1 vienetas | vištiena |
50 gramų | sviestas |
2 vienetai | apelsinų |
1 vienetas | citrinos |
50 gramų | razinos |
0.5 stiklinės | obuolių sultys |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Aluje kepti vištų sparneliai
- Kepta višta su ryžių ir obuolių įdaru
- Keptas kalakutas, įdarytas ryžiais
- Vištienos pyragas
- Vištiena su grybais
- Vištienos ir daržovių šašlykas jogurto marinate
- Vištienos užkepėlė
- Auksinės šlaunelės
- Višta ispaniškai
- Vištienos apkepas su obuoliais
- Bajoriška antis su slyvomis ir obuolių sultimis
- Vištiena su grietinelės padažu
- Vištienos kepsniukai - blyneliai
- Vištienos filė šašlykai
- Kepta višta garstyčių marinate
- Vištienos apkepas su obuoliais
- Marinuoti vištienos ketvirčiai
- Keptos ančiukų kulšelės
- Įdarytos paprikos
- Vištiena su ryžiais
Kepta višta su apelsinais ir razinomis
- Paruošimo laikas:
-
Vištiena,
1 vienetas -
Sviestas,
50 gramų -
Apelsinai,
2 vienetai -
Citrinos,
1 vienetas -
Razinos,
50 gramų -
Obuolių sultys,
0.5 stiklinės - Druska
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Išdarinėta višta įtrinama prieskoniais ir (surišus jos kojas) 1 val. laikoma šaltai. Vėliau apkepama riebaluose ir 1 val. kepama orkaitėje, vis pašlakstoma obuolių sultimis ir atsiradusiu skysčiu. Iškepusi višta supjaustoma, išimami kaulai, o mėsa vėl sudedama į puodą. Apelsinai nuplaunami, nuplikomi verdančiu vandeniu, supjaustomi (sėklos išimamos), sudedami ant vištienos kartu su razinomis, tarkuotomis citrinos bei apelsino žievelėmis ir pakaitinama. Tiekiama su keptomis bulvėmis, vaisių kompotu.