Vištiena su baltuoju padažu
Porcijų skaičius:
3
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
500 gramų | vištienos filė | |
1 vienetas | kiaušiniai | |
1 stiklinė | džiūvėsėliai | |
šiek tiek | pipirai | |
Padažui: | ||
1 stiklinė | pienas | |
3 arbatiniai šaukšteliai | miltai | |
šiek tiek | druska | |
šiek tiek | prieskoninės žolelės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Vištieną pagardiname druska ir pipirais.
2.
Išplakame kiaušinį.
3.
Voliojame vištieną kiaušinio plakinyje, tuomet voliojame džiūvėsėliuose.
4.
Kepame orkaitėje, kol gražiai paskrus.
5.
Ruošiame padažą: miltus sumaišome su pienu, žolelių mišiniu ir druska. Kaitiname keptuvėje, kol sutirštės.
6.
Patiekiame vištieną su padažu.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Vištiena su ananasais
- Malta mėsa įdaryti obuoliai
- Įdaryta antis pagal Austrus
- Vištienos ir briuselio kopūstų apkepas
- Vištiena iš garų su rozmarinu
- Prancūziški kotletai
- Šventiniai drebučiai
- Kepta višta garstyčių marinate
- Kepta vištiena su daržovėmis
- Skani vakarienė "Vištiena su bulvėmis"
- Kepta antis su obuoliais
- Kepti vištų sparneliai prie alaus
- Kalakutienos krūtinėlė šokolado padaže "Mole Poblano"
- Vištiena garų puode
- Vištų šlaunelės, marinuotos su medumi ir garstyčiomis
- Vestuvinė rusiška žąsis
- Vištienos vyniotinis su moliūgų sėklomis
- Vištienos kepsneliai "Pusnyse"
- Kepta višta su pelerūnu ir provanso žolelėmis
- Keptos anties šlaunelės
Vištiena su baltuoju padažu
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 3
-
Vištienos filė,
500 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Džiūvėsėliai,
1 stiklinė - Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Pienas,
1 stiklinė -
Miltai,
3 arbatiniai šaukšteliai - Druska
- Prieskoninės žolelės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Diana
Gaminimo eiga:
Vištieną pagardiname druska ir pipirais.
Išplakame kiaušinį.
Voliojame vištieną kiaušinio plakinyje, tuomet voliojame džiūvėsėliuose.
Kepame orkaitėje, kol gražiai paskrus.
Ruošiame padažą: miltus sumaišome su pienu, žolelių mišiniu ir druska. Kaitiname keptuvėje, kol sutirštės.
Patiekiame vištieną su padažu.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...