Nuo čiobrelių nurenkame gležnus lapelius, nuo rozmarino spygliukus nuplėšome ir supjaustome, česnaką sutriname ir dedame prie žolelių, beriame druskos, pipirų, raudonėlio (jei turite šviežio raudonėlio, galite ir jį naudoti), viską sumaišome.
Pasigamintu prieskonių mišiniu įtriname vištą.
Į vištos kiaurymę įdedame nulupą svogūną.
Pašauname į iki 220° C įkaitintą orkaitę, tokioje temperatūroje kepame 10 min., po to sumažiname temperatūrą iki 160° C ir kepame apie 2 val.

Kepta višta
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
2 skiltelės | česnakas |
1 vienetas | svogūnai |
1.5 kilogramo | vištiena |
2 vienetai | čiobreliai (šakelės) |
1 vienetas | rozmarinas (šakelės) |
1 valgomasis šaukštas | džiovintas raudonėlis |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Laukinis ryžių plovas
-
Vištiena iš garpuodžio su daržovėmis
-
Saldžiarūgštė vištiena
-
Vištienos kepsneliai
-
Vištienos širdelių blyneliai
-
Įdarytos bandelės
-
Virtinukai su vištiena
-
Vištos vyniotinis su džiovintomis slyvomis
-
Įdarytos paprikos su vištiena
-
Vištienos gabaliukai su baziliku ir medumi
-
Vištienos apkepėlė
-
Vištiena saldžiarūgščiai
-
Vištienos kepsneliai su krabų lazdelėm
-
Višta, įdaryta vaisiais
-
Vištiena su grietinelės padažu
-
Vištienos kotletukai su varške
-
Vištienos file kepsnys
-
Lietiniai blynai su vištiena
-
Vištienos kepsneliai "Pusnyse"
-
Kepti viščiukai
Kepta višta
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Česnakas,
2 skiltelės -
Svogūnai,
1 vienetas -
Vištiena,
1.5 kilogramo -
Čiobreliai, šakelės,
2 vienetai -
Rozmarinas, šakelės,
1 vienetas -
Džiovintas raudonėlis,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Juodieji pipirai, malti
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuo čiobrelių nurenkame gležnus lapelius, nuo rozmarino spygliukus nuplėšome ir supjaustome, česnaką sutriname ir dedame prie žolelių, beriame druskos, pipirų, raudonėlio (jei turite šviežio raudonėlio, galite ir jį naudoti), viską sumaišome.
Pasigamintu prieskonių mišiniu įtriname vištą.
Į vištos kiaurymę įdedame nulupą svogūną.
Pašauname į iki 220° C įkaitintą orkaitę, tokioje temperatūroje kepame 10 min., po to sumažiname temperatūrą iki 160° C ir kepame apie 2 val.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...