Jei patinka, galima berti vištienos prieskonių, truputį
garstyčių, kečupo.
Nuplaukite sparnelius, sudėkite į didesnį dubenį, svogūnus supjaustykite žiedais ir juos spauskite dėdami į dubenį ant sparnelių. Suberkite prieskonius, majonezo indelį, česnaką supjaustykite griežinėliais ir viską gerai išmaišykite. Po to pilkite alų ir vėl viską išmaisykite. Druskos nepilnas valgomasis šaukštas prieš pat kepimą. Po trijų valandu galime kepti ant grotelių :) skanaus.

Marinuoti vištos sparneliai
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
6 vienetai | svogūnai (dideli) |
1 vienetas | majonezas (indelis) |
0.5 vieneto | alaus (butelis) |
4 skiltelės | česnakas |
šiek tiek | prieskoniai (žolelės ) |
2 kilogramai | vištų sparneliai |
1 arbatinis šaukštelis | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Paukštienos apkepas
-
Vištiena su džiovintais pomidorais
-
Kalakutienos guliašas
-
Vištiena su ryžiais
-
Vištienos faršo kukuliai su sūriu
-
Kepsniukai iš vištienos gabaliukų
-
Kalakutiena bulvių geldelėse
-
Įdaryta obuoliais antis
-
Keptas kalakutas
-
Antis, kepta aluje
-
Grikių maltinukai su vištiena
-
Vištienos krūtinėlė
-
Vištiena citrininiame marinate su ryžiais (vienos keptuvės patiekalas)
-
Bajoriškai įdarytos putpelės
-
Kalakutienos pyragas
-
Vištiena su kalendra tailandietiškai
-
Troškinta antis su svogūnais
-
Kepta antis su grybais
-
Skanūs vištienos kepsneliai
-
Vištiena su traškia plutele
Marinuoti vištos sparneliai
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Svogūnai, dideli,
6 vienetai -
Majonezas, indelis,
1 vienetas -
Alus, butelis,
0.5 vieneto -
Česnakas,
4 skiltelės - Prieskoniai, žolelės
-
Vištų sparneliai,
2 kilogramai -
Juodieji pipirai,
1 arbatinis šaukštelis - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Jei patinka, galima berti vištienos prieskonių, truputį
garstyčių, kečupo.
Nuplaukite sparnelius, sudėkite į didesnį dubenį, svogūnus supjaustykite žiedais ir juos spauskite dėdami į dubenį ant sparnelių. Suberkite prieskonius, majonezo indelį, česnaką supjaustykite griežinėliais ir viską gerai išmaišykite. Po to pilkite alų ir vėl viską išmaisykite. Druskos nepilnas valgomasis šaukštas prieš pat kepimą. Po trijų valandu galime kepti ant grotelių :) skanaus.
Reklama:
Komentarai (5)
-
zilvinas
2017-06-29 12:01
Tikrai skanu lb
-
Dalius
2016-12-24 22:29
Labai skanu.
-
kletskutis
2014-06-07 14:32
Tikiuosi bus skanus
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...