| 250 gramų | triušiena („KITCHEN me“ dešrelių) |
| 160 gramų | miltai |
| 80 gramų | pienas |
| 10 mililitrų | kiaušiniai |
| 50 gramų | sviestas |
| šiek tiek | cukrus |
| šiek tiek | druska |
| 10 gramų | mielės |
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištiena su aštriu padažu
-
Traški kiniška vištiena saldžiarūgščiame padaže
-
Aštrūs sparneliai
-
Vištienos kotletai su daržovėmis
-
Vištienos kotletukai su sūrio įdaru
-
Kijevo kotletas
-
Vištiena saldžiarūgščiame padaže
-
Vištienos krūtinėlės kepsnys
-
Vištienos sparneliai su kariu ir kmynais
-
Vištienos pilavas
-
Vištienos kepsneliai su varškės sūriu
-
Vištienos užkepėlė
-
Kalakutienos pjausniai
-
Vištienos apkepėlė
-
Vištienos ir bulvių čenachai
-
Morkų troškinys su vištiena
-
Viščiukas folijoje
-
Anties krūtinėlės kepsniai su pievagrybiais, bulvių koše ir daržovėmis
-
Vištienos ir baklažanų apkepas
-
Vištiena iš garų su rozmarinu
Triušienos dešrelės tešloje
akcijas
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Triušiena, „KITCHEN me“ dešrelių,
250 gramų -
Miltai,
160 gramų -
Pienas,
80 gramų -
Kiaušiniai,
10 mililitrų -
Sviestas,
50 gramų - Cukrus
- Druska
-
Mielės,
10 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Mieles ištrinkite su cukrumi pašildytame piene. Į mieles sudėkite miltus. Viską sumaišius ant tešlos viršaus apibarstykite miltus, kad uždengtų paviršių ir padėkite šiltai.
Kai tešla pakils viską išmaišykite, kad nebūtų miltų gumulėlių, tuomet įdėkite šiltą išlydytą sviestą, ir išplaktus kiaušinius su cukrumi. Miltų dėkite tiek, kad minkant tešla neliptų prie rankų. Tešla turi būti elastinga, bet ne kieta. Tuomet išminkytą tešlą dėkite šiltai ir dar kartą leiskite pakilti.
Iškilusią tešlą kočiokite ir supjaustykite siauromis juostelėmis. Kiekvieną dešrelę apsukite tešlos juostelėmis .Sudėkite į kepimo popieriumi išklotą skardą. Tešlą aptepkite plaktu kiaušiniu.
Kepkite įkaitintoje orkaitėje iki 200°C apie 15 - 20 minučių, kol bandelės taps auksinės spalvos.
