Vištiena su baltuoju padažu
AUTORIUS:
Diana
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Autorius apie receptą: Minkštas, sultingas vištienos kepsnys su baltuoju padažu. Minkštas, sultingas vištienos kepsnys su baltuoju padažu. Diana
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
500 gramų vištienos filė
1 vienetas kiaušiniai
1 stiklinė džiūvėsėliai
šiek tiek pipirai
Padažui:
1 stiklinė pienas
3 arbatiniai šaukšteliai miltai
šiek tiek druska
šiek tiek prieskoninės žolelės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Vištieną pagardiname druska ir pipirais.
2.
Išplakame kiaušinį.
3.
Voliojame vištieną kiaušinio plakinyje, tuomet voliojame džiūvėsėliuose.
4.
Kepame orkaitėje, kol gražiai paskrus.
5.
Ruošiame padažą: miltus sumaišome su pienu, žolelių mišiniu ir druska. Kaitiname keptuvėje, kol sutirštės.
6.
Patiekiame vištieną su padažu.

Populiariausi receptai šią savaitę

Vištiena su baltuoju padažu

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 3
Ingredientai: Padažui:
Autoriaus žodis: Minkštas, sultingas vištienos kepsnys su baltuoju padažu. Diana
Gaminimo eiga:
  1. Vištieną pagardiname druska ir pipirais.

  2. Išplakame kiaušinį.

  3. Voliojame vištieną kiaušinio plakinyje, tuomet voliojame džiūvėsėliuose.

  4. Kepame orkaitėje, kol gražiai paskrus.

  5. Ruošiame padažą: miltus sumaišome su pienu, žolelių mišiniu ir druska. Kaitiname keptuvėje, kol sutirštės.

  6. Patiekiame vištieną su padažu.

Receptą atsiuntė Diana
Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų