
Keptos bulvės ir vištiena
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
1 vienetas | vištiena |
100 gramų | grietinė |
6 vienetai | bulvių |
6 vienetai | obuoliai |
2 stiklinės | obuolių sultys |
šiek tiek | prieskoniai (vištai ir bulvėms) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Vištieną nuplauti. Padaryti prieskonių mišinį vištai: česnakus susmulkinti, sudėti druską ir kmynus, išmaišyti ir įtrinti vištą. Ją aptepti grietine. Bulves nuplauti, nulupti, supjaustyti, pabarstyti prieskoniais, aptepti aliejumi. Vištą dėti į skardą, apdėlioti bulvėmis, obuoliais ir viską užpilti obuolių sultimis. Kepti 200 C orkaitėje apie 1 h. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kepti viščiukai
-
Vištienos kepsniukai
-
Maltos vištienos kebabas
-
Kepta vištiena
-
Sluoksniuotos tešlos pyragas su pievagrybiais ir faršu
-
Auksinės šlaunelės
-
Kepti vištų sparneliai prie alaus
-
Vištienos užkepėlė
-
Keptos kurapkos
-
Gardžioji vištiena
-
Keptos ančiukų kulšelės
-
Vištiena su 40 skiltelių česnako
-
Vištienos apkepėlė
-
Vištienos krūtinėlė su paprikos ir česnakiniu marinatu
-
Kepti vištienos sparneliai su karameliniu padažu
-
Šventinė višta
-
Keptas kalakutas
-
Antis, kepta aluje
-
Svarainiais įdaryta antis
-
Vištiena su mocarela ir čiobreliais, kadagio uogomis bei raudonėliu
Keptos bulvės ir vištiena
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Vištiena,
1 vienetas -
Grietinė,
100 gramų -
Bulvės,
6 vienetai -
Obuoliai,
6 vienetai -
Obuolių sultys,
2 stiklinės - Prieskoniai, vištai ir bulvėms
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištieną nuplauti. Padaryti prieskonių mišinį vištai: česnakus susmulkinti, sudėti druską ir kmynus, išmaišyti ir įtrinti vištą. Ją aptepti grietine. Bulves nuplauti, nulupti, supjaustyti, pabarstyti prieskoniais, aptepti aliejumi. Vištą dėti į skardą, apdėlioti bulvėmis, obuoliais ir viską užpilti obuolių sultimis. Kepti 200 C orkaitėje apie 1 h. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (2)
-
Laurynas
2010-10-06 13:19
Geras bei paprastas patiekaliukas :super:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...