Vištos ketvirčiai Daniškai
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
2 vienetai | vištiena (ketvirčiai) |
1 vienetas | česnakas |
50 gramų | sviestas (natūralus) |
1 valgomasis šaukštas | druska |
0.75 stiklinės | vanduo |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Į kepimo indą sudedame skūrelę žemyn vištos ketvirčius, įpilame vandens ir į jį suberiam druską. Taip vištą kepam apie 15 - 20 min. Po to ja apverčiame, padarome gilias įpjovas ir į jas prikišame gabalais pjaustyto sviesto. Peiliu sutraiškome nenuluptas česnako skilteles ir metam į kepimo skardelę. Kepame tol, kol vištos ketvirčiai gražiai paruduoja ir skūrelė tampa traški. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
- Maltos vištienos kepsnys
- Vištų kepenėlės su ananasais
- Grikių maltinukai su vištiena
- Švelni vištiena su brokoliais
- Kepta laukinė antis (ar žąsis)
- Šlaunelių mėsos kepsniukai marinuoti vyne
- Auksinės šlaunelės
- Kalakutiena su žaliaisiais makaronai
- Kepta vištiena su daržovėmis
- Vestuvinė rusiška žąsis
- Keptos vištos blauzdelės
- Vištienos juostelės su sezamu
- Traškus viščiukas broileris su majonezo marinatu
- Irmos paukštiena patale
- Kotletukai iš vištienos su sūriu
- Vištienos apkepas su obuoliais
- Labai paprasti koldūnai
- Vištienos kepsneliai su itališkais prieskoniais
- Mėtinės vištų blauzdelės
- Bulvių košė su vištiena
Vištos ketvirčiai Daniškai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Vištiena, ketvirčiai,
2 vienetai -
Česnakas,
1 vienetas -
Sviestas, natūralus,
50 gramų -
Druska,
1 valgomasis šaukštas -
Vanduo,
3/4 stiklinės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į kepimo indą sudedame skūrelę žemyn vištos ketvirčius, įpilame vandens ir į jį suberiam druską. Taip vištą kepam apie 15 - 20 min. Po to ja apverčiame, padarome gilias įpjovas ir į jas prikišame gabalais pjaustyto sviesto. Peiliu sutraiškome nenuluptas česnako skilteles ir metam į kepimo skardelę. Kepame tol, kol vištos ketvirčiai gražiai paruduoja ir skūrelė tampa traški. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (2)
-
sigita
2010-07-20 08:09
tikrai labai skanu aciu uz receptuka
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...