
Virtinukai su vištiena
Porcijų skaičius:
1
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
100 gramų | vištienos filė (Ilzenbergo ūkis) | |
1 galva | svogūnai | |
50 gramų | sviestas | |
1 žiupsnelis | druska | |
1 žiupsnelis | pipirai | |
Tešlai: | ||
300 gramų | miltai | |
šiek tiek | vanduo | |
5 gramai | sausų mielių |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Mieles maišau su miltais ir pilu vandens tiek, kad tešla būtų tinkama minkyti.
2.
Vištienos krūtinėlę ir smulkintą svogūną apkepu svieste. Smulkinu ir barstau pipirais bei druska.
3.
Iš mielinės tešlos darau bandeles į vidų dėdama vištienos krūtinėlės įdarą. Palieku apie 1 valandą , kad pakiltų.
4.
Verdu aliejuje, iš abiejų pusių, kol paruduoja.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kepta višta su pelerūnu ir provanso žolelėmis
-
Vištienos plovas
-
Antis, kepta aluje
-
Kepta antis su apelsinais
-
Kepta anties krūtinėlė, pateikiama su burokų griežinėliais, slyvomis, spanguolių padažu
-
Pikantiškas vištienos krūtinėlės kepsnys
-
Keptos kurapkos
-
Vištienos filė suktinukai su įdaru
-
Kalakutiena bulvių geldelėse
-
Vištienos krūtinėlės įdarytos sūriu, kumpiu ir ananasais
-
Vištos krūtinėlė su česnaku ir grybais
-
Vištienos drebučiai su krienų padažu
-
Kepenėlių blyneliai
-
Vištienos juostelės su sezamu
-
Vištienos ir cukinijų kotletukai
-
Vištiena su kalendra tailandietiškai
-
Troškinta antis su daržovėmis
-
Kiniški sparneliai
-
Vištienos pyragas su grybais
-
Kepta višta su obuoliais
Virtinukai su vištiena
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 1
-
Vištienos filė, Ilzenbergo ūkis,
100 gramų -
Svogūnai,
1 galva -
Sviestas,
50 gramų -
Druska,
1 žiupsnelis -
Pipirai,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Miltai,
300 gramų - Vanduo
-
Sausos mielės,
5 gramai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mieles maišau su miltais ir pilu vandens tiek, kad tešla būtų tinkama minkyti.
Vištienos krūtinėlę ir smulkintą svogūną apkepu svieste. Smulkinu ir barstau pipirais bei druska.
Iš mielinės tešlos darau bandeles į vidų dėdama vištienos krūtinėlės įdarą. Palieku apie 1 valandą , kad pakiltų.
Verdu aliejuje, iš abiejų pusių, kol paruduoja.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...