Vištienos kepsniukai
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
1 kilogramas | vištienos filė |
1 galva | svogūnai |
4 valgomieji šaukštai | majonezas |
1 valgomasis šaukštas | druska |
1 valgomasis šaukštas | medus |
1 arbatinis šaukštelis | pipirai |
1 arbatinis šaukštelis | malta saldžioji raudonoji paprika |
1 arbatinis šaukštelis | garstyčių milteliai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Vištieną supjaustyti norimo dydžio gabalėliais. Svogūną nulupti ir supjaustyti žiedais.
2.
Visus prieskonius sumaišyti, įtrinti jais vištieną, sudėti svogūnus ir majonezą. Palikti per naktį.
3.
Kepti ant laužo, kol gražiai apskrus (skaniausia kūrenant laužą įmesti kankorėžių). Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
- Troškinta vištiena ananasų sultyse
- Graikiško stiliaus vištienos gabaliukai su pomidorais
- Vištienos kepsniukai
- Vištienos krūtinėlė su paprikos ir česnakiniu marinatu
- Svarainiais įdaryta antis
- Vištienos šlaunelės su petražolėmis
- Sparneliai su spanguolėmis
- Kalakukas ant iešmelių
- Vaisiais įdaryta višta
- Keptos ančiukų kulšelės
- Vištiena su grietinelės padažu
- Vištienos file kepsneliai ant apelsinų
- Šašlykas ant iešmo šventiškai
- Raugintais kopūstais kimšta žąsis
- Vištienos sparneliai
- Kepta višta su grikiais
- Troškinta antis su svogūnais
- Sparneliai po morkų ir pievagrybių patalu
- Keri viščiukas
- Viščiukas folijoje
Vištienos kepsniukai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Vištienos filė,
1 kilogramas -
Svogūnai,
1 galva -
Majonezas,
4 valgomieji šaukštai -
Druska,
1 valgomasis šaukštas -
Medus,
1 valgomasis šaukštas -
Pipirai,
1 arbatinis šaukštelis -
Malta saldžioji raudonoji paprika,
1 arbatinis šaukštelis -
Garstyčių milteliai,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištieną supjaustyti norimo dydžio gabalėliais. Svogūną nulupti ir supjaustyti žiedais.
Visus prieskonius sumaišyti, įtrinti jais vištieną, sudėti svogūnus ir majonezą. Palikti per naktį.
Kepti ant laužo, kol gražiai apskrus (skaniausia kūrenant laužą įmesti kankorėžių). Skanaus!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...