
200 gramų | vištienos filė |
10 gramų | grybai (džiovinti) |
20 gramų | svogūnai |
30 gramų | augalinio aliejaus |
1 vienetas | kokosų pienas |
šiek tiek | dižono garstyčios (pagal skonį) |
Džiovintus grybus smulkiai supjaustyti, išmirkyti ir apvirti. Tada juos apkepti su svogūnais.
Imkite faršą ir į jį dėkite įdarą ir vėl uždenkite faršu. Kraštelius gražiai sulipdyti. Tokius kepsniukus apvoliokite plaktame kiaušinyje ir džiūvesėliuose.
Kepkite įkaitintame svieste kol taps auksinės spalvos.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Keptas kalakutas įdarytas bulvių koše
-
Vištienos kepsneliai su varškės sūriu
-
Kalakutiena su medumi
-
Vištiena su apelsinais
-
Marinuoti vištienos ketvirčiai
-
Vištienos kotletukai su sūrio įdaru
-
Vištienos kepsniukai
-
Vištienos kulšelės
-
Grilyje kapta vištienos filė
-
Mėtinės vištų blauzdelės
-
Vištiena garų puode
-
Kepta višta su obuolių įdaru
-
Vestuvinė rusiška žąsis
-
Kepta antis su apelsinais
-
Pikantiškas vištienos krūtinėlės kepsnys
-
Vištienos suktinukai su aitriųjų paprikų CHIPOTLE ir pesto padažo įdaru
-
Vištienos užkepėlė
-
Višta rankovėje
-
Vištienos šašlykai jogurtiniame marinate
-
Vištienos kepsneliai su itališkais prieskoniais
Vištienos kepsniukai

- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Vištienos filė,
200 gramų -
Grybai, džiovinti,
10 gramų -
Svogūnai,
20 gramų -
Augalinis aliejus,
30 gramų -
Kokosų pienas,
1 vienetas - Dižono garstyčios, pagal skonį
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Vištieną sumalti, pabarstyti druska ir pipirais. Į sumaltą mėsą įpilkite truputį pieno ir viską išmaišykite.
Džiovintus grybus smulkiai supjaustyti, išmirkyti ir apvirti. Tada juos apkepti su svogūnais.
Imkite faršą ir į jį dėkite įdarą ir vėl uždenkite faršu. Kraštelius gražiai sulipdyti. Tokius kepsniukus apvoliokite plaktame kiaušinyje ir džiūvesėliuose.
Kepkite įkaitintame svieste kol taps auksinės spalvos.
Komentarai (2)
-
bum
2016-04-15 02:40
Kazkas cia man ne taip ...nuotraukoje tikrai nepanasu i kepsnelius su idaru - tai pirma ...antra -tokios plokscios formos maltos mesos idarytus pusgaminius neisivaizduoju kaip apvolioti plakinyje ir dziuvesiuose . Ir kepti ikaitintame svieste labai nesveika , sviestas labai greitai pridega , kancerogeniu medziagu gausime su kaupu