ispaniška sriuba
-
Raugintų kopūstų sriuba su džiovintais grybais
-
Koldūnų sriuba
-
Pomidorinė kopūstų sriuba
Sriuba "Čili"
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Jautienos faršas,
500 gramų -
Aitrioji paprika,
1 vienetas -
Pomidorų padažas, aštrus,
100 mililitrų -
Pomidorai,
500 gramų -
Česnakas,
2 skiltelės -
Pupelės, aštrios, raudonosios, konservuotos,
400 gramų -
Paprika,
1 vienetas - Prieskoniai, jautienai
-
Svogūnai,
1 vienetas -
Aliejus,
3 valgomieji šaukštai -
Sūris, fermentinis,
200 gramų - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
~ 2 valandos
Pomidorus nuplikykite karštu vandeniu ir nulupkite nuo jų odelę. Pomidorus, čili pipirą, papriką ir česnako skilteles sumalkite. Jautienos faršą pakepinkite kartu su smulkiai supjaustytu svogūnu kol paruduos. Į puodą supilkite faršą, sumaltą daržovių masę, konservuotas pupeles ir pomidorų padažą. Jei manote, kad per sausa, pomidorų padažo įdėkite šiek tiek daugiau. Viską gerai išmaišykite, suberkite prieskonius ir druską. Troškinkite apie 15-20 minučių ant silpnos ugnies. Patiekdami supilstykite į lėkštes ir apibarstykite tarkuotu fermentiniu sūriu, sūris gražiai išsilydys. Skaniausia valgyti su paskrudintomis ir česnaku įtrintomis batono riekelėmis arba pašildytomis česnakinėmis bandelėmis (būna, berods, IKI parduotuvėse).
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...