Briuselio kopūstus sudedame į verdant į vandenį ir verdame apie 10 minučių.
Vištieną susmulkiname.
Keptuvėje ištirpiname sviestą.
Įmaišome miltus ir iš lėto maišant supilame plona srove pieną.
Į kepimo indą sudedame vištieną ir briuselio kopūstus.
Užpilame Bešamelio padažu ir apibarstome tarkuotu sūriu.
Pašauname į 180°C laipsnių orkaitę 20-25 minutėms.

Vištiena su briuselio kopūstais ir Bešamelio padažu
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
500 gramų | vištienos filė |
400 gramų | briuselio kopūstai |
500 mililitrų | pienas |
50 gramų | sviestas |
50 gramų | kvietiniai miltai |
150 gramų | sūris (fermentinis) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kalakutiena su žaliaisiais makaronai
-
Sparneliai su spanguolėmis
-
Pasislėpęs paprikoje
-
Vištienos ir bulvių čenachai
-
Keptas fazanas su cinamonu
-
Saldžiarūgščiai sparneliai
-
Kepta antienos file
-
Vištiena su paprika po garų
-
Kepsneliai su slyvomis
-
Kalakukas ant iešmelių
-
Skanūs vištienos kepsneliai
-
Vištienos kepsniukai
-
Vištienos filė šašlykas
-
Vištienos file kepsnys
-
Aštri vištiena su bulvemis
-
Višta ant alaus butelio
-
Vištienos kepsneliai
-
Šventinė višta
-
Aštri vištiena
-
Vištienos kotletai su grybais
Vištiena su briuselio kopūstais ir Bešamelio padažu
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Druska
- Juodieji pipirai
-
Vištienos filė,
500 gramų -
Briuselio kopūstai,
400 gramų -
Pienas,
500 mililitrų -
Sviestas,
50 gramų -
Kvietiniai miltai,
50 gramų -
Sūris, fermentinis,
150 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Briuselio kopūstus sudedame į verdant į vandenį ir verdame apie 10 minučių.
Vištieną susmulkiname.
Keptuvėje ištirpiname sviestą.
Įmaišome miltus ir iš lėto maišant supilame plona srove pieną.
Į kepimo indą sudedame vištieną ir briuselio kopūstus.
Užpilame Bešamelio padažu ir apibarstome tarkuotu sūriu.
Pašauname į 180°C laipsnių orkaitę 20-25 minutėms.
Reklama:
Komentarai (2)
-
Ronaldas
2017-12-19 13:16
Kur det druska ir pipirus ,vistiena apkepint ar iskart det i orkaite zalia dar???
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...