| 250 gramų | triušiena („KITCHEN me“ dešrelių) |
| 160 gramų | miltai |
| 80 gramų | pienas |
| 10 mililitrų | kiaušiniai |
| 50 gramų | sviestas |
| šiek tiek | cukrus |
| šiek tiek | druska |
| 10 gramų | mielės |
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištienos filė suktinukai su įdaru
-
Vištiena su abrikosais
-
Greiti vištienos kąsneliai
-
Vištiena su persikais ir kariu
-
Ispaniški ryžiai su vištiena ir kriauklytėmis (almehomis)
-
Pyragėliai su vištienos įdaru
-
Vištienos kulšelės tešloje
-
Vištos sparneliai sojos ir medaus marinate
-
Vištienos kepsniai su citrininiu padažu
-
Viščiukas tabaka
-
Kepta antienos file
-
Viščiukas citrininis
-
Filiukai pataluose
-
Kepta višta su bulvytėmis
-
Vištienos pyragas
-
Keptas kalakutas, įdarytas ryžiais
-
Pikantiški kalakutienos šašlykai
-
Vištienos sparneliai
-
Vištos blauzdelės jogurto marinate
-
Vištienos troškinys su bulvėmis
Triušienos dešrelės tešloje
akcijas
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Triušiena, „KITCHEN me“ dešrelių,
250 gramų -
Miltai,
160 gramų -
Pienas,
80 gramų -
Kiaušiniai,
10 mililitrų -
Sviestas,
50 gramų - Cukrus
- Druska
-
Mielės,
10 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Mieles ištrinkite su cukrumi pašildytame piene. Į mieles sudėkite miltus. Viską sumaišius ant tešlos viršaus apibarstykite miltus, kad uždengtų paviršių ir padėkite šiltai.
Kai tešla pakils viską išmaišykite, kad nebūtų miltų gumulėlių, tuomet įdėkite šiltą išlydytą sviestą, ir išplaktus kiaušinius su cukrumi. Miltų dėkite tiek, kad minkant tešla neliptų prie rankų. Tešla turi būti elastinga, bet ne kieta. Tuomet išminkytą tešlą dėkite šiltai ir dar kartą leiskite pakilti.
Iškilusią tešlą kočiokite ir supjaustykite siauromis juostelėmis. Kiekvieną dešrelę apsukite tešlos juostelėmis .Sudėkite į kepimo popieriumi išklotą skardą. Tešlą aptepkite plaktu kiaušiniu.
Kepkite įkaitintoje orkaitėje iki 200°C apie 15 - 20 minučių, kol bandelės taps auksinės spalvos.
