Briuselio kopūstus sudedame į verdant į vandenį ir verdame apie 10 minučių.
Vištieną susmulkiname.
Keptuvėje ištirpiname sviestą.
Įmaišome miltus ir iš lėto maišant supilame plona srove pieną.
Į kepimo indą sudedame vištieną ir briuselio kopūstus.
Užpilame Bešamelio padažu ir apibarstome tarkuotu sūriu.
Pašauname į 180°C laipsnių orkaitę 20-25 minutėms.
Vištiena su briuselio kopūstais ir Bešamelio padažu
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
500 gramų | vištienos filė |
400 gramų | briuselio kopūstai |
500 mililitrų | pienas |
50 gramų | sviestas |
50 gramų | kvietiniai miltai |
150 gramų | sūris (fermentinis) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Vištiena su ryžiais
- Neįprasti kotletukai
- Keptos ančiukų kulšelės
- Kriaušėmis įdarytos vištos blauzdelės
- Skanus viščiukas
- Troškinta vištiena
- Vištiena su abrikosais
- Traški vištiena
- Kepti vištienos sparneliai
- Kepta antis, įdaryta rome brinkintomis razinomis
- Kotletukai su moliūgu
- Vištiena su cukinija ir pomidorais
- Sviestinė višta indiškų riešutų padaže
- Vištienos kepsneliai
- Vištiena su daržovemis
- Farširuotos blauzdelės
- Lietiniai blynai su vištiena
- Vištos ketvirčiai, troškinti aluje
- Vaisiais įdaryta višta
- Koteltukai - rutuliukai
Vištiena su briuselio kopūstais ir Bešamelio padažu
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Druska
- Juodieji pipirai
-
Vištienos filė,
500 gramų -
Briuselio kopūstai,
400 gramų -
Pienas,
500 mililitrų -
Sviestas,
50 gramų -
Kvietiniai miltai,
50 gramų -
Sūris, fermentinis,
150 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Briuselio kopūstus sudedame į verdant į vandenį ir verdame apie 10 minučių.
Vištieną susmulkiname.
Keptuvėje ištirpiname sviestą.
Įmaišome miltus ir iš lėto maišant supilame plona srove pieną.
Į kepimo indą sudedame vištieną ir briuselio kopūstus.
Užpilame Bešamelio padažu ir apibarstome tarkuotu sūriu.
Pašauname į 180°C laipsnių orkaitę 20-25 minutėms.
Reklama:
Komentarai (2)
-
Ronaldas
2017-12-19 13:16
Kur det druska ir pipirus ,vistiena apkepint ar iskart det i orkaite zalia dar???
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...