250 gramų | triušiena („KITCHEN me“ dešrelių) |
160 gramų | miltai |
80 gramų | pienas |
10 mililitrų | kiaušiniai |
50 gramų | sviestas |
šiek tiek | cukrus |
šiek tiek | druska |
10 gramų | mielės |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Keptas kalakutas įdarytas bulvių koše
- Vištienos širdelių blyneliai
- "Girta vištiena"
- Keptos ančiukų kulšelės
- Vištiena su bulvių koše
- Mėtinės vištų blauzdelės
- Vištų sparneliai
- Glazūruoti viščiukų ketvirčiai
- Šventinė višta
- Vestuvinė rusiška žąsis
- Viščiukas folijoje
- Skanūs kumpeliai su medaus aromatu
- Sluoksniuotos tešlos pyragas su pievagrybiais ir faršu
- Kalakutienos krūtinėlė šokolado padaže "Mole Poblano"
- Vištienos krūtinėlės japoniškai
- Makaronai su vištiena
- Vištienos kukuliai
- Višta rankovėje
- Kepta vištiena
- Kepintos vištų širdelės su svogūnais
Triušienos dešrelės tešloje
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Triušiena, „KITCHEN me“ dešrelių,
250 gramų -
Miltai,
160 gramų -
Pienas,
80 gramų -
Kiaušiniai,
10 mililitrų -
Sviestas,
50 gramų - Cukrus
- Druska
-
Mielės,
10 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Mieles ištrinkite su cukrumi pašildytame piene. Į mieles sudėkite miltus. Viską sumaišius ant tešlos viršaus apibarstykite miltus, kad uždengtų paviršių ir padėkite šiltai.
Kai tešla pakils viską išmaišykite, kad nebūtų miltų gumulėlių, tuomet įdėkite šiltą išlydytą sviestą, ir išplaktus kiaušinius su cukrumi. Miltų dėkite tiek, kad minkant tešla neliptų prie rankų. Tešla turi būti elastinga, bet ne kieta. Tuomet išminkytą tešlą dėkite šiltai ir dar kartą leiskite pakilti.
Iškilusią tešlą kočiokite ir supjaustykite siauromis juostelėmis. Kiekvieną dešrelę apsukite tešlos juostelėmis .Sudėkite į kepimo popieriumi išklotą skardą. Tešlą aptepkite plaktu kiaušiniu.
Kepkite įkaitintoje orkaitėje iki 200°C apie 15 - 20 minučių, kol bandelės taps auksinės spalvos.