Keptas ančiukas
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 vienetas | antienos (šviežias ančiukas) |
1 žiupsnelis | druska |
1 žiupsnelis | kmynai |
2 gramai | pipirai |
200 gramų | majonezas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Į majonezą suberti druską, pipirus ir kmynus, viską gerai išmaišyti.
2.
Paruošta mase ištrinti ančiuką ir palikti marinuotis apie 2 valandas
3.
Orkaitę įkaitinti iki 200 laipsnių, kepimo skardą iškloti folija, įdėti paruoštą ančiuką ir uždengti folija.
200 laipsnių temperatūroje (virimo programa) kepti apie 1,5 valandos, po to sumažinti temperatūrą iki 170 laipsnių ir, nuėmus foliją, ant vištienos ar gruzdinimo programos kepti dar 1 valandą.
200 laipsnių temperatūroje (virimo programa) kepti apie 1,5 valandos, po to sumažinti temperatūrą iki 170 laipsnių ir, nuėmus foliją, ant vištienos ar gruzdinimo programos kepti dar 1 valandą.
4.
Patiekti su mėgstamu garnyru. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
- Vištienos kepsneliai su varškės sūriu
- Kepta višta su obuolių įdaru
- Keptas fazanas su cinamonu
- Aštri vištiena su bulvemis
- Netikras zuikis su vištiena
- Filiukai pataluose
- Kepta antis su grybais
- „Saulytė“
- Kotletai pomidorų padaže
- Vištiena su daržovėmis bei grybais
- Kepta kurapka
- Vištienos apkepėlė
- Vištiena su traškia plutele
- Keptas viščiukas
- Troškintos kurapkos
- Svarainiais įdaryta antis
- Vištiena saldžiarūgščiame padaže
- Kepta antis, įdaryta rome brinkintomis razinomis
- Kepta anties krūtinėlė, pateikiama su burokų griežinėliais, slyvomis, spanguolių padažu
- Vištienos kepsneliai
Keptas ančiukas
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Antiena, šviežias ančiukas,
1 vienetas -
Druska,
1 žiupsnelis -
Kmynai,
1 žiupsnelis -
Pipirai,
2 gramai -
Majonezas,
200 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į majonezą suberti druską, pipirus ir kmynus, viską gerai išmaišyti.
Paruošta mase ištrinti ančiuką ir palikti marinuotis apie 2 valandas
Orkaitę įkaitinti iki 200 laipsnių, kepimo skardą iškloti folija, įdėti paruoštą ančiuką ir uždengti folija.
200 laipsnių temperatūroje (virimo programa) kepti apie 1,5 valandos, po to sumažinti temperatūrą iki 170 laipsnių ir, nuėmus foliją, ant vištienos ar gruzdinimo programos kepti dar 1 valandą.Patiekti su mėgstamu garnyru. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...