
250 gramų | triušiena („KITCHEN me“ dešrelių) |
160 gramų | miltai |
80 gramų | pienas |
10 mililitrų | kiaušiniai |
50 gramų | sviestas |
šiek tiek | cukrus |
šiek tiek | druska |
10 gramų | mielės |
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištienos kulšelės
-
Vištienos kepsneliai su varškės sūriu
-
Vištienos apkepėlė
-
Vištienos kepsniukai - blyneliai
-
Kepta vištienos krūtinėlė
-
Keptas kalakutas įdarytas bulvių koše
-
Vištų sparneliai klevų sirupe
-
Rūkytas kalakutas
-
Paukštiena su pievagrybiais
-
Vištiena su sojų daigais
-
Vištienos šlaunelės su petražolėmis
-
Maltiniai su kaparėliais
-
Kepta žąsis su obuoliais
-
Antienos filė su aštriu šokolado padažu ir morkų putėsiais
-
Kepta žąsiena su slyvų padažu
-
Keri viščiukas
-
Vištiena su pupelemis
-
Keptos ančiukų kulšelės
-
Neįprasti kotletukai
-
Viščiukas folijoje
Triušienos dešrelės tešloje

- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Triušiena, „KITCHEN me“ dešrelių,
250 gramų -
Miltai,
160 gramų -
Pienas,
80 gramų -
Kiaušiniai,
10 mililitrų -
Sviestas,
50 gramų - Cukrus
- Druska
-
Mielės,
10 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Mieles ištrinkite su cukrumi pašildytame piene. Į mieles sudėkite miltus. Viską sumaišius ant tešlos viršaus apibarstykite miltus, kad uždengtų paviršių ir padėkite šiltai.
Kai tešla pakils viską išmaišykite, kad nebūtų miltų gumulėlių, tuomet įdėkite šiltą išlydytą sviestą, ir išplaktus kiaušinius su cukrumi. Miltų dėkite tiek, kad minkant tešla neliptų prie rankų. Tešla turi būti elastinga, bet ne kieta. Tuomet išminkytą tešlą dėkite šiltai ir dar kartą leiskite pakilti.
Iškilusią tešlą kočiokite ir supjaustykite siauromis juostelėmis. Kiekvieną dešrelę apsukite tešlos juostelėmis .Sudėkite į kepimo popieriumi išklotą skardą. Tešlą aptepkite plaktu kiaušiniu.
Kepkite įkaitintoje orkaitėje iki 200°C apie 15 - 20 minučių, kol bandelės taps auksinės spalvos.