
Keptas ančiukas
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 vienetas | antienos (šviežias ančiukas) |
1 žiupsnelis | druska |
1 žiupsnelis | kmynai |
2 gramai | pipirai |
200 gramų | majonezas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Į majonezą suberti druską, pipirus ir kmynus, viską gerai išmaišyti.
2.
Paruošta mase ištrinti ančiuką ir palikti marinuotis apie 2 valandas
3.
Orkaitę įkaitinti iki 200 laipsnių, kepimo skardą iškloti folija, įdėti paruoštą ančiuką ir uždengti folija.
200 laipsnių temperatūroje (virimo programa) kepti apie 1,5 valandos, po to sumažinti temperatūrą iki 170 laipsnių ir, nuėmus foliją, ant vištienos ar gruzdinimo programos kepti dar 1 valandą.
200 laipsnių temperatūroje (virimo programa) kepti apie 1,5 valandos, po to sumažinti temperatūrą iki 170 laipsnių ir, nuėmus foliją, ant vištienos ar gruzdinimo programos kepti dar 1 valandą.
4.
Patiekti su mėgstamu garnyru. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kalakutiena bulvių geldelėse
-
Vištiena svogūnų ir krapų
-
Kepta višta su obuolių įdaru
-
Vištiena medaus garstyčių marinate
-
Viščiukas citrininis
-
Vištiena su baltuoju padažu
-
Įdarytos paprikos su vištiena
-
Aštrūs vištų sparneliai
-
Višta, įdaryta vaisiais
-
Čeburėkai su vištienos faršu
-
Kepta vištiena su daržovėmis
-
Sparneliai su kariu
-
Auksinės šlaunelės
-
Įdaryta antis
-
Višta vyne
-
Vištienos blyneliai
-
Vištienos apkepas su obuoliais
-
Pikantiški kalakutienos šašlykai
-
Skani vakarienė "Vištiena su bulvėmis"
-
Kijevo kotletai kitaip
Keptas ančiukas
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Antiena, šviežias ančiukas,
1 vienetas -
Druska,
1 žiupsnelis -
Kmynai,
1 žiupsnelis -
Pipirai,
2 gramai -
Majonezas,
200 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į majonezą suberti druską, pipirus ir kmynus, viską gerai išmaišyti.
Paruošta mase ištrinti ančiuką ir palikti marinuotis apie 2 valandas
Orkaitę įkaitinti iki 200 laipsnių, kepimo skardą iškloti folija, įdėti paruoštą ančiuką ir uždengti folija.
200 laipsnių temperatūroje (virimo programa) kepti apie 1,5 valandos, po to sumažinti temperatūrą iki 170 laipsnių ir, nuėmus foliją, ant vištienos ar gruzdinimo programos kepti dar 1 valandą.Patiekti su mėgstamu garnyru. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...