Jei turite šviežių grybų, tai juos teks nuvirti, nes tik tuomet galėsime naudoti sriubai bei atskirti kotelį nuo kepurėlės.
Grybų šaknis pakepinau ant sviesto kartu su susmulkintais svogūnais ir morkomis, o kepurėles sudėjau į verdantį vandenį ir viriau 40 minučių.
Po to į sriubą sudėjau susmulkintas bulves, pakepintus grybų kotelius su morkomis ir svogūnais, prieskonius, lauro lapelių ir viriau dar 20-25 minutes.
Sriuba paruošta. Skanaus :)

Grybų sriuba
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
400 gramų | grybai |
200 gramų | bulvių |
1 vienetas | morkos |
1 vienetas | svogūnai |
60 gramų | sviestas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
2 vienetai | lauro lapų (lapeliai) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Baltųjų pupelių sriuba su daržovėmis
-
Lietuviška kopūstienė
-
Paprasta kopūstų sriuba
-
Toskanos pupelių sriuba
-
Pievagrybių sriuba su anakardžiais
-
Pupelių sriuba
-
Sriuba su konservuotais žirneliais
-
Svogūnų trinta sriuba
-
Sriuba „Minestrone“
-
Sočioji sriuba su kalakutienos kukuliais ir šviežiomis bulvytėmis
-
Lauko čili sriuba
-
Daržovių sriuba
-
Trinta brokolių sriuba
-
Moliūgų sriuba su kepinta mėsa ir porais
-
Rūgštynių ir špinatų sriuba
-
Dilgėlių sriubytė
-
Baravykų sriuba
-
Grybų sriuba su slyvomis
-
Žuvienė iš konservų
-
Moliūgų ir kukurūzų sriuba
Grybų sriuba
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Grybai,
400 gramų -
Bulvės,
200 gramų -
Morkos,
1 vienetas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Sviestas,
60 gramų - Druska
- Juodieji pipirai, malti
-
Lauro lapai, lapeliai,
2 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Jei turite šviežių grybų, tai juos teks nuvirti, nes tik tuomet galėsime naudoti sriubai bei atskirti kotelį nuo kepurėlės.
Grybų šaknis pakepinau ant sviesto kartu su susmulkintais svogūnais ir morkomis, o kepurėles sudėjau į verdantį vandenį ir viriau 40 minučių.
Po to į sriubą sudėjau susmulkintas bulves, pakepintus grybų kotelius su morkomis ir svogūnais, prieskonius, lauro lapelių ir viriau dar 20-25 minutes.
Sriuba paruošta. Skanaus :)
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...