
250 gramų | triušiena („KITCHEN me“ dešrelių) |
160 gramų | miltai |
80 gramų | pienas |
10 mililitrų | kiaušiniai |
50 gramų | sviestas |
šiek tiek | cukrus |
šiek tiek | druska |
10 gramų | mielės |
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šašlykas ant iešmo šventiškai
-
Kepta antis su grybais
-
Kepta antiena
-
Pikantiškas troškinys
-
Vištiena saldžiarūgščiai
-
Vištiena ant druskos
-
Keptas kalakutas
-
Glazūruoti viščiukų ketvirčiai
-
Malta mėsa įdaryti obuoliai
-
Kepenėlių blyneliai
-
Citrininė višta
-
Kepsniukai iš vištienos gabaliukų
-
Labai paprasti koldūnai
-
Kiaulienos kepsneliai su majonezu
-
Vištienos krūtinėlė su paprikos ir česnakiniu marinatu
-
Graikiško stiliaus vištienos gabaliukai su pomidorais
-
Vištiena su daržovėmis bei grybais
-
Obuoliais įdaryta žąsis
-
Viščiukas tabaka
-
Vištiena su ryžiais
Triušienos dešrelės tešloje

- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Triušiena, „KITCHEN me“ dešrelių,
250 gramų -
Miltai,
160 gramų -
Pienas,
80 gramų -
Kiaušiniai,
10 mililitrų -
Sviestas,
50 gramų - Cukrus
- Druska
-
Mielės,
10 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Mieles ištrinkite su cukrumi pašildytame piene. Į mieles sudėkite miltus. Viską sumaišius ant tešlos viršaus apibarstykite miltus, kad uždengtų paviršių ir padėkite šiltai.
Kai tešla pakils viską išmaišykite, kad nebūtų miltų gumulėlių, tuomet įdėkite šiltą išlydytą sviestą, ir išplaktus kiaušinius su cukrumi. Miltų dėkite tiek, kad minkant tešla neliptų prie rankų. Tešla turi būti elastinga, bet ne kieta. Tuomet išminkytą tešlą dėkite šiltai ir dar kartą leiskite pakilti.
Iškilusią tešlą kočiokite ir supjaustykite siauromis juostelėmis. Kiekvieną dešrelę apsukite tešlos juostelėmis .Sudėkite į kepimo popieriumi išklotą skardą. Tešlą aptepkite plaktu kiaušiniu.
Kepkite įkaitintoje orkaitėje iki 200°C apie 15 - 20 minučių, kol bandelės taps auksinės spalvos.