200 gramų | vištienos filė |
10 gramų | grybai (džiovinti) |
20 gramų | svogūnai |
30 gramų | augalinio aliejaus |
1 vienetas | kokosų pienas |
šiek tiek | dižono garstyčios (pagal skonį) |
Džiovintus grybus smulkiai supjaustyti, išmirkyti ir apvirti. Tada juos apkepti su svogūnais.
Imkite faršą ir į jį dėkite įdarą ir vėl uždenkite faršu. Kraštelius gražiai sulipdyti. Tokius kepsniukus apvoliokite plaktame kiaušinyje ir džiūvesėliuose.
Kepkite įkaitintame svieste kol taps auksinės spalvos.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Šlaunelių mėsos kepsniukai marinuoti vyne
- Kijevo kotletai
- Daniškai paruošta vištiena
- Kepta supjaustyta višta
- Vištų blauzdelės
- Kriaušėmis įdarytos vištos blauzdelės
- Įdarytos paprikos
- Kepta antis su apelsinais
- Vištienos kepsneliai "Pusnyse"
- Vištienos šašlykai jogurtiniame marinate
- Vištiena su kopūstais
- Šventinis kalakutas
- Vištienos krūtinėlės įdarytos sūriu, kumpiu ir ananasais
- Vištiena ant grotelių
- Vištiena grietinėlės padaže
- Viščiukas folijoje
- Vištienos kotletukai su varške
- Vištienos ir bulvių čenachai
- Vištienos filė šašlykas
- Vištienos apkepas su obuoliais
Vištienos kepsniukai
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Vištienos filė,
200 gramų -
Grybai, džiovinti,
10 gramų -
Svogūnai,
20 gramų -
Augalinis aliejus,
30 gramų -
Kokosų pienas,
1 vienetas - Dižono garstyčios, pagal skonį
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Vištieną sumalti, pabarstyti druska ir pipirais. Į sumaltą mėsą įpilkite truputį pieno ir viską išmaišykite.
Džiovintus grybus smulkiai supjaustyti, išmirkyti ir apvirti. Tada juos apkepti su svogūnais.
Imkite faršą ir į jį dėkite įdarą ir vėl uždenkite faršu. Kraštelius gražiai sulipdyti. Tokius kepsniukus apvoliokite plaktame kiaušinyje ir džiūvesėliuose.
Kepkite įkaitintame svieste kol taps auksinės spalvos.
Komentarai (2)
-
bum
2016-04-15 02:40
Kazkas cia man ne taip ...nuotraukoje tikrai nepanasu i kepsnelius su idaru - tai pirma ...antra -tokios plokscios formos maltos mesos idarytus pusgaminius neisivaizduoju kaip apvolioti plakinyje ir dziuvesiuose . Ir kepti ikaitintame svieste labai nesveika , sviestas labai greitai pridega , kancerogeniu medziagu gausime su kaupu