250 gramų | triušiena („KITCHEN me“ dešrelių) |
160 gramų | miltai |
80 gramų | pienas |
10 mililitrų | kiaušiniai |
50 gramų | sviestas |
šiek tiek | cukrus |
šiek tiek | druska |
10 gramų | mielės |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kepsnys su persikais ir majonezu
- Troškinta vištiena su paprika
- Farširuotos vištų šlaunelės
- Troškinta antis su daržovėmis
- Vištiena iš garpuodžio su daržovėmis
- Šventiška žąsies krūtinelė
- Višta rankovėje
- Šašlykas ant iešmo šventiškai
- Neįprasti kotletukai
- Kotletai pomidorų padaže
- Vištiena kepta su žolelėmis
- Vištienos kotletas su siurprizu
- Žąsų kepenėlių šašlykas
- Naminės mini tortilijos
- Kiniški sparneliai
- Velykinis patiekalas vaikams
- Keptas fazanas su cinamonu
- Salotos su vištiena ir pupelėmis
- Keptos bulvės ir vištiena
- Kepta višta garstyčių marinate
Triušienos dešrelės tešloje
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Triušiena, „KITCHEN me“ dešrelių,
250 gramų -
Miltai,
160 gramų -
Pienas,
80 gramų -
Kiaušiniai,
10 mililitrų -
Sviestas,
50 gramų - Cukrus
- Druska
-
Mielės,
10 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Mieles ištrinkite su cukrumi pašildytame piene. Į mieles sudėkite miltus. Viską sumaišius ant tešlos viršaus apibarstykite miltus, kad uždengtų paviršių ir padėkite šiltai.
Kai tešla pakils viską išmaišykite, kad nebūtų miltų gumulėlių, tuomet įdėkite šiltą išlydytą sviestą, ir išplaktus kiaušinius su cukrumi. Miltų dėkite tiek, kad minkant tešla neliptų prie rankų. Tešla turi būti elastinga, bet ne kieta. Tuomet išminkytą tešlą dėkite šiltai ir dar kartą leiskite pakilti.
Iškilusią tešlą kočiokite ir supjaustykite siauromis juostelėmis. Kiekvieną dešrelę apsukite tešlos juostelėmis .Sudėkite į kepimo popieriumi išklotą skardą. Tešlą aptepkite plaktu kiaušiniu.
Kepkite įkaitintoje orkaitėje iki 200°C apie 15 - 20 minučių, kol bandelės taps auksinės spalvos.