Jei patinka, galima berti vištienos prieskonių, truputį
garstyčių, kečupo.
Nuplaukite sparnelius, sudėkite į didesnį dubenį, svogūnus supjaustykite žiedais ir juos spauskite dėdami į dubenį ant sparnelių. Suberkite prieskonius, majonezo indelį, česnaką supjaustykite griežinėliais ir viską gerai išmaišykite. Po to pilkite alų ir vėl viską išmaisykite. Druskos nepilnas valgomasis šaukštas prieš pat kepimą. Po trijų valandu galime kepti ant grotelių :) skanaus.

Marinuoti vištos sparneliai
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
6 vienetai | svogūnai (dideli) |
1 vienetas | majonezas (indelis) |
0.5 vieneto | alaus (butelis) |
4 skiltelės | česnakas |
šiek tiek | prieskoniai (žolelės ) |
2 kilogramai | vištų sparneliai |
1 arbatinis šaukštelis | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kepta višta su obuolių įdaru
-
Maltos vištienos kepsnys
-
Keptas kalakutas
-
Keptos ančiukų kulšelės
-
Naminis šnicelis
-
Kepsniukai iš vištienos gabaliukų
-
Viščiukas folijoje
-
Keri viščiukas
-
Sojų marinatas vištienai
-
Eskalopas su pomidorais ir sūriu
-
Kepsneliai su slyvomis
-
Kalakutiena bulvių geldelėse
-
Labai paprasti koldūnai
-
Apkepas su vištiena, grybais ir brokoliais
-
Vištiena grietinėlės padaže
-
Maltiniai su kaparėliais
-
Vištiena kepta su daržovėmis
-
Vištienos gabaliukai aluje
-
Troškinta vištiena kinietiškai
-
Bulvių košė su vištiena
Marinuoti vištos sparneliai
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Svogūnai, dideli,
6 vienetai -
Majonezas, indelis,
1 vienetas -
Alus, butelis,
0.5 vieneto -
Česnakas,
4 skiltelės - Prieskoniai, žolelės
-
Vištų sparneliai,
2 kilogramai -
Juodieji pipirai,
1 arbatinis šaukštelis - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Jei patinka, galima berti vištienos prieskonių, truputį
garstyčių, kečupo.
Nuplaukite sparnelius, sudėkite į didesnį dubenį, svogūnus supjaustykite žiedais ir juos spauskite dėdami į dubenį ant sparnelių. Suberkite prieskonius, majonezo indelį, česnaką supjaustykite griežinėliais ir viską gerai išmaišykite. Po to pilkite alų ir vėl viską išmaisykite. Druskos nepilnas valgomasis šaukštas prieš pat kepimą. Po trijų valandu galime kepti ant grotelių :) skanaus.
Reklama:
Komentarai (5)
-
zilvinas
2017-06-29 12:01
Tikrai skanu lb
-
Dalius
2016-12-24 22:29
Labai skanu.
-
kletskutis
2014-06-07 14:32
Tikiuosi bus skanus
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...