Virtinukai su vištiena
AUTORIUS:
Rima
Porcijų skaičius: 1
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
100 gramų vištienos filė (Ilzenbergo ūkis)
1 galva svogūnai
50 gramų sviestas
1 žiupsnelis druska
1 žiupsnelis pipirai
Tešlai:
300 gramų miltai
šiek tiek vanduo
5 gramai sausų mielių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Mieles maišau su miltais ir pilu vandens tiek, kad tešla būtų tinkama minkyti.
2.
Vištienos krūtinėlę ir smulkintą svogūną apkepu svieste. Smulkinu ir barstau pipirais bei druska.
3.
Iš mielinės tešlos darau bandeles į vidų dėdama vištienos krūtinėlės įdarą. Palieku apie 1 valandą , kad pakiltų.
4.
Verdu aliejuje, iš abiejų pusių, kol paruduoja.

Populiariausi receptai šią savaitę

Virtinukai su vištiena

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 1
Ingredientai: Tešlai:
Gaminimo eiga:
  1. Mieles maišau su miltais ir pilu vandens tiek, kad tešla būtų tinkama minkyti.

  2. Vištienos krūtinėlę ir smulkintą svogūną apkepu svieste. Smulkinu ir barstau pipirais bei druska.

  3. Iš mielinės tešlos darau bandeles į vidų dėdama vištienos krūtinėlės įdarą. Palieku apie 1 valandą , kad pakiltų.

  4. Verdu aliejuje, iš abiejų pusių, kol paruduoja.

Receptą atsiuntė Rima
Reklama:

Komentarai (1)


Daugiau receptų