Nuo čiobrelių nurenkame gležnus lapelius, nuo rozmarino spygliukus nuplėšome ir supjaustome, česnaką sutriname ir dedame prie žolelių, beriame druskos, pipirų, raudonėlio (jei turite šviežio raudonėlio, galite ir jį naudoti), viską sumaišome.
Pasigamintu prieskonių mišiniu įtriname vištą.
Į vištos kiaurymę įdedame nulupą svogūną.
Pašauname į iki 220° C įkaitintą orkaitę, tokioje temperatūroje kepame 10 min., po to sumažiname temperatūrą iki 160° C ir kepame apie 2 val.
Kepta višta
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
| 2 skiltelės | česnakas |
| 1 vienetas | svogūnai |
| 1.5 kilogramo | vištiena |
| 2 vienetai | čiobreliai (šakelės) |
| 1 vienetas | rozmarinas (šakelės) |
| 1 valgomasis šaukštas | džiovintas raudonėlis |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kiaulienos kepsneliai su majonezu
-
Farširuotos vištų šlaunelės
-
Keptos anties šlaunelės
-
Vištienos plovas
-
Vištos sparneliai sojos ir medaus marinate
-
Kepenėlių blyneliai
-
Kepintos vištų širdelės su svogūnais
-
Filiukai pataluose
-
Šilkiniai vištienos kepsneliai
-
Vištienos kepsniukai
-
Skanūs vištienos kepsneliai
-
Vištienos pyragas su grybais
-
Salotos su vištiena ir pupelėmis
-
Aštrūs sparneliai
-
Vištienos kepsneliai "Pusnyse"
-
Maltos vištienos kebabas
-
Saldžiarūgštė vištiena
-
Vištų šlaunelės, marinuotos su medumi ir garstyčiomis
-
Greiti vištienos kąsneliai
-
Vištienos kepsniukai
Kepta višta
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Česnakas,
2 skiltelės -
Svogūnai,
1 vienetas -
Vištiena,
1.5 kilogramo -
Čiobreliai, šakelės,
2 vienetai -
Rozmarinas, šakelės,
1 vienetas -
Džiovintas raudonėlis,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Juodieji pipirai, malti
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuo čiobrelių nurenkame gležnus lapelius, nuo rozmarino spygliukus nuplėšome ir supjaustome, česnaką sutriname ir dedame prie žolelių, beriame druskos, pipirų, raudonėlio (jei turite šviežio raudonėlio, galite ir jį naudoti), viską sumaišome.
Pasigamintu prieskonių mišiniu įtriname vištą.
Į vištos kiaurymę įdedame nulupą svogūną.
Pašauname į iki 220° C įkaitintą orkaitę, tokioje temperatūroje kepame 10 min., po to sumažiname temperatūrą iki 160° C ir kepame apie 2 val.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
