
250 gramų | triušiena („KITCHEN me“ dešrelių) |
160 gramų | miltai |
80 gramų | pienas |
10 mililitrų | kiaušiniai |
50 gramų | sviestas |
šiek tiek | cukrus |
šiek tiek | druska |
10 gramų | mielės |
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Keptos anties šlaunelės
-
Vištienos ir cukinijų kotletukai
-
Vištienos kotletai su paprika ir sūriu
-
Kebabas
-
Vištiena su persikais ir kariu
-
Vištienos krūtinėlė su paprikos ir česnakiniu marinatu
-
Šašlykas ant iešmo šventiškai
-
Graikiško stiliaus vištienos gabaliukai su pomidorais
-
Vištienos šašlykas tailandietiškame marinate "Satay Gai"
-
Orkaitėje kepta višta
-
Viščiukas tabaka
-
Vištienos apkepas su cukinija
-
Pyragėliai su vištienos įdaru
-
Kalakutienos krūtinėlė šokolado padaže "Mole Poblano"
-
Daržovių bei mėsos troškinys
-
Maltos vištienos kebabas
-
Vestuvinė rusiška žąsis
-
Labai paprasti koldūnai
-
Kalakutienos pjausniai
-
Vištiena meduje
Triušienos dešrelės tešloje

- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Triušiena, „KITCHEN me“ dešrelių,
250 gramų -
Miltai,
160 gramų -
Pienas,
80 gramų -
Kiaušiniai,
10 mililitrų -
Sviestas,
50 gramų - Cukrus
- Druska
-
Mielės,
10 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Mieles ištrinkite su cukrumi pašildytame piene. Į mieles sudėkite miltus. Viską sumaišius ant tešlos viršaus apibarstykite miltus, kad uždengtų paviršių ir padėkite šiltai.
Kai tešla pakils viską išmaišykite, kad nebūtų miltų gumulėlių, tuomet įdėkite šiltą išlydytą sviestą, ir išplaktus kiaušinius su cukrumi. Miltų dėkite tiek, kad minkant tešla neliptų prie rankų. Tešla turi būti elastinga, bet ne kieta. Tuomet išminkytą tešlą dėkite šiltai ir dar kartą leiskite pakilti.
Iškilusią tešlą kočiokite ir supjaustykite siauromis juostelėmis. Kiekvieną dešrelę apsukite tešlos juostelėmis .Sudėkite į kepimo popieriumi išklotą skardą. Tešlą aptepkite plaktu kiaušiniu.
Kepkite įkaitintoje orkaitėje iki 200°C apie 15 - 20 minučių, kol bandelės taps auksinės spalvos.