| 250 gramų | triušiena („KITCHEN me“ dešrelių) |
| 160 gramų | miltai |
| 80 gramų | pienas |
| 10 mililitrų | kiaušiniai |
| 50 gramų | sviestas |
| šiek tiek | cukrus |
| šiek tiek | druska |
| 10 gramų | mielės |
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kepta žąsis su obuoliais
-
Vištiena su ananasais
-
Vištienos ir baklažanų apkepas
-
Vištienos apkepas su cukinija
-
Troškinta antis su svogūnais
-
Vištų blauzdelės su voveraitėmis
-
Makaronai su vištiena, brokoliais ir saulėje džiovintais pomidorais
-
Farširuotos vištų šlaunelės
-
Kepti vištų sparneliai prie alaus
-
Pikantiški kalakutienos šašlykai
-
Vištienos juostelės su sezamu
-
Ispaniški ryžiai su vištiena ir kriauklytėmis (almehomis)
-
Vištienos kepsniukai
-
Keptos kurapkos
-
Troškintos vištų šlaunelės su moliūgais
-
Vištiena su bulvių koše
-
Vištienos šašlykas
-
Vištiena su skrebučiais
-
Terrine kalakutienos ir vištienos
-
Kijevo kotletas
Triušienos dešrelės tešloje
akcijas
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Triušiena, „KITCHEN me“ dešrelių,
250 gramų -
Miltai,
160 gramų -
Pienas,
80 gramų -
Kiaušiniai,
10 mililitrų -
Sviestas,
50 gramų - Cukrus
- Druska
-
Mielės,
10 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Mieles ištrinkite su cukrumi pašildytame piene. Į mieles sudėkite miltus. Viską sumaišius ant tešlos viršaus apibarstykite miltus, kad uždengtų paviršių ir padėkite šiltai.
Kai tešla pakils viską išmaišykite, kad nebūtų miltų gumulėlių, tuomet įdėkite šiltą išlydytą sviestą, ir išplaktus kiaušinius su cukrumi. Miltų dėkite tiek, kad minkant tešla neliptų prie rankų. Tešla turi būti elastinga, bet ne kieta. Tuomet išminkytą tešlą dėkite šiltai ir dar kartą leiskite pakilti.
Iškilusią tešlą kočiokite ir supjaustykite siauromis juostelėmis. Kiekvieną dešrelę apsukite tešlos juostelėmis .Sudėkite į kepimo popieriumi išklotą skardą. Tešlą aptepkite plaktu kiaušiniu.
Kepkite įkaitintoje orkaitėje iki 200°C apie 15 - 20 minučių, kol bandelės taps auksinės spalvos.
