
Vištiena su baltuoju padažu
Porcijų skaičius:
3
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
500 gramų | vištienos filė | |
1 vienetas | kiaušiniai | |
1 stiklinė | džiūvėsėliai | |
šiek tiek | pipirai | |
Padažui: | ||
1 stiklinė | pienas | |
3 arbatiniai šaukšteliai | miltai | |
šiek tiek | druska | |
šiek tiek | prieskoninės žolelės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Vištieną pagardiname druska ir pipirais.
2.
Išplakame kiaušinį.
3.
Voliojame vištieną kiaušinio plakinyje, tuomet voliojame džiūvėsėliuose.
4.
Kepame orkaitėje, kol gražiai paskrus.
5.
Ruošiame padažą: miltus sumaišome su pienu, žolelių mišiniu ir druska. Kaitiname keptuvėje, kol sutirštės.
6.
Patiekiame vištieną su padažu.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kalakuto šlaunelės
-
Kepta višta
-
Kepta višta su apelsinais ir razinomis
-
Paukštiena lizdeliuose (greitai)
-
Raugintais kopūstais kimšta žąsis
-
Vestuvinė rusiška žąsis
-
Troškinta vištiena ananasų sultyse
-
Vištiena medaus garstyčių marinate
-
Vištiena su cukinija ir pomidorais
-
Maltos vištienos kebabas
-
Višta ant alaus butelio
-
Vištiena su ryžiais
-
Vištienos šašlykai jogurtiniame marinate
-
Kepta žąsis su obuoliais
-
Kalakutienos pjausniai
-
Saldžiarūgštė vištiena su morkom ir puria bulvių koše
-
Kalakukas ant iešmelių
-
Šventinė višta
-
Vištienos kepsneliai "Pusnyse"
-
Aštri, saldžiarūgštė baltųjų kiniškų grybų sriuba su vištiena
Vištiena su baltuoju padažu
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 3
-
Vištienos filė,
500 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Džiūvėsėliai,
1 stiklinė - Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Pienas,
1 stiklinė -
Miltai,
3 arbatiniai šaukšteliai - Druska
- Prieskoninės žolelės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Diana
Gaminimo eiga:
Vištieną pagardiname druska ir pipirais.
Išplakame kiaušinį.
Voliojame vištieną kiaušinio plakinyje, tuomet voliojame džiūvėsėliuose.
Kepame orkaitėje, kol gražiai paskrus.
Ruošiame padažą: miltus sumaišome su pienu, žolelių mišiniu ir druska. Kaitiname keptuvėje, kol sutirštės.
Patiekiame vištieną su padažu.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...