~ 2 valandos
Pomidorus nuplikykite karštu vandeniu ir nulupkite nuo jų odelę. Pomidorus, čili pipirą, papriką ir česnako skilteles sumalkite. Jautienos faršą pakepinkite kartu su smulkiai supjaustytu svogūnu kol paruduos. Į puodą supilkite faršą, sumaltą daržovių masę, konservuotas pupeles ir pomidorų padažą. Jei manote, kad per sausa, pomidorų padažo įdėkite šiek tiek daugiau. Viską gerai išmaišykite, suberkite prieskonius ir druską. Troškinkite apie 15-20 minučių ant silpnos ugnies. Patiekdami supilstykite į lėkštes ir apibarstykite tarkuotu fermentiniu sūriu, sūris gražiai išsilydys. Skaniausia valgyti su paskrudintomis ir česnaku įtrintomis batono riekelėmis arba pašildytomis česnakinėmis bandelėmis (būna, berods, IKI parduotuvėse).
Sriuba "Čili"
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
| 500 gramų | jautienos faršas |
| 1 vienetas | aitriosios paprikos |
| 100 mililitrų | pomidorų padažas (aštrus) |
| 500 gramų | pomidorai |
| 2 skiltelės | česnakas |
| 400 gramų | pupelės (aštrios, raudonosios, konservuotos) |
| 1 vienetas | paprika |
| šiek tiek | prieskoniai (jautienai) |
| 1 vienetas | svogūnai |
| 3 valgomieji šaukštai | aliejaus |
| 200 gramų | sūris (fermentinis) |
| šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sriuba „Minestrone“
-
Saldi vyšnių sriuba su makaronais
-
Tiršta sūrio sriuba
-
Toskanos pupelių sriuba
-
Pikantiška trinta sriubytė su skrebučiais
-
Voveraičių sriuba su džiovintais šaltalankiais ir kmynais
-
Špinatų sriuba
-
Juka
-
Kaliforniška šparagų sriuba
-
Lauko čili sriuba
-
Rūgštynių kremas
-
Bananų sriuba
-
Šalta ispaniška sriuba
-
Vištienos sriuba
-
Sriuba (Sopa criolla)
-
Prancūziška svognų sriuba
-
Pomidorų sriuba su bazilikais
-
Alaus sriuba
-
Tiršta pievagrybių sriuba
-
Rudeniu kvepianti kreminė baravykų sriuba
Sriuba "Čili"
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Jautienos faršas,
500 gramų -
Aitrioji paprika,
1 vienetas -
Pomidorų padažas, aštrus,
100 mililitrų -
Pomidorai,
500 gramų -
Česnakas,
2 skiltelės -
Pupelės, aštrios, raudonosios, konservuotos,
400 gramų -
Paprika,
1 vienetas - Prieskoniai, jautienai
-
Svogūnai,
1 vienetas -
Aliejus,
3 valgomieji šaukštai -
Sūris, fermentinis,
200 gramų - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
~ 2 valandos
Pomidorus nuplikykite karštu vandeniu ir nulupkite nuo jų odelę. Pomidorus, čili pipirą, papriką ir česnako skilteles sumalkite. Jautienos faršą pakepinkite kartu su smulkiai supjaustytu svogūnu kol paruduos. Į puodą supilkite faršą, sumaltą daržovių masę, konservuotas pupeles ir pomidorų padažą. Jei manote, kad per sausa, pomidorų padažo įdėkite šiek tiek daugiau. Viską gerai išmaišykite, suberkite prieskonius ir druską. Troškinkite apie 15-20 minučių ant silpnos ugnies. Patiekdami supilstykite į lėkštes ir apibarstykite tarkuotu fermentiniu sūriu, sūris gražiai išsilydys. Skaniausia valgyti su paskrudintomis ir česnaku įtrintomis batono riekelėmis arba pašildytomis česnakinėmis bandelėmis (būna, berods, IKI parduotuvėse).
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
