
Keptos bulvės ir vištiena
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
1 vienetas | vištiena |
100 gramų | grietinė |
6 vienetai | bulvių |
6 vienetai | obuoliai |
2 stiklinės | obuolių sultys |
šiek tiek | prieskoniai (vištai ir bulvėms) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Vištieną nuplauti. Padaryti prieskonių mišinį vištai: česnakus susmulkinti, sudėti druską ir kmynus, išmaišyti ir įtrinti vištą. Ją aptepti grietine. Bulves nuplauti, nulupti, supjaustyti, pabarstyti prieskoniais, aptepti aliejumi. Vištą dėti į skardą, apdėlioti bulvėmis, obuoliais ir viską užpilti obuolių sultimis. Kepti 200 C orkaitėje apie 1 h. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištiena su troškintomis daržovėmis
-
Raudonasis vištienos ir imbiero karis su žaliaisiais žirneliais
-
Vestuvinė rusiška žąsis
-
Vištiena su ananasais
-
Višta vyne
-
Vištienos plovas
-
Kotletukai iš vištienos su sūriu
-
Vištienos gabaliukai aluje
-
Šventiška žąsies krūtinelė
-
Vištienos apkepėlė
-
Virta apkepinta vištiena
-
Kepta višta su obuoliais
-
Traškios vištienos juostelės
-
Troškinys čenachinėse
-
Vištienos pilavas
-
Pica su vištiena "Ką turėjom tą sudėjom"
-
Vištiena kinietiškai
-
Vištiena kepta su žolelėmis
-
Viščiukas tabaka
-
Vištienos krūtinėlės įdarytos sūriu, kumpiu ir ananasais
Keptos bulvės ir vištiena
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Vištiena,
1 vienetas -
Grietinė,
100 gramų -
Bulvės,
6 vienetai -
Obuoliai,
6 vienetai -
Obuolių sultys,
2 stiklinės - Prieskoniai, vištai ir bulvėms
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištieną nuplauti. Padaryti prieskonių mišinį vištai: česnakus susmulkinti, sudėti druską ir kmynus, išmaišyti ir įtrinti vištą. Ją aptepti grietine. Bulves nuplauti, nulupti, supjaustyti, pabarstyti prieskoniais, aptepti aliejumi. Vištą dėti į skardą, apdėlioti bulvėmis, obuoliais ir viską užpilti obuolių sultimis. Kepti 200 C orkaitėje apie 1 h. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (2)
-
Laurynas
2010-10-06 13:19
Geras bei paprastas patiekaliukas :super:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...