Keptas ančiukas
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
| 1 vienetas | antienos (šviežias ančiukas) |
| 1 žiupsnelis | druska |
| 1 žiupsnelis | kmynai |
| 2 gramai | pipirai |
| 200 gramų | majonezas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Į majonezą suberti druską, pipirus ir kmynus, viską gerai išmaišyti.
2.
Paruošta mase ištrinti ančiuką ir palikti marinuotis apie 2 valandas
3.
Orkaitę įkaitinti iki 200 laipsnių, kepimo skardą iškloti folija, įdėti paruoštą ančiuką ir uždengti folija.
200 laipsnių temperatūroje (virimo programa) kepti apie 1,5 valandos, po to sumažinti temperatūrą iki 170 laipsnių ir, nuėmus foliją, ant vištienos ar gruzdinimo programos kepti dar 1 valandą.
200 laipsnių temperatūroje (virimo programa) kepti apie 1,5 valandos, po to sumažinti temperatūrą iki 170 laipsnių ir, nuėmus foliją, ant vištienos ar gruzdinimo programos kepti dar 1 valandą.
4.
Patiekti su mėgstamu garnyru. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kepta antienos file
-
Vištiena su abrikosais
-
Vištiena su ryžiais
-
Kepta vištiena
-
Sparneliai su spanguolėmis
-
Viščiukas tabaka
-
Kriaušėmis įdarytos vištos blauzdelės
-
Greiti vištienos kąsneliai
-
Keptos anties šlaunelės
-
Traški vištiena
-
Vištos sparneliai sojos ir medaus marinate
-
Kepta anties krūtinėlė, pateikiama su burokų griežinėliais, slyvomis, spanguolių padažu
-
Maltos vištienos kepsnys
-
Kepti vištienos sparneliai su karameliniu padažu
-
Vištienos kukulaičiai su pomidorų padažu
-
Troškinta antis su svogūnais
-
Glazūruoti viščiukų ketvirčiai
-
Farširuota višta
-
Kepta šventinė žąsis
-
Apelsinų marinate kepta višta
Keptas ančiukas
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Antiena, šviežias ančiukas,
1 vienetas -
Druska,
1 žiupsnelis -
Kmynai,
1 žiupsnelis -
Pipirai,
2 gramai -
Majonezas,
200 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į majonezą suberti druską, pipirus ir kmynus, viską gerai išmaišyti.
Paruošta mase ištrinti ančiuką ir palikti marinuotis apie 2 valandas
Orkaitę įkaitinti iki 200 laipsnių, kepimo skardą iškloti folija, įdėti paruoštą ančiuką ir uždengti folija.
200 laipsnių temperatūroje (virimo programa) kepti apie 1,5 valandos, po to sumažinti temperatūrą iki 170 laipsnių ir, nuėmus foliją, ant vištienos ar gruzdinimo programos kepti dar 1 valandą.Patiekti su mėgstamu garnyru. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
