500 gramų | jautienos faršas |
1 vienetas | aitriosios paprikos |
100 mililitrų | pomidorų padažas (aštrus) |
500 gramų | pomidorai |
2 skiltelės | česnakas |
400 gramų | pupelės (aštrios, raudonosios, konservuotos) |
1 vienetas | paprika |
šiek tiek | prieskoniai (jautienai) |
1 vienetas | svogūnai |
3 valgomieji šaukštai | aliejaus |
200 gramų | sūris (fermentinis) |
šiek tiek | druska |
Pomidorus nuplikykite karštu vandeniu ir nulupkite nuo jų odelę. Pomidorus, čili pipirą, papriką ir česnako skilteles sumalkite. Jautienos faršą pakepinkite kartu su smulkiai supjaustytu svogūnu kol paruduos. Į puodą supilkite faršą, sumaltą daržovių masę, konservuotas pupeles ir pomidorų padažą. Jei manote, kad per sausa, pomidorų padažo įdėkite šiek tiek daugiau. Viską gerai išmaišykite, suberkite prieskonius ir druską. Troškinkite apie 15-20 minučių ant silpnos ugnies. Patiekdami supilstykite į lėkštes ir apibarstykite tarkuotu fermentiniu sūriu, sūris gražiai išsilydys. Skaniausia valgyti su paskrudintomis ir česnaku įtrintomis batono riekelėmis arba pašildytomis česnakinėmis bandelėmis (būna, berods, IKI parduotuvėse).
Populiariausi receptai šią savaitę
- Juka
- Pertrinta pievagrybių sriuba
- Suomiška žuvienė
- Aštri meksikietiška sriuba
- Dilgėlių sriuba
- Trinta porų ir bulvių sriuba
- Raugintų kopūstų sriuba su džiovintais grybais
- Burokėlių lapkočių sriuba
- Perlinių kruopų košė
- Burokėlių-grybų sriuba
- Svogūnų sriuba
- Pomidorų sriuba su bazilikais
- Žirnių sriuba su rūkyta mėsa ir skrudinta duona
- Trinta aguročių sriuba
- Mėlynių sriuba
- Jogurtinė sriuba
- Paprikų sriuba
- Čili sriuba
- Itališka svogūnų sriuba
- Sūrio sriuba
Sriuba "Čili"
- Paruošimo laikas:
-
Jautienos faršas,
500 gramų -
Aitrioji paprika,
1 vienetas -
Pomidorų padažas, aštrus,
100 mililitrų -
Pomidorai,
500 gramų -
Česnakas,
2 skiltelės -
Pupelės, aštrios, raudonosios, konservuotos,
400 gramų -
Paprika,
1 vienetas - Prieskoniai, jautienai
-
Svogūnai,
1 vienetas -
Aliejus,
3 valgomieji šaukštai -
Sūris, fermentinis,
200 gramų - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
~ 2 valandos
Pomidorus nuplikykite karštu vandeniu ir nulupkite nuo jų odelę. Pomidorus, čili pipirą, papriką ir česnako skilteles sumalkite. Jautienos faršą pakepinkite kartu su smulkiai supjaustytu svogūnu kol paruduos. Į puodą supilkite faršą, sumaltą daržovių masę, konservuotas pupeles ir pomidorų padažą. Jei manote, kad per sausa, pomidorų padažo įdėkite šiek tiek daugiau. Viską gerai išmaišykite, suberkite prieskonius ir druską. Troškinkite apie 15-20 minučių ant silpnos ugnies. Patiekdami supilstykite į lėkštes ir apibarstykite tarkuotu fermentiniu sūriu, sūris gražiai išsilydys. Skaniausia valgyti su paskrudintomis ir česnaku įtrintomis batono riekelėmis arba pašildytomis česnakinėmis bandelėmis (būna, berods, IKI parduotuvėse).