Vištiena su baltuoju padažu
Porcijų skaičius:
3
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
| 500 gramų | vištienos filė | |
| 1 vienetas | kiaušiniai | |
| 1 stiklinė | džiūvėsėliai | |
| šiek tiek | pipirai | |
| Padažui: | ||
| 1 stiklinė | pienas | |
| 3 arbatiniai šaukšteliai | miltai | |
| šiek tiek | druska | |
| šiek tiek | prieskoninės žolelės | |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Vištieną pagardiname druska ir pipirais.
2.
Išplakame kiaušinį.
3.
Voliojame vištieną kiaušinio plakinyje, tuomet voliojame džiūvėsėliuose.
4.
Kepame orkaitėje, kol gražiai paskrus.
5.
Ruošiame padažą: miltus sumaišome su pienu, žolelių mišiniu ir druska. Kaitiname keptuvėje, kol sutirštės.
6.
Patiekiame vištieną su padažu.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pyragėliai su vištienos įdaru
-
Vištienos plovas
-
Vištiena su aštriu padažu
-
Maltiniai su kaparėliais
-
Kalakutienos maltiniai su migdolais
-
Vištienos pilavas
-
Vištienos krūtinėlės japoniškai
-
Vištiena kinietiškai
-
Troškinta vištiena kinietiškai
-
Vištiena su grietinelės padažu
-
Vištienos krūtinėlė
-
Kepti vištų sparneliai
-
Aštrūs vištienos sparneliai
-
Vištiena iš garpuodžio su daržovėmis
-
Blauzdelės grilyje
-
Vištienos apkepas su obuoliais
-
Vištienos kepsniukai - blyneliai
-
Vištienos filė šašlykas
-
Čeburėkai su vištienos faršu
-
Aštrios vištų kepenėlės
Vištiena su baltuoju padažu
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 3
-
Vištienos filė,
500 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Džiūvėsėliai,
1 stiklinė - Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Pienas,
1 stiklinė -
Miltai,
3 arbatiniai šaukšteliai - Druska
- Prieskoninės žolelės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Diana
Gaminimo eiga:
Vištieną pagardiname druska ir pipirais.
Išplakame kiaušinį.
Voliojame vištieną kiaušinio plakinyje, tuomet voliojame džiūvėsėliuose.
Kepame orkaitėje, kol gražiai paskrus.
Ruošiame padažą: miltus sumaišome su pienu, žolelių mišiniu ir druska. Kaitiname keptuvėje, kol sutirštės.
Patiekiame vištieną su padažu.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
