
250 gramų | triušiena („KITCHEN me“ dešrelių) |
160 gramų | miltai |
80 gramų | pienas |
10 mililitrų | kiaušiniai |
50 gramų | sviestas |
šiek tiek | cukrus |
šiek tiek | druska |
10 gramų | mielės |
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kijevo kotletas
-
Grikių maltinukai su vištiena
-
Vištienos suktinukai
-
Vištiena ant druskos
-
Blauzdelės grilyje
-
Kepta antiena
-
Farširuota višta šventiniam stalui
-
Viščiukas folijoje
-
Vištiena svogūnų ir krapų
-
Grilyje kepti vištienos kepsneliai su šviežiomis salotomis
-
Kepta kurapka
-
Skanūs kumpeliai su medaus aromatu
-
Eskalopas su pomidorais ir sūriu
-
Viščiukas tabaka
-
Kalakutiena su medumi
-
Vištienos pyragas
-
Paukštiena lizdeliuose (greitai)
-
Keri viščiukas
-
Vištienos file kepsneliai ant apelsinų
-
Pasislėpęs paprikoje
Triušienos dešrelės tešloje

- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Triušiena, „KITCHEN me“ dešrelių,
250 gramų -
Miltai,
160 gramų -
Pienas,
80 gramų -
Kiaušiniai,
10 mililitrų -
Sviestas,
50 gramų - Cukrus
- Druska
-
Mielės,
10 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Mieles ištrinkite su cukrumi pašildytame piene. Į mieles sudėkite miltus. Viską sumaišius ant tešlos viršaus apibarstykite miltus, kad uždengtų paviršių ir padėkite šiltai.
Kai tešla pakils viską išmaišykite, kad nebūtų miltų gumulėlių, tuomet įdėkite šiltą išlydytą sviestą, ir išplaktus kiaušinius su cukrumi. Miltų dėkite tiek, kad minkant tešla neliptų prie rankų. Tešla turi būti elastinga, bet ne kieta. Tuomet išminkytą tešlą dėkite šiltai ir dar kartą leiskite pakilti.
Iškilusią tešlą kočiokite ir supjaustykite siauromis juostelėmis. Kiekvieną dešrelę apsukite tešlos juostelėmis .Sudėkite į kepimo popieriumi išklotą skardą. Tešlą aptepkite plaktu kiaušiniu.
Kepkite įkaitintoje orkaitėje iki 200°C apie 15 - 20 minučių, kol bandelės taps auksinės spalvos.