Vištiena su briuselio kopūstais ir Bešamelio padažu
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek druska
šiek tiek juodieji pipirai
500 gramų vištienos filė
400 gramų briuselio kopūstai
500 mililitrų pienas
50 gramų sviestas
50 gramų kvietiniai miltai
150 gramų sūris (fermentinis)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Briuselio kopūstus sudedame į verdant į vandenį ir verdame apie 10 minučių.
Vištieną susmulkiname.
Keptuvėje ištirpiname sviestą.
Įmaišome miltus ir iš lėto maišant supilame plona srove pieną.
Į kepimo indą sudedame vištieną ir briuselio kopūstus.
Užpilame Bešamelio padažu ir apibarstome tarkuotu sūriu.
Pašauname į 180°C laipsnių orkaitę 20-25 minutėms.

Populiariausi receptai šią savaitę

Vištiena su briuselio kopūstais ir Bešamelio padažu

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Briuselio kopūstus sudedame į verdant į vandenį ir verdame apie 10 minučių.
Vištieną susmulkiname.
Keptuvėje ištirpiname sviestą.
Įmaišome miltus ir iš lėto maišant supilame plona srove pieną.
Į kepimo indą sudedame vištieną ir briuselio kopūstus.
Užpilame Bešamelio padažu ir apibarstome tarkuotu sūriu.
Pašauname į 180°C laipsnių orkaitę 20-25 minutėms.

Reklama:

Komentarai (1)


  • Ronaldas 2017-12-19 13:16

    Kur det druska ir pipirus ,vistiena apkepint ar iskart det i orkaite zalia dar???


Daugiau receptų