
200 gramų | vištienos filė |
10 gramų | grybai (džiovinti) |
20 gramų | svogūnai |
30 gramų | augalinio aliejaus |
1 vienetas | kokosų pienas |
šiek tiek | dižono garstyčios (pagal skonį) |
Džiovintus grybus smulkiai supjaustyti, išmirkyti ir apvirti. Tada juos apkepti su svogūnais.
Imkite faršą ir į jį dėkite įdarą ir vėl uždenkite faršu. Kraštelius gražiai sulipdyti. Tokius kepsniukus apvoliokite plaktame kiaušinyje ir džiūvesėliuose.
Kepkite įkaitintame svieste kol taps auksinės spalvos.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Graikiško stiliaus vištienos gabaliukai su pomidorais
-
Anties krūtinėlės kepsniai su pievagrybiais, bulvių koše ir daržovėmis
-
Vištiena su paprika po garų
-
Keptos vištų blauzdelės
-
Vištiena su kalendra tailandietiškai
-
Vištiena su anansų žeidais
-
Vištos blauzdelės jogurto marinate
-
Citrininė višta
-
Vištiena grybų padaže
-
Vištiena svogūnų ir krapų
-
Vištienos filė šašlykas
-
Šventiniai drebučiai
-
Kalakutienos pyragas
-
Vištienos ir bulvių čenachai
-
Gardžioji vištiena
-
Kepta višta su ryžių ir razinų įdaru
-
Vištienos krūtinėlės japoniškai
-
Keptas kalakutas, įdarytas ryžiais
-
Kijevo kotletai kitaip
-
Kepta žąsies kulšelė
Vištienos kepsniukai

- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Vištienos filė,
200 gramų -
Grybai, džiovinti,
10 gramų -
Svogūnai,
20 gramų -
Augalinis aliejus,
30 gramų -
Kokosų pienas,
1 vienetas - Dižono garstyčios, pagal skonį
Vištieną sumalti, pabarstyti druska ir pipirais. Į sumaltą mėsą įpilkite truputį pieno ir viską išmaišykite.
Džiovintus grybus smulkiai supjaustyti, išmirkyti ir apvirti. Tada juos apkepti su svogūnais.
Imkite faršą ir į jį dėkite įdarą ir vėl uždenkite faršu. Kraštelius gražiai sulipdyti. Tokius kepsniukus apvoliokite plaktame kiaušinyje ir džiūvesėliuose.
Kepkite įkaitintame svieste kol taps auksinės spalvos.
Komentarai (1)
-
bum
2016-04-15 02:40
Kazkas cia man ne taip ...nuotraukoje tikrai nepanasu i kepsnelius su idaru - tai pirma ...antra -tokios plokscios formos maltos mesos idarytus pusgaminius neisivaizduoju kaip apvolioti plakinyje ir dziuvesiuose . Ir kepti ikaitintame svieste labai nesveika , sviestas labai greitai pridega , kancerogeniu medziagu gausime su kaupu