
Kepta višta su apelsinais ir razinomis
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
1 vienetas | vištiena |
50 gramų | sviestas |
2 vienetai | apelsinų |
1 vienetas | citrinos |
50 gramų | razinos |
0.5 stiklinės | obuolių sultys |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Išdarinėta višta įtrinama prieskoniais ir (surišus jos kojas) 1 val. laikoma šaltai. Vėliau apkepama riebaluose ir 1 val. kepama orkaitėje, vis pašlakstoma obuolių sultimis ir atsiradusiu skysčiu. Iškepusi višta supjaustoma, išimami kaulai, o mėsa vėl sudedama į puodą. Apelsinai nuplaunami, nuplikomi verdančiu vandeniu, supjaustomi (sėklos išimamos), sudedami ant vištienos kartu su razinomis, tarkuotomis citrinos bei apelsino žievelėmis ir pakaitinama. Tiekiama su keptomis bulvėmis, vaisių kompotu.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištienos užkepėlė
-
Makaronai su vištiena
-
Virtinukai su vištiena
-
Vištiena su džiovintais pomidorais
-
Vištienos troškinys
-
Kepsniukai iš vištienos gabaliukų
-
Vištiena, šutinta su daržovėmis
-
Kalakukas ant iešmelių
-
Vištienos filė suktinukai
-
Vištienos file kepsnys
-
Vištienos apkepėlė
-
Makaronai su vištiena, brokoliais ir saulėje džiovintais pomidorais
-
Vištienos kepsneliai
-
Kepta laukinė antis (ar žąsis)
-
Įdaryta antis
-
Apelsinų marinate kepta višta
-
Daniškai paruošta vištiena
-
Vištiena svogūnų ir krapų
-
Vištienos kepsniukai
-
Čeburėkai su vištienos faršu
Kepta višta su apelsinais ir razinomis
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Vištiena,
1 vienetas -
Sviestas,
50 gramų -
Apelsinai,
2 vienetai -
Citrinos,
1 vienetas -
Razinos,
50 gramų -
Obuolių sultys,
0.5 stiklinės - Druska
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išdarinėta višta įtrinama prieskoniais ir (surišus jos kojas) 1 val. laikoma šaltai. Vėliau apkepama riebaluose ir 1 val. kepama orkaitėje, vis pašlakstoma obuolių sultimis ir atsiradusiu skysčiu. Iškepusi višta supjaustoma, išimami kaulai, o mėsa vėl sudedama į puodą. Apelsinai nuplaunami, nuplikomi verdančiu vandeniu, supjaustomi (sėklos išimamos), sudedami ant vištienos kartu su razinomis, tarkuotomis citrinos bei apelsino žievelėmis ir pakaitinama. Tiekiama su keptomis bulvėmis, vaisių kompotu.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...