
250 gramų | triušiena („KITCHEN me“ dešrelių) |
160 gramų | miltai |
80 gramų | pienas |
10 mililitrų | kiaušiniai |
50 gramų | sviestas |
šiek tiek | cukrus |
šiek tiek | druska |
10 gramų | mielės |
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištienos apkepas
-
Kotletukai su moliūgu
-
Troškinys čenachinėse
-
Troškintos vištų šlaunelės su moliūgais
-
Makaronai su vištiena, brokoliais ir saulėje džiovintais pomidorais
-
Vištienos plovas
-
Kepta vištiena su daržovėmis
-
Glazūruoti viščiukų ketvirčiai
-
Vištiena su kopūstais
-
Aštrūs vištų sparneliai
-
Keptas viščiukas
-
Kepsniukai iš vištienos gabaliukų
-
Vištienos kotletukai su varške
-
Kepta višta su ryžių ir razinų įdaru
-
Kepta višta su apelsinais ir razinomis
-
Čachochbilis
-
Vištienos file džiūvėvėsliuose
-
Aluje troškinta višta
-
Kepti vištų sparneliai prie alaus
-
Kepta antis su grybais
Triušienos dešrelės tešloje

- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Triušiena, „KITCHEN me“ dešrelių,
250 gramų -
Miltai,
160 gramų -
Pienas,
80 gramų -
Kiaušiniai,
10 mililitrų -
Sviestas,
50 gramų - Cukrus
- Druska
-
Mielės,
10 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Mieles ištrinkite su cukrumi pašildytame piene. Į mieles sudėkite miltus. Viską sumaišius ant tešlos viršaus apibarstykite miltus, kad uždengtų paviršių ir padėkite šiltai.
Kai tešla pakils viską išmaišykite, kad nebūtų miltų gumulėlių, tuomet įdėkite šiltą išlydytą sviestą, ir išplaktus kiaušinius su cukrumi. Miltų dėkite tiek, kad minkant tešla neliptų prie rankų. Tešla turi būti elastinga, bet ne kieta. Tuomet išminkytą tešlą dėkite šiltai ir dar kartą leiskite pakilti.
Iškilusią tešlą kočiokite ir supjaustykite siauromis juostelėmis. Kiekvieną dešrelę apsukite tešlos juostelėmis .Sudėkite į kepimo popieriumi išklotą skardą. Tešlą aptepkite plaktu kiaušiniu.
Kepkite įkaitintoje orkaitėje iki 200°C apie 15 - 20 minučių, kol bandelės taps auksinės spalvos.