Vištienos kepsniukai
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
| 1 kilogramas | vištienos filė |
| 1 galva | svogūnai |
| 4 valgomieji šaukštai | majonezas |
| 1 valgomasis šaukštas | druska |
| 1 valgomasis šaukštas | medus |
| 1 arbatinis šaukštelis | pipirai |
| 1 arbatinis šaukštelis | malta saldžioji raudonoji paprika |
| 1 arbatinis šaukštelis | garstyčių milteliai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Vištieną supjaustyti norimo dydžio gabalėliais. Svogūną nulupti ir supjaustyti žiedais.
2.
Visus prieskonius sumaišyti, įtrinti jais vištieną, sudėti svogūnus ir majonezą. Palikti per naktį.
3.
Kepti ant laužo, kol gražiai apskrus (skaniausia kūrenant laužą įmesti kankorėžių). Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Rūkytas kalakutas
-
Kepta vištienos krūtinėlė
-
Vištiena iš garų su rozmarinu
-
Vištiena jogurto marinate
-
Vištienos troškinys
-
Kepta višta su apelsinais ir razinomis
-
Vištienos apkepas su obuoliais
-
Vištiena orkaitėje
-
Vištienos kulšelės tešloje
-
Vištų sparneliai
-
Vištienos troškinys su pupelėmis
-
Lietiniai blynai su vištiena
-
Gardūs vištienos piršteliai
-
Vištienos kepsniukai - blyneliai
-
Vištienos krūtinėlė
-
Grilyje kepti vištienos kepsneliai su šviežiomis salotomis
-
Farširuotos vištų šlaunelės
-
Vištiena su ryžiais
-
Vištų blauzdelės su voveraitėmis
-
Vištienos kulšelės su bulvėmis
Vištienos kepsniukai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Vištienos filė,
1 kilogramas -
Svogūnai,
1 galva -
Majonezas,
4 valgomieji šaukštai -
Druska,
1 valgomasis šaukštas -
Medus,
1 valgomasis šaukštas -
Pipirai,
1 arbatinis šaukštelis -
Malta saldžioji raudonoji paprika,
1 arbatinis šaukštelis -
Garstyčių milteliai,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištieną supjaustyti norimo dydžio gabalėliais. Svogūną nulupti ir supjaustyti žiedais.
Visus prieskonius sumaišyti, įtrinti jais vištieną, sudėti svogūnus ir majonezą. Palikti per naktį.
Kepti ant laužo, kol gražiai apskrus (skaniausia kūrenant laužą įmesti kankorėžių). Skanaus!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
