| 250 gramų | triušiena („KITCHEN me“ dešrelių) |
| 160 gramų | miltai |
| 80 gramų | pienas |
| 10 mililitrų | kiaušiniai |
| 50 gramų | sviestas |
| šiek tiek | cukrus |
| šiek tiek | druska |
| 10 gramų | mielės |
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Lietiniai blynai su vištiena
-
Obuoliais įdaryta žąsis
-
Vištienos drebučiai su krienų padažu
-
Vištienos apkepas su obuoliais
-
Vištiena su rabarbarais
-
Traškios vištienos juostelės
-
Vištiena medaus garstyčių marinate
-
Morkų troškinys su vištiena
-
Skanus viščiukas
-
Kepta vištienos krūtinėlė
-
Pica su vištiena "Ką turėjom tą sudėjom"
-
Vištienos sparneliai su medumi
-
Irmos paukštiena patale
-
Kalakukas ant iešmelių
-
Kotletukai su moliūgu
-
Višta su apelsinais
-
Keptas viščiukas
-
Vištienos kotletai su grybais
-
Vištiena su traškia plutele
-
Vištienos troškinys su bulvėmis
Triušienos dešrelės tešloje
akcijas
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Triušiena, „KITCHEN me“ dešrelių,
250 gramų -
Miltai,
160 gramų -
Pienas,
80 gramų -
Kiaušiniai,
10 mililitrų -
Sviestas,
50 gramų - Cukrus
- Druska
-
Mielės,
10 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Mieles ištrinkite su cukrumi pašildytame piene. Į mieles sudėkite miltus. Viską sumaišius ant tešlos viršaus apibarstykite miltus, kad uždengtų paviršių ir padėkite šiltai.
Kai tešla pakils viską išmaišykite, kad nebūtų miltų gumulėlių, tuomet įdėkite šiltą išlydytą sviestą, ir išplaktus kiaušinius su cukrumi. Miltų dėkite tiek, kad minkant tešla neliptų prie rankų. Tešla turi būti elastinga, bet ne kieta. Tuomet išminkytą tešlą dėkite šiltai ir dar kartą leiskite pakilti.
Iškilusią tešlą kočiokite ir supjaustykite siauromis juostelėmis. Kiekvieną dešrelę apsukite tešlos juostelėmis .Sudėkite į kepimo popieriumi išklotą skardą. Tešlą aptepkite plaktu kiaušiniu.
Kepkite įkaitintoje orkaitėje iki 200°C apie 15 - 20 minučių, kol bandelės taps auksinės spalvos.
