
Vištienos kepsniukai
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
1 kilogramas | vištienos filė |
1 galva | svogūnai |
4 valgomieji šaukštai | majonezas |
1 valgomasis šaukštas | druska |
1 valgomasis šaukštas | medus |
1 arbatinis šaukštelis | pipirai |
1 arbatinis šaukštelis | malta saldžioji raudonoji paprika |
1 arbatinis šaukštelis | garstyčių milteliai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Vištieną supjaustyti norimo dydžio gabalėliais. Svogūną nulupti ir supjaustyti žiedais.
2.
Visus prieskonius sumaišyti, įtrinti jais vištieną, sudėti svogūnus ir majonezą. Palikti per naktį.
3.
Kepti ant laužo, kol gražiai apskrus (skaniausia kūrenant laužą įmesti kankorėžių). Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kepti viščiukai
-
Vištienos kepsniukai
-
Maltos vištienos kebabas
-
Kepta vištiena
-
Sluoksniuotos tešlos pyragas su pievagrybiais ir faršu
-
Auksinės šlaunelės
-
Kepti vištų sparneliai prie alaus
-
Vištienos užkepėlė
-
Keptos kurapkos
-
Gardžioji vištiena
-
Keptos ančiukų kulšelės
-
Vištiena su 40 skiltelių česnako
-
Vištienos apkepėlė
-
Vištienos krūtinėlė su paprikos ir česnakiniu marinatu
-
Kepti vištienos sparneliai su karameliniu padažu
-
Šventinė višta
-
Keptas kalakutas
-
Antis, kepta aluje
-
Svarainiais įdaryta antis
-
Vištiena su mocarela ir čiobreliais, kadagio uogomis bei raudonėliu
Vištienos kepsniukai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Vištienos filė,
1 kilogramas -
Svogūnai,
1 galva -
Majonezas,
4 valgomieji šaukštai -
Druska,
1 valgomasis šaukštas -
Medus,
1 valgomasis šaukštas -
Pipirai,
1 arbatinis šaukštelis -
Malta saldžioji raudonoji paprika,
1 arbatinis šaukštelis -
Garstyčių milteliai,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištieną supjaustyti norimo dydžio gabalėliais. Svogūną nulupti ir supjaustyti žiedais.
Visus prieskonius sumaišyti, įtrinti jais vištieną, sudėti svogūnus ir majonezą. Palikti per naktį.
Kepti ant laužo, kol gražiai apskrus (skaniausia kūrenant laužą įmesti kankorėžių). Skanaus!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...