Nuo čiobrelių nurenkame gležnus lapelius, nuo rozmarino spygliukus nuplėšome ir supjaustome, česnaką sutriname ir dedame prie žolelių, beriame druskos, pipirų, raudonėlio (jei turite šviežio raudonėlio, galite ir jį naudoti), viską sumaišome.
Pasigamintu prieskonių mišiniu įtriname vištą.
Į vištos kiaurymę įdedame nulupą svogūną.
Pašauname į iki 220° C įkaitintą orkaitę, tokioje temperatūroje kepame 10 min., po to sumažiname temperatūrą iki 160° C ir kepame apie 2 val.

Kepta višta
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
2 skiltelės | česnakas |
1 vienetas | svogūnai |
1.5 kilogramo | vištiena |
2 vienetai | čiobreliai (šakelės) |
1 vienetas | rozmarinas (šakelės) |
1 valgomasis šaukštas | džiovintas raudonėlis |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Blauzdelės su raudonėliais
-
Keptos ančiukų kulšelės
-
Aluje kepti vištų sparneliai
-
Vištienos juostelės su sezamu
-
Vištiena kepta su žolelėmis
-
Antis, įdaryta džiovintomis slyvomis, razinomis ir obuoliais
-
Troškinta antis su svogūnais
-
Vištiena jogurto marinate
-
Vištiena pietums
-
Antis, kepta aluje
-
Vištienos krūtinėlės kepsnys
-
Vištienos filė suktinukai
-
Vištienos vyniotinis su moliūgų sėklomis
-
Kepintos vištų širdelės su svogūnais
-
Traškios vištienos juostelės
-
Vištienos šašlykai jogurtiniame marinate
-
Marinuoti vištos sparneliai
-
Vištienos kepsneliai
-
Glazūruoti viščiukų ketvirčiai
-
Gardus vištienos šašlykiukas
Kepta višta
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Česnakas,
2 skiltelės -
Svogūnai,
1 vienetas -
Vištiena,
1.5 kilogramo -
Čiobreliai, šakelės,
2 vienetai -
Rozmarinas, šakelės,
1 vienetas -
Džiovintas raudonėlis,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Juodieji pipirai, malti
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuo čiobrelių nurenkame gležnus lapelius, nuo rozmarino spygliukus nuplėšome ir supjaustome, česnaką sutriname ir dedame prie žolelių, beriame druskos, pipirų, raudonėlio (jei turite šviežio raudonėlio, galite ir jį naudoti), viską sumaišome.
Pasigamintu prieskonių mišiniu įtriname vištą.
Į vištos kiaurymę įdedame nulupą svogūną.
Pašauname į iki 220° C įkaitintą orkaitę, tokioje temperatūroje kepame 10 min., po to sumažiname temperatūrą iki 160° C ir kepame apie 2 val.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...