1 vienetas | kalakutiena |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | česnakas |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | lauro lapų |
šiek tiek | prieskoniai |
Apvirta mėsa apdžiovinama ir karštuose dūmuose parūkoma apie 3 val.
Kalakutas paduodamas su bruknių uogiene.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Rūkytas kalakutas
- Vištienos kepsniukai
- Vištos blauzdelės jogurto marinate
- Vištiena su ryžiais
- Kepta antis su obuoliais
- Vištienos ir cukinijų kotletukai
- Vištiena su bulvių koše
- Vištienos kepsneliai su šonine
- Vištiena meduje
- Vištienos kepsneliai "Pusnyse"
- Prancūziški kotletai
- Vištienos suktinukai
- Įdaryta obuoliais antis
- Įdarytos paprikos su vištiena
- Vištienos šlaunelės su petražolėmis
- Orkaitėje kepta višta
- Vištienos apkepas su cukinija
- Morkų troškinys su vištiena
- Vištiena su čili
- Antis su grybų įdaru
Rūkytas kalakutas
- Paruošimo laikas:
-
Kalakutiena,
1 vienetas - Druska
- Česnakas
- Juodieji pipirai
- Lauro lapai
- Prieskoniai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Išdarinėtas kalakutas perpjaunamas pusiau, įtrinamas druska, česnaku, pipirais, lauro lapais. Uždengtame inde, vėsioje patalpoje laikomas 1-2 paras. Tada apverdamas, įdėjus į verdantį pasūdytą vandenį su daržovių prieskoniais (petražolėmis, salierais, svogūnais, morkomis). Verdama 1,5-2 val. ant labai lėtos ugnies.
Apvirta mėsa apdžiovinama ir karštuose dūmuose parūkoma apie 3 val.
Kalakutas paduodamas su bruknių uogiene.
Komentarai (4)
-
gintaaaaaass
2010-12-19 10:37
:-( ;-) :-) ;-) :-) :-) :-( ;-) ;-) :-( :-) ;-) :-) :aiskinu: :-) :-( ;-) :-p :-D :super: ;-) :-( :-D :-p :-p ;-) :-( :-) :-( ;-) :-(
-
(anonimas)
2010-12-04 22:06
panašiai aš triušieną rukinu :-) :-) :-) :-) :-) :-) :super: :super: :super: :super:
-
babytė
2010-05-23 10:33
ar bandė kas šitaip rūkyti vištą?