Keptos bulvės ir vištiena
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
| 1 vienetas | vištiena |
| 100 gramų | grietinė |
| 6 vienetai | bulvių |
| 6 vienetai | obuoliai |
| 2 stiklinės | obuolių sultys |
| šiek tiek | prieskoniai (vištai ir bulvėms) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Vištieną nuplauti. Padaryti prieskonių mišinį vištai: česnakus susmulkinti, sudėti druską ir kmynus, išmaišyti ir įtrinti vištą. Ją aptepti grietine. Bulves nuplauti, nulupti, supjaustyti, pabarstyti prieskoniais, aptepti aliejumi. Vištą dėti į skardą, apdėlioti bulvėmis, obuoliais ir viską užpilti obuolių sultimis. Kepti 200 C orkaitėje apie 1 h. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištiena su skrebučiais
-
Šašlykas ant iešmo šventiškai
-
Kepsneliai su slyvomis
-
Vištienos krūtinėlė su pievagrybiais
-
Farširuota višta šventiniam stalui
-
Vištienos filė su grybų padažu
-
„Šypsena“
-
Vištienos kepsniukai
-
Traški vištiena
-
Vištiena su apelsinais
-
Eskalopas su pomidorais ir sūriu
-
Labai paprasti koldūnai
-
Keptos vištų blauzdelės
-
Vištų sparneliai klevų sirupe
-
Gardus vištienos šašlykiukas
-
Kalakutiena bulvių geldelėse
-
Apkepas su vištiena, grybais ir brokoliais
-
Šventinis kalakutas
-
Vištiena garų puode
-
Vištienos pyragas su grybais
Keptos bulvės ir vištiena
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Vištiena,
1 vienetas -
Grietinė,
100 gramų -
Bulvės,
6 vienetai -
Obuoliai,
6 vienetai -
Obuolių sultys,
2 stiklinės - Prieskoniai, vištai ir bulvėms
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištieną nuplauti. Padaryti prieskonių mišinį vištai: česnakus susmulkinti, sudėti druską ir kmynus, išmaišyti ir įtrinti vištą. Ją aptepti grietine. Bulves nuplauti, nulupti, supjaustyti, pabarstyti prieskoniais, aptepti aliejumi. Vištą dėti į skardą, apdėlioti bulvėmis, obuoliais ir viską užpilti obuolių sultimis. Kepti 200 C orkaitėje apie 1 h. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (2)
-
Laurynas
2010-10-06 13:19
Geras bei paprastas patiekaliukas :super:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
