
Vištos ketvirčiai Daniškai
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
2 vienetai | vištiena (ketvirčiai) |
1 vienetas | česnakas |
50 gramų | sviestas (natūralus) |
1 valgomasis šaukštas | druska |
0.75 stiklinės | vanduo |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Į kepimo indą sudedame skūrelę žemyn vištos ketvirčius, įpilame vandens ir į jį suberiam druską. Taip vištą kepam apie 15 - 20 min. Po to ja apverčiame, padarome gilias įpjovas ir į jas prikišame gabalais pjaustyto sviesto. Peiliu sutraiškome nenuluptas česnako skilteles ir metam į kepimo skardelę. Kepame tol, kol vištos ketvirčiai gražiai paruduoja ir skūrelė tampa traški. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kepta vištienos krūtinėlė
-
Vištienos kepsnys prancūziškai
-
Troškintos vištų blauzdelės
-
Daržovių bei mėsos troškinys
-
Pyragėliai su vištienos įdaru
-
Vištienos šlaunelės su petražolėmis
-
Sparneliai su spanguolėmis
-
Kotletai pomidorų padaže
-
Skanioji vištytė
-
Aštrios vištų kepenėlės
-
Graikiško stiliaus vištienos gabaliukai su pomidorais
-
Vištienos apkepėlė
-
Putpelės obuolių sultyse
-
Maltiniai su kaparėliais
-
Vištiena su pupelemis
-
Keptos ančiukų kulšelės
-
Sojų marinatas vištienai
-
Saldžiarūgštė vištiena
-
Aluje keptas viščiukas
-
Vištienos kepsneliai "Pusnyse"
Vištos ketvirčiai Daniškai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Vištiena, ketvirčiai,
2 vienetai -
Česnakas,
1 vienetas -
Sviestas, natūralus,
50 gramų -
Druska,
1 valgomasis šaukštas -
Vanduo,
3/4 stiklinės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į kepimo indą sudedame skūrelę žemyn vištos ketvirčius, įpilame vandens ir į jį suberiam druską. Taip vištą kepam apie 15 - 20 min. Po to ja apverčiame, padarome gilias įpjovas ir į jas prikišame gabalais pjaustyto sviesto. Peiliu sutraiškome nenuluptas česnako skilteles ir metam į kepimo skardelę. Kepame tol, kol vištos ketvirčiai gražiai paruduoja ir skūrelė tampa traški. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (2)
-
sigita
2010-07-20 08:09
tikrai labai skanu aciu uz receptuka
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...